Drama is my middle name



Hur fan tänkte du nu när du kommenterade ett blogginlägg som är två månader gammalt? att välja att vara anonym var ju också väldigt gulligt. Det känns lite tråkigt att du ljög dig igenom hela kommentaren, seriöst.. fruktansvärt fin tjej? vad snackar du om.. Hon är bara dendär "fula korthåriga blonda tjejen med acne. "  eller vilka ord var det du använde robin? :)

Tur att kärleken är blind. ;)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Ojdå jag trodde inte du skulle reagera så hårt på min kommentar! Och att du tror att det är Matilda som har skrivit det är ju lite roligt faktiskt!

Att jag valde att vara anonym trodde jag inte hade så stor betydelse, men där hade jag fel.Så för din skull har jag skrivit mitt namn och min mail.Så ta det för mig personligen om du har några synpunkter på min kommentar. //Hanna

2009-09-15 @ 14:52:16
Postat av: Nazlie

Har jag sagt att jag trodde att det var matilda som skrev :P? when lixsom? ;)

2009-09-15 @ 14:55:28
URL: http://nathalieuhlan.blogg.se/
Postat av: emmah - 20 år & blivande mamma

sist jag kollade så levde vi i ett fritt land vilket också betyder att man får yttra sig om vad fan som helst, du får skriva exakt vad du vill om vem du vill utan att någon patetisk människa ska hänga upp sig på det. Du & andra (jag är en av dom) tycker uppenbarligen inte att mathilda är så jävla fin & det ena med det fjärde då ska vi väl kunna vara ärliga nog att säga det också. Det är din blogg & du skriver vafan du vill i den, tåler folk inte att läsa det så kan dom ju tänka på att du har inte tvingat dom till att läsa den1

& sist jag kollade efter så har du gått vidare för längesen också för den delen så varför skulle du bry sig om vad robin gör & inte gör? är ju bara lustigt att folk skulle tro att du var stuck on him fortfarande sån idiot han är :)



PUSS PÅ BÄSTA & FINASTE DU! <33

2009-09-15 @ 16:23:22
URL: http://emach.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0