I'll be rockin your beats

Åh vilken sjukt underbar kväll, XD hahahha. I bring drama.. Kvällen började hos tessan med syster. Hur roligt som helst, domdär tjejerna spårade ur, haha underbart. :P jag är 20 år och fick fan ta ansvar för dom. Vi drog en sväng på allstar, DÖTT... Så vi drog på casinot, vet ni vilka som spelade? ARVINGARNA !!! :D haha klockrent. Casper är ju inte LIIITE snygg heller, omg, ;-) . Vet ni vad jag gjorde där då? dansade med ett mongo, haha åh han var så söt, han försökte bjuda upp micha men micha dissade honom. så jag ställde upp, gud va glad han var, sjung hela låten och ååh :D hahah.. im not gooing to hell after this. ELLER?


Joo, vi drog på allstar igen. så jag, micha & tessan står och dansar
, så jag bara: fan vad tung min väska blev? så jag vänder mig om, så står de en turk med handen i min väska. Jag flippar ju. och skriker VAFAN GÖR DU!?!??!!? och han tog ut handen, så jag bara smäller till honom i ansiktet, knuffar honom bort från dansgolvet och står och skriker på honom. han bara står där, så jag smäller till honom igen bara för att han bara stog där och var störig. Så då ser en vakt mig, och han bara : vad sysslar ni med? så jag förklarade att han försökte sno mina grejer, Så han bara: kom med här.. så ååååååh. DRAMA !! Så då blev polisen inkopplad och grejer :P Dom ringde mig för en stund sedan och ville ha massa grejer och shit till anmälan jag gjorde på honom.



Det roligaste av allt var att han var mkt längre än mig, och jag hade mina 12 cm klack, och jävligt stor var han. XD men jag blev fan hulken, PILLA INTE PÅ MIN HELLO KITTY! Nu är jag helt sliten efter dethär, ska ta mig ett glas vatten och hoppa ner i sängen. SKÖNT!!! :D

http://st.nu/start/sundsvall/1.1950024-forsokte-stjala-ur-handvaskan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0