Save your breath and walk away

Huhu, dagen har varit upp och ner, lite ledsen lite glad.. skönt att ida kom förbi förut och var med mig, :) vi gick på okq8 och köpte glass, och sedan gick vi tillbaka och köpte snus, =) Just nu känner jag mig mest ledsen, men samtidigt så jävla förbannad att han inte fattar vad han kastar bort? 3½ års förhållande?? är de så lite värt? skitfanhorajaghatarallt. :( godnatt........


 


I don't want a miracle

Jobbiga dagar har jag haft nu ett tag... I söndags så sov jag iallafall hos Nejad, Mange och Can sov också där, herregud vad dom är knäpp, :p Nejad och Mange brottades och snuskade sig hela tiden, blev tokig... :o somnade iallafall till Boogieman 3? Vaknade nångång på slutet och då började dom brottas igen så jag gick och la mig i Nejads säng och där sov jag tills 6;20 då skjussade han hem mig. , ;> Jobbet gick faktiskt rätt bra på måndagen..


Tisdag natt sov jag högst 2 timmar, så på jobbet var jag riktigt jävla trött. Satt ute och där somnade jag till ett annat gånger och vaknade av att jag fick en såndär ryckning ^^ kändes som om dagen aldrig skulle ta slut, :o jobbbbbigt. Efter jobbet och vi ätit så skjussade min moster och mamma ut mig till Sanbia, red en tur på henne.. <3 underbara ponny.





Imorse vakande jag upp och mådde inte alls bra, ringde och sjukanmälde mig till jobbet, och låg och sov tills klockan 1, jag behövde verkligen det. underbart skönt.. funderar på att dra ner på stan eller något? mår inge bra av att sitta hemma och må dåligt.


that is all I'm taking with me

Fort det kan vända, nyss satt jag och ida och har skrattat så vi har haft ont i magen, så drog hon ut.. jag satt mig här glad och ville lyssna lite på Whitney Houston, dålig ideé jag klarar tydligen inte av den låten ensam, sitter nu och vill bara lägga mig ner och dö ner på golvet. Och inte blir det bättre av att idas mus tjatar om att jag ska byta batterin... suck. att titta på gamla bilder på bilddagboken gör saken inte heller bättre.. Jag vill höra alla hemska saker robin har att säga så jag bara kan grina bort alla känslor.


Skönt att hon kommer hem snart, I wanna know everything.... :P Jag och ida var ute och fotade lite bilder förut.. vi hade så sjukt kul.. Men jag tror ida slår ihjäl mig om jag ens nämner varför....fina bilder blev det iallafall. :) på ida alltså.. ;) nej nu ska jag fan ta och lägga mig i idas säng och tänka positivt.... :(





I will always love you

Vart ska jag börja? ... Just nu sitter jag och lyssnar på "Whitney Houston - I will always love you" och försöker hålla mig från att grina. Igår hände väll det allla gått och väntat på en lång tid, mitt och robins förhållande tog slut, det känns helt tomt, jag vet inte ens om det riktigt gått in i min kropp ännu. Dom första timmarna grät jag bara, sedan tog jag mig själv i kragen. Eller rättare sagt ida och hennes mamma kom och hämtade mig hemma så kunde inte sitta där o grina inte, ;)

Hemma hos ida pratade vi lite om det, inga tårar utan bara "vafan hände?!" Sedan åt vi godmat, fixade iordning oss och sedan pintade vi moppe till Julia som bor inne i stan, väntade på hennes kompis lollo som kom efter låååååång väntan, :p åkte ut till svartvik på fest där, sjukt opeppad men den slutade helt okej kvällen. :) hände lite skojiga saker där så det var skönt att slippa sitta hemma och bara grina och tycka synd om mig själv. Mister man en kommer det tusen åter;) rigth? Självklart är jag helt förstörd inuti, men det känns ändå som att whatever? Men det jobbiga kommer väll snart, jag har bara inte förstått ännu.


Vaknade iallafall upp med världens knasboll bredvid mig, haha.. ;p ida såååklart! och de första hon säger till mig, jag doooog, :D så jävla rolig tjej.. Ida tvingade även mig att äta havregryns gröt till frukost, det var faktiskt gott, :D nu blir mamma glad.... Haha och robin har ju min mobil nere i hans sommarstuga, så sitter ida och tar bort sina 1000 sms från mobilen, hon ser lixsom lite ledsen ut.. Så kommer jag ba: " men gud, tänk om robin tar bort mina SMS, fan va tråkigt sånt är ju kul att ha kvar :o" HAHAHA och hennes min, det går inte att förklara, hon såg helt förstörd ut, men jag tänkte inte en tanke på att hon nyss tagit bort över 1000 sms, :D haha.. gud vi skrattade så vi fick ont i magen. ^^


Nu tänkte vi ta och göra oss lite fina och sedan ska vi ut och fota lite med min systemkamra, :) får se vad fan det blir för hemska bilder. Hörshej ;)


------------------------------------------------------------

If I should stay,
I would only be in your way.
So I'll go, but I know
I'll think of you ev'ry step of the way.

And I will always love you.
I will always love you.
You, my darling you. Hmm.

Bittersweet memories
that is all I'm taking with me.
So, goodbye. Please, don't cry.
We both know I'm not what you, you need.

And I will always love you.
I will always love you.


I hope life treats you kind
And I hope you have all you've dreamed of.
And I wish to you, joy and happiness.
But above all this, I wish you love.

And I will always love you.
I will always love you.
I will always love you.
I will always love you.
I will always love you.
I, I will always love you.

You, darling, I love you.
Ooh, I'll always, I'll always love you.


-------------------------------------------------

Bjuder på nån bild sen igår också, ;)

Ida och jaag, ;) på hugget. 8-)


Söt kille ^^


lollo och julia =)

summertime love

Igår kväll var jag så sjukt trött så att klockan tio la jag mig och sov, men klockan två vaknade jag klarvaken och kunde inte somna om, låg o fifflade med mobilen ett bra tag, lyckades ÄNTLIGEN somna då jag blir jag självklart väckt, fan va sur jag blev >.< kändes som om jag ville gå å kasta mig själv i selångers ån... :P


Jobbet har gått bra, jag bara älskar alla barnen, ;> hänt mycket bus idag, somnade när vi satt och såg på film iallafall, ^^ haha.. Och innan det satt en tjej och höll på med mitt hår, jag trodde helt seriöst hon skulle slita av mig det :<<< men det sitter kvar än.


Nu ska jag gå till bussen.. =) Ska städa och duscha när jag kommer hem, sen blir det nog att sova. Börjar jobba 7 imorgon, ;o

Why do I want you?

Längesen jag skrev nu känns det som, men har haft fullt upp.. Helgen har spenderas med min underbara vän Ida, :) I fredags var det fest.. började med att förfesta hemma hos hennes kompis Malin och pojkvän, där spelade vi "drickar-spel" minns inte det första men det var iallafall massa siffror, sedan spelade vi pyramiden, :p Jag fick ge upp efter ett tag, blev för mycket ^^ Elva tog vi bussen in till stan, där lurade ida iväg mig till njurunda hem till hennes kompis ville.
(måste nämna att ida hade gjort mig så fin, hon hade både sminkat och lockat mitt hår, ;)




Vi stannade där ett tag, så länge vi var tvungen, tills bussen gick in mot stan 00;45. Kom till stan och träffade lite folk och hade kul. Ida var på hugget, ;) haha.. Klockan halv fyra kom vi hem till henne och somnade rätt fort efter det, eller nej just ja ^^ det gjorde jag inte alls....... suck :p ska aldrig mer dricka.


Lördagen började med världens goaste frukost/lunch. Ida är en riktig mästerkock, under dagen minns ja inte riktigt vad vi gjorde, åkte hem till mig en snabbis gjorde vi iallafall, sedan åkte ner på stan och hyrde filmer, :) och på kvällen blev det filmkväll hemma hos henne, hennes kompis ville var förbi en stund och såg på våra tjejfilmer, haha :P






Så hela helgen har jag sovit hos henne och haft underbart. :) varit glad hela tiden, så nu inatt har jag fått grinat lite så nu känner jag mycket mer balans i kroppen, ;) Nu måste jag försöka sova då jag ska upp om 6½ timme, :p sommarjobbet börjar imorgon och jag är riktigt nervös.


My dream is far away

Igår skulle ju jag städa rummet, blev inte mycket klart där duH, ;) blev klar med akvarium skåpet, såg förjävligt ut, dammtorkade där, och jag ställde såklart vattenskålen i sängen, och den råkade jag spilla ut, så sängen vart dyng sur, fan vad less jag blev :( så bara att ta av sängkläderna,


Och såklart fick ju min mobil massa vatten i sig, så ljudet slutade funka, och robin ringde precis, Fan vad arg jag blev.. han fick mycket skäll (a) sedan så gick det några timmar, så gick jag och mamma ut o skulle kolla vart mitt dagis var, aha då gick det inte att skicka sms, (men ljudet hade kommit tillbaka) och SJÄLVKLART ringer robin och stör, ^^ han fick mycket skäll igen :D haha.. stackarn.


 Idag ska jag rida SANBIA <33333333333 Carro ska provrida Arado igen, sitter och funderar på vart vi ska rida, :D

See I'm not gonna mess around

Brukar du komma i tid: Om jag verkligen vill så :D
Vad hade du i din mun senast: Din snopp :O ?
När mår du bra: när jag får som jag vill :D
När blev du fotad senast: uhm, ;P minns ej
Hur känner du dig nu: mår illa och är less ;o
Kan du laga mat: nja ;P
Vad pluggar du: ja men går på sommarlov om 1 dag, ;D
Vad tycker du om fötter: äckliga :/
Är du smart: rätt så ;>
Vad har du på dig: mysisar och linne
Är du aktiv i skolan: nej
Vad saknar du: Jimmy <3 alltid
När och varför grät du senast: hm.. vettetusan
Var det pinsamt att svara på det: nej =)
Hade du en bra kväll igår: jadå
Din favoritdryck på morgonen: :o gillar inget på morgonen
Vad ska du göra i sommar: sommarjobba, sola, och umgås :D
Är du nöjd med ditt liv: ibland
Vad vill du jobba som:  frisör
Har du tråkigt just nu: jaa usch
Vad gör livet värt att leva: familjen. :)
Vad i livet ångrar du: Det är nog bara små saker.
Är du musikalisk: nej
Vad lyssnar du på för musik: BRITNEY <3
Kategoriserar du dig själv i någon stil: nix.
Är du bortskämd: Nej ;P fast ja om du frågar min syster.
Är du trött: Nej
Vad gör du imorgon: Skola/stallet, =)

Din första
Operation: Har aldrig opererats :)
Första piercingen: Öronen
Första bästa vän: Lina?
Första priset: :o
Första sporten du började på: ridningen troja :D
Första husdjuret: katt läre va
Första semestern: Minns inte
Första konserten: no idea
Första kärleken: christoffer är den första ja minns ialf :P :D

Favoriter:
Filmer:  Twiligth <33
Tvprogram: The hills, gossip girl, the city, one tree hill, =)
Musik: Britney
Drink: sprite
Kroppsdel (på kille): händerna
Sport: ridning. =)
Plagg: mjukis ;).
Skola:
Bok: isfolket. :)

Just nu:
Äter du: Inget.
Dricker du: Inget.
Ska du: duscha :)
Lyssnar du på: sunrise aveny - fairytale gone bad
Väntar du : att min säng ska torka :P.
Tittar du på: datan ;D

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller kyssar: kyssar
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Snygga armar, ;D
Busig eller lydig: LYDIG :D

you can call me whenever u want

Vaknade klockan elva av ett sms av Ida.. Hon undrade om vi skulle gå på stan, såklart kan man inte tacka nej till det, :D så ska sminka mig lite nu och sedan ska jag åka ner på stan och möta henne, :) efter stan så ska jag åka ut till King, =) blir nog att vi rider i padocken idag, är lite småsugen på det faktiskt.. :D eller ja.. supersugen faktiskt. ;>

Vaknade även upp och märker att jag blivit förkyld, fan va tärt. =/ och tror ni mitt rum och akvariumet blev städat igår? NEJ, så måste fan ta det idag också. suck......


 

I dont like your girlfriend

Jag älskar Kisse, :D jag tycker hon är så sjukt jävla bra, hur underbart vore det inte att ha detdär självförtroendet, :D och hennes sillisar hon ska göra hade jag inte heller tackat nej till, :D haha whatever... nu ska jag ut med min lilla fjant som har svansat efter mig hela dagen, :p Hon vill SPRINGA :D jaja, :D hörs senare.. PUSS


Förövrigt gick de bra hos sanbia, märktes att hon stått i 5 dagar, red ju med carro som skulle provrida Arado, sanbia var lite "på" och studsig och alla håll o kanter, :P ska låta bli att resa bort från prinsessan nu, PUSSHEJ :D

You can take my hand forever

Hemma nu, =) inatt blev det att sova hos ida, skulle egentligen åkt hem.. men icke, :D Vi har sett på film och ätit godis, sjukt kul faktiskt, Hon hade även en "extreme nazlie makeover" ^^ haha.. Hon lockade och sminkade mig :P riktigt snygg blev jag, huhu...  Gick ut på en promenad i granloholm också.. Sen blev de bara massa allmänt tjatter, :D


Klockan ett var vi trötta så vi la oss i sängen för att sova, men i en timme låg vi och pratade osv, hon är bra smart dendär tjejen, :P haha.. hade skitsvårt att sova då ida la sitt ben på mig och ja inte våga väcka henne så jag flyttade mig mer o mer bort, tillslut låg jag på kanten och då knuffade jag bort henne ^^ haha.. :D


I was lucky that u find me

huhu, nu ligger jag i sängen (ovanligt va ;)? ) har varit ute med min lilla ilska, gud va hon blev happy när jag släppte henne lös, sprang omkring som en galning, :D hon har saknat mig, det vet jag, ;) min bebis <33 Idag är mina planer att jag ska vara med Ida, :) hoppas de blir så bara, annars vet jag inte alls vad jag ska hitta på för tråkigt.







HEY HEY, I dont like your girlfriend, I think you need a new one, I can be your girlfriend

My girl, i love you

Jag lillan och ilska tog oss en promenad på 30 minuter, :) ilska var busig och det första jag gjorde var att tappa henne, så hon tog kopplet och sprang omkring lite, sedan stannade hon och tyckte väll att jag kunde få ta henne, :) så duktig !! hade det varit ca: 6 månader sen, hade det tagit MINST 30 minuter att komma nära henne ^^  :D




Är hon inte bara FÖR söt? :D

 

Love can't catch me from here

Jomen perfekt, :D Jag gick och la mig runt halv 1-2? försökte sova, icke gick de, :P så blev att jag bestämmde mig för att vara vaken hela natten ist, :) gick toppen.. slumrade till ett tag men de va nog bara bra... Så nu sitter jag kl: 06:12 och har mega tråkigt, micha gick till jobbet för ett tag sen, pratade ihjäl henne i typ 40 minuter. :D mycket hon lyssnade? eh nej :P


Ska nog gå och duschaaa. härligt. :D och sedan blir det att göra sig iordning för school. kommer bli en tung dag detta, ;> skulle ju egentligen rida underbara Sanbia idag men det hanns inte med :(((

ELLER SKA JA GÅ UT MEDMIN SMIRRE??? :D DÅ BLIR HON GLAD SÖTIS


I mean? do you fool me

Jaa, helgen var jag sjukt upptagen på, :P jag hade saker för mig hela tiden, fredag var de ju partie med Ida, lördag bröllop, och söndag rida Sanbia och på kvällen var jag hos ida och firade henne. :) Måndags var jag hos söt sanbia och idag har jag varit hos King. :) 





 Igår kväll kände jag mig helt slut, verkligen supertrött. så klockan kvart i tio bestämde jag mig för att sova, klockan 23;14 vaknade jag av ett SMS, blev sur och försökte ignornera det, och klockan 23;34 fick jag ett till, var då så sur att jag svarade och efter det gick de inte att sova :P Runt klockan halv fyra somnade jag igen, ^^ vaknade klockan sju av alarmet, men nee... inge pepp på skolan elleH :P

RSS 2.0