Have to stop what I'm doin'

Yes, I can see her
'cause every girl in here wanna be her
Oh! She's a Diva...
I feel the same,
And I wanna meet her

They say: "She low down..."
It's just a rumour I don't believe 'em!
They say: "She needs to slow down..."
The *baddest* thing around town!

Damn, you the sexy bitch!


You can be on top

KAN DU...

Stå på händer? Ja, fast bara mot en dörr.
Vissla? Japp
Rapa? haha jadå
Gå ner i brygga? nääe XD
Sova i tretton timmar? aa:) lätt
Japanska? icke
Spela piano? en låt ; )
Äta fem gurkor i sträck? aldrig provat


VEM...

Älskar du? Min mamma.
Hatar du? eh. :) ingen....HEHEHE
Saknar du? jimmy <3
Vill du slå ihjäl just nu? ingen.
Har orsakat dig mest smärta i ditt liv? robin
Vill du ge en kram just nu? Alla;)
Vill du ha i din säng? Wentworth miller. ALLTID
Känner dig bäst? Asså, syrran och mattias har fan delad plats.
TROR du känner dig bäst? Syrran=)


ÄR DU...


Trött?
Som fan
Kåt? inte ett dugg
Ensam? nope :D
Lycklig? Jag älskar mitt liv och är sjukt lycklig :)
Kär? icke sa nicke.
Hatad? alltid ;D im the bitch
Känd? tydligen :D


When you lose something you can't replace

I'm on the outside
I'm looking in
I can see through you
See your true colors
Cause inside you're ugly
You're Ugly like me
I can see through you
See to the real you




And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?


I have to leave you here



hahah denna bilden är så jävla söt. 8-) jag skämms inte alls. NÄ-NÄ! Sitter bakfull och funderar på om jag ska dra ut ikväll? sjukt sugen men samtidigt så jävla sliten sen igår. vi får se hur det blir.



Andreas älskar att vara med på bild med mig, han kmr INTE att gnälla över att han än en gång finns med på min blogg, JAG LOVAR! ;) och ja, min mobilkamra är så jävla GRYM!!!! XD






You shine like the month in may


nazzliie


<3


madde och micha



all my stripper friends ;) HEEYY We all want the same thing.


Madde och micha ;D


jag och sister <3

Igår var en sjukt kul kväll... :D hade så grymt kul.



Jag är en helt sjukt värdelös vän.. jag är nog det. Men jag är åtminstonde ärlig och i slutändan är de det som är viktigast.... förlåt.

You never make me scream

Jag har tänkt på en sak.. jag funderar på varför jag alltid sätter ut mig själv som ett "sex objekt" första jag gör när jag skriver är väll typ " Hej jag heter nazlie * skickar en msn gubbe som suger kuk * " sedan sitter jag och gnäller (för mig själv och till ida såklart.) att killar bara ser tjejer som sexobjekt. Det är nog som ett sorts test, jag skriver så för att kolla om dom hakar på. Är det bekräftelsen jag vill ha? :O Killarna blir nog desutom jävligt besvikna när dom ser att jag inte är en sån tjej egentligen. För de är jag inte, jag har höga krav. ;) eller ja. :) jag har fått det.



I only wanna be with you



Jag älskar dig
titta in hennes söta pussmun.


I was made to do this






Här är min nya hårfärg, och jag älskar den :D .. usch vad jobbigt det var att säga hejdå till linus, mitt hjärta dog. Jag hade sjukt skuldkänslor att jag fick honom att grina också. Men han vann över mig i fotbolls spelet, jag tappade tålamodet och satt och sa " men linus, du har en cpskada " och tillslut blev han ledsen :( usch. Jag är HEMSK!

Imorgon ska jag jobba, sedan blir det FULLT ÖS medvetslös, NÄRÅ ;) men tamefan inte långt ifrån. HEHEH. Blir jag syrran och tessan =))

You can learn to be me

Inte många timmar kvar nu tills Linus åker hem :( vi har nu på morgonen spelat fotbolls spel. Fan vad kul det är. :D Jag är GRYM! men ja, igår färgade jag håret, har inte hunnit se mig så mkt om de är bra. men ah :) ska försöka fixa bilder idag, nu ska jag umgås med kusin. PUSS

I could hold my head up high

If you just walked away
What could I really say?
And would it matter anyway?
It wouldn't change how you feel



I ain't felt this way in a minute.
You and me, are you wit it?
Yes, cause i only got eyes for you
Cause you know that I'd ride for you

I got 99 problems, and they are all bitches

Folk har börjat gnälla, titta snett och bli allmänt chockad över att jag gillar yngre killar, har nu kommit fram till att om jag tar med mig två stycken och dubblar deras ålder blir det kanon! Dock så blev räkningen lite tokig denna gång. : ) aldrig sagt att jag är ett matte geni.


I be the one that you want

Mamma sa idag " varför har du aldrig sånnadär toffsar längre? du är så söt i dom " HAHA, mamma tror fortfarande jag är fjortis;) Till viss del, men inte så långt att jag har mina söta fjolltoffsar :D








Im falling to pieces

Nu ska jag, mamma, ancha och linus ta med oss hundarna och åka och släppa dom lös så dom får springa lite. :) ilska kommer vara mkt glad hund. Sen ska vi åka till timrå en snabbis, usch. :p skämms över att ens behöva nämna det stället i min blogg. AJA ;)


All that we destroyed

Idag har det varit en dag på birsta tillsammans med min syster, haft superskojigt och hittat några saker som följde med hem. Micha köpte en assnygg klänning som jag ska låna nåndag ;) yesbaby. Jag köpte två trosor, body lotion och ett hårband :) och några kattleksaker också, men kattungarna fattade sig inte på dom, dom blev bara rädd. FJANTVARNING!  

 
 


I did your boyfriend


Min och idas tandborstar :) visst passar dom fint tillsammans? offcourse.

Kollade på idas blogg förut, och hittade detta. Åh vad glad man blir när dendär stenhjärtade ungen skriver nått sånthär fint om någon <3 I love you!

" Nathalie kom hit i går kväll. Och åkte nyss hem. Bättre vän en henne kan man verkligen inte ha. Vi har så jävla roligt i hop. Absolut inga stela samtal, eller nå hemligheter här inte. Vi vet allt om varandra. Man kan verkligen vara sig själv och även hon så klart ! "



Appropå kärlek, jag va ute hos sanbia idag.. det gick jätte bra. Hon var helt underbar. men fyhelvete vad mörkt det var, det var tur jag hade pannlampan och en trygg ponny när vi red.

dethär var allt jag såg XD
när jag red, :P hennes söta man.



Men iallafall, när jag skulle gå till bussen var det helt kolsvart ute. jag såg inte ens backen och är ju tvungen att gå igenom skogen. Så aah. :) jag började grina och ringde mamma, JAG GRINADE? XD hahahah, och sa " MAMMA, jag vågar inte gå mer. " tänkte helt seriöst stanna där tills det blev ljust ute. haha(A) pratade med mamma hela vägen och FORT som fan gick jag. USCH :P







Sen när vi endå pratar om rädsla, jag och ida ligger i hennes säng och pratar om min mörker rädsla, om hur jag hoppar till sängen och blablabla. Så hon säger..

- men nazlie, hos mig behöver du inte vara rädd, För jag har så mycket låder under min säng så ingen kan ligga där.
- nej jag vet! men just nu så är jag jätte rädd... för det ser ut som att det står någon vid din dörr!
- JAG VET!! :O (kastar sig under sitt täcke)

två sekunder ligger jag också under hennes täcke och båda är lika rädd XD hahahahah.

hahahah, här hade vi tänt lampan och, JA? inte konstigt att vi var rädd.
Det ser ut som en liten häxa står där. hahaha.... ser ni? :D


You have a black heart

Sitter hemma hos Ida, :-) Imorse var hon så jävla störig.

- nazlie ska vi gå ut och gå?
- Ja :) om 15 minuter.
- NEJ NU!!!
- IDA? om 15 minuter annars......... slår jag dig.


Haha jag var så jävla trött. XD och det bästa jag kunde hota med var att jag skulle slå henne. Det funkade iallafall. haha... Jag ska snart åka hem, och sedan ska jag ta bussen ut till sanbia. :)


You give me such a rush

ida tvingade mig att sova över, min lilla råtta. Vi har precis borstat tänderna tillsammans :D jag stog och visade min läckra tungskrapa, så mitt i halt kör jag ner den för långt och får värsta vad heter de? :O tjöjningen? ni vet sådär när man håller på att spy? XD Haha.. Och förut så satt vi och fikade, och vi skrattade hela jävla tiden, jag hade mjölk i hela ansiktet, och hela mitt såndär underlägg hade jag också dregglat mjölk på, I LOVE MY BEST FRIEND!!!

" det är lixsom som en överaskning varje gång, man vet aldrig vad som väntar innanför byxorna, jag vill ha mer överaskningar "


bild sen ida fixade mig i fredags, inte konstigt att alla jävlar ville ha med mig hem! ;)


I wanna see you strip

Jag och ida ligger i sängen och pratar, så hon vet att jag har ett öga på en kille som hon varit med. Snygging.. mmyes. ;) Så hon ligger och berättar om hur han är med alla och blabla.

- Han kommer bli kär i dig... PASSA DIG!

hahahaha jag höll på dö, hennes inlevelse var helt underbar. :D Jag säger åt henne att vi kan byta lite killar, och innan hade jag frågat om peters msn, så hon får för sig att jag vill ha han, så hon säger: FAST, du gillar inte korta killar? ***  KOLLAR VÄLDIGT SNETT *** HAHAHAHAHA XD Det är härligt att ha en bästavän att dela ALLT med. ;)


I wanna see you strip

Jag och ida ligger i sängen och pratar, så hon vet att jag har ett öga på en kille som hon varit med. Snygging.. mmyes. ;) Så hon ligger och berättar om hur han är med alla och blabla.

- Han kommer bli kär i dig... PASSA DIG!

hahahaha jag höll på dö, hennes inlevelse var helt underbar. :D Jag säger åt henne att vi kan byta lite killar, och innan hade jag frågat om peters msn, så hon får för sig att jag vill ha han, så hon säger: FAST, du gillar inte korta killar? ***  KOLLAR VÄLDIGT SNETT *** HAHAHAHAHA XD Det är härligt att ha en bästavän att dela ALLT med. ;)


You can feel the heat from my body



Ikväll ska jag förmodligen åka till ida en stund och umgås lite. Stackars linus.. jag har fan knappt umgåts nått med honom. DÅLIG JÄVLA KUSIN JAG ÄR!!!! Nu ska jag iallafall gå och spela lite buzz med honom.

So why don't you save me?

Har äntligen kunnat ta ut bilderna från mobilen,
Johan & Ante älskade denhär bilden
VARSEGODA ;)


Can you feel it?



Jag älskar dollyblond ♥ Hon är sjuuukt snygg och grym blogg.
och hennes sånnahär inlägg är hur underbara som helst.
http://www.dollyblond.se/


the pain of love will last forever





Fortfarande kvar hemma hos syrran. Ska ut nu och ropa på Alice och Diva. Måste få in Alice innan jag åker hem iallafall. :) Jag har varit så himla snäll, så jag har diskat åt micha. ;) snällsyster. Ja vet! och vet ni vad jag gjorde igår? XD jag gick ut med soporna. HAHA ja? det är sant. Jag satt självklart på mig luvan, och kollade länge innan jag gick utanför dörren att ingen skulle se mig. ;)

like a girl changes her clothes

JA! jag överlevde hela natten alldeles ensam. :D jag var inte ens rädd. Jag gick och la mig runt 11 tiden, men kunde inte somna fören runt ett kanske. :) låg och blev biten i fötterna av detdär lilla äcklet Ariel XD.. Somnade ialf tillslut. Inatt runt 5 tiden vaknade jag och hade så SJUUKT ont i halsen. fyfan, ville gå till alnöbron och hoppa. >.< Har fortfarande asont.



Och jag vaknade imorse av att jag låg på rygg och hade Alice liggandes på mig, så jävla söt <3 vill nästan ta med henne hem. NÄSTAN!! Snart tänkte jag börja dra mig hemåt faktiskt. Börjar bli lite sådär sällskapssjuk.


You don't even care

Nu sitter jag ute på alnö hos syrran :) Jag, alice och ariel (hennes två katter). Har varit här i typ en timme, har tänt ljus så det är riktigt mysigt här. Me like :) Så ska snart lägga mig i soffan med hennes katter och se på TV. Micha var väldigt tveksam att låna ut hennes lägenhet, hon fick för sig att jag både skulle ha fest och sexparty. HALLÅ? ofta! :D so not my style;).

Så när jag stog på busshållplatsen påväg till alnö skickade jag ett sms till micha och skrev:

" Detta är ett masssms, jag har fått lånat syrrans lägenhet och har fest. Vi är 25 personer nu. Musiken, drogerna och sexleksakerna är fixad. Det är bara att komma färjevägen ** /Nazlie :) "


Hahaha själv stod jag och asgarvade, fick till svar tillbaka " haha jättekul " Men nej micha. du behöver inte ens vara orolig. Det är bara jag och dina katter här. Inga droger, INGE SEX .. dock musik. :) (men inte på vräkningsnivå).



it's need to happend a miracle

 

Ikväll har jag syrrans lägenhet alldeles för mig själv :D
sjukt kul! jag har fan aldrig sovit ensam hemma nångång så jag är sjukt peppad. :D Kommer nog sitta uppe hela natten för jag är så jävla rädd;) hahaha. eller ta en nattbuss hem. Nä skärpning :D dethär fixar jag. jag har ju michas katter.



My fire is still burning

Igår kom jag hem halv sju, HALV SJU?! en aning less var jag. Men det var en kul kväll iallafall. Dock så vaknade jag tolv imorse och ville nästan grina för min hals gjorde så ont. Och mina halstabletter tog slut förut :( Men iallafall.. började med att nejad gick upp på dansgolvet och dansade, så jag hittade nya vänner. Blev som sagt UPPDRAGEN att dansa, jag hoppas för gudsskull att alla var så fulla så dom inte minns. SNÄLLA? Men det var kul. nästan....... ;p


Justja, i början av kvällen så satt jag ju med nejad, så kmr hans *viftar på huvudet;)* kompis. Så han säger att han känner igen mig, från ljustadalen.

- du är 91:a va? :)
- NEJ, jag är 89:a.
- HEHEHEE :$
- fuck you.

Men han var inte den enda som gissade på att jag var 18-19 år. Det trodde dom flesta. Men det är bra tror jag? jag vill inte se ut som 100 år. Icke!

Sen så gick vi ut ett tag, jag johan och ante. mitt upp i allt så kmr johan springandes och säger:

- NAZLIE, du har hockeystjärt eller hur?
- HAHAHAH whot?! :O
- JA, men du hade förfan hårdare röv än Anton,
och han spelade tillochmed hockey.

hahahaha XD sjuuuuukt. Men fan, nu måste jag spela TV-spel med linus innan han blir så rastlös så han börjar tugga på tv-spels dosorna! :O hörsHEY!




gammal partybild på jossan får förklara hur kul kvällen var;)


It's not like I care

Ja, vad hände egentligen. Jag åkte hem, spelade Tvspel med Linus, sen ringde nejad ner mig till krogen. Drog ner på BK. Där träffade jag på massa sköna gamla ljustadalare. :) och Viktor, du ska ha stryk som drog upp mig på dansgolvet.. och Johan och Ante ska ha stryk för att ni inte drog mig därifrån, jävla as. :D Men det var kul iallafall. Fick sån sjuk bekräftelse så det är inte sant, babyy :D

Men ah, nu sitter jag här hemma hos ronja på "efterfest" alla vill hem, men ingen kommer hem. Vi är fast.. kul.... två killar sover. Reste vill ni inte ens veta vad dom gör.


Ronjas söta hund, :D han är utvecklingsstörd, men sjukt söt!!!! som mig.


There was a time when

Hade så jävla tråkigt förut så bestämde mig för att åka till ida, fick även skjuss av gulliga lilla henke till henne. ;) TACK!! betalningen sköts som vanligt genom natura. ;) hahahaha (hoppas henke slutat läsa min blogg) HEHEHE :$ Hemma hos ida såg vi på idol och pratade och myste ...... PÅ VARSITT HÅLL ALLTSÅ!!! Hon sminkade och fixade mitt hår också.

Och ida har ju förmodligen världens sötaste mamma, och det är så kul att skoja till det med henne. Så när hon kom hem så började jag viska (så hon skulle höra)

- Men göm er, skynda göm er!!! och ida hakade på och sa
- GÖM SPRITEN, GÖM SPRITEN´


haha ;p sedan när jag skulle ner till bussen så ropar hon när vi kmr ner för trappan " vart ska ni då? " ida svarar " på fest" hon ba: vart då? ida blir tyst, så jag ba: IDA SÄG PÅ NAVET !!!! SÄG NAVET!!! :o så hon ba: Navet :D hahahaha ;D I just love it, ;)

Nu sitter jag i sängen med min gulliga lilla kusin, jag har nyss lurat av honom lite chips. ;-) Gav han en boll som han lekte med ilska med, och medans åt ja av hans chips, WIN - WIN situation.

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHA, Han är så skön. Dom har nyligen skaffat katt, så jag ba:

- Linus hur ofta plågar du katten då?
- ALDRIG? det är lotta som gör det.

HAHAHAH lotta är våran moster ;)


Im falling to pieces



Imorgon runt 9 tiden (påkvällen) kommer Ancha, Linus och wilma. JAG DÖLÄNGTAR! :D Så jag var ju tvungen att ringa Linus förut så han kommer ihåg alla spel och se om han längtade. Han längtade, helt klart. Så jag ringer upp och säger

- Hej linus, du kommer väll ihåg ditt playstationet?
- jaa
- Och monster rumble, robot jam och alla dom andra?
- jaa 
- Och du Linus, vem ska vinna?
- ...... du??
- Precis, ;) och du om du har godis, vem ska ha det?
- JAG?
- Nej Linus... JAG! du har fått detdär bakom bakfoten du.



Jag insåg att det var så mycket lättare att lura av honom godiset när han var 3 år, nu får jag ju fan kämpa. ;) Haha ne som sagt, jag har lovat att jag ska vara snäll hela tiden, kmr bli sjukt svårt.. Han är ju dendär lillebrorn jag aldrig fick. Och småsyskon är man väll lite jävliga med? Världens bästa lilla kusin <3 Helt sjukt att han blivit 10 år :P snart har han vuxit ifrån både mig och playstationet, då kommer det bara vara tjejer och sprit. Jag ser inte framemot det ALLS. Nej nu måste jag sova. :)


The mother is on the other side

åh, imorse vaknade jag och hade så sjukt ont i halsen. Dåligt less jag blev. Ida ska ha stryk ;@ Men har knarkat halstabletter halva dan så hoppas dethär är över tills imorgon. Brukar ju aldrig bli sjuk, och när jag väl blire är det över på någon dag. Iallafall så blev de att jag gick på stan med syrran en sväng, var egentligen inge pepp, så syrran tyckte väll mest att jag var störig. Innan jag åkte hem köpte jag lite tröst godis och halstabletter iaf.

Var hemma en sväng och sedan åkte jag ut till King, :) fixade och donade och myste med lillpojken, åh vad söt han är. Han fick äpplen också, det tyckte han va mycket gott. Snart tänkte jag iallafall gå och ta ett varmt skummbad och sedan lägga mig i sängen och mysa med lite prison break.


Och vet ni? Idag såg jag ilskas storebror "spike", jag blev fan tårögd, :o dom vart så sjuuukt lik varandra.. åh :) han hade lite längre hår bara, annars kopior, det var kul :D.


Come and play with me

Rastlös som ett mongo, har suttit och tittat igenom gamla bilder, hittade då denna OTROLIGT söta video på mig och ida. :D Im so dead. hehehhe ;$




Can you feel it?

Tog en liten powernap förut, sov i typ 2 timmar, mycket skönt och behövligt. Så nu sitter jag och håller på och kollar om jag har virus på datorn, fattar inte så mycket men ah. Det blir nog bra.. Nu sitter jag och sjunger på Tokio Hotel - Noise och funderar på om jag ska gå och köpa hårfärg?


Everything is gonna be allrigth



Mitt hjärta är splittrat. Det känns så otroligt fel att tänka att lämna king, men samtidigt kan jag inte stanna bara för att vi har varit med om så mycket. Usch. :'( detta är så sjukt jobbigt. vad fan ska jag göra?


Who will stop my bleeding?

Nyss varit ute med smirre på en liten promenad, (usch vad kallt de är ute.) Vi gick bara till dungen. Släppte henne lös där och hon var helt okontrollbar, bara skällde och gnällde som en idiot. Lyssnade inte ett jävla skit på inkallning och blä, jag stod bara " men jävla idiot hund, jag hatar dig, fula jävel " sen så blev jag bara förbannad på mig själv. Det är inte hennes fel att jag har valt bort henne.. :( Hon KAN bättre, hon VILL bättre, det är jag som måste hjälpa henne.


Ilska: är min ögonsten, min alldeles egna lilla älskling. Jag vill inte att hon ska behöva sättas åt sidan längre. Men jag vill inte välja bort varken King eller Sanbia.. Det är ett jobbigt beslut jag har gått i 2-3 månader och velat framochtillbaka på. Mamma har tjatat som ett as på mig att jag måste säga upp mig från något då jag tappar lusten att åka till stallet just för att det blir för mycket. Nu ska jag sätta mig och göra en +/- och sedan försöka ta ett val.


got to check in to rehab



Efter mitt blogginlägg kom jag tillslut upp flygande ur sängen och
drack vatten, flög tillbaka till sängen låg en halvtimme och mådde dåligt, har äckligt ont i huvudet och känner mig inte alls bra. Så bestämde mig för att kliva upp. Så satt på bra musik och till det städar jag min garderob, göra nån nytta när ja endå är uppe är bra. Får hoppas att huvudvärken släpper så jag kan åka till Sanbia.

I will tell you my truth



Klockan är sju och jag har precis vaknat upp ur en mardröm
, Jag var typ vid ett sjukhus så kommer det massa poliser och en "brottsling" så ba ser jag att brottslingen gör något så poliserna skriker " man down " och så bara dör vakterna, en efter en. Jag får panik och börjar springa därifrån men en vakt fångar mig och säger " du måste hjälpa oss " han menade på att jag skulle vittna mot polisen vad dendär brottslingen gjort lixsom. Men jag insåg att vi måste springa om vi skulle överleva, så jag ba: nej följ med mig. Så han och jag ba springer och springer. Tillslut kom vi till ett ställe, och där var de typ massa tunnor blablabla, så vi satt och ner och skulle gömma oss. Så jag ser ingenting, men kollar på vakten och han ba: "faaaaaan" och sedan vaknade jag. Så nu ligger jag i sängen och vill ha vatten men vågar inte kliva upp. KUL :( trött är jag också. 5 timmars sömn, jippi.

I didn't know what to say



Åh, dom är ju underbara ;) och det är killen på bilden också, give me.
Eller hur mimmi? this is MUST HAVE ;)

Min hello kitty grej började som ett skämt, men har nu faktiskt 4-5 strumpor, tatueringar och sminkväska, hon är ju bara för söt. <3 Min unge ska heta Hello Kitty :D


You can't see what I feel

Vad har du gjort under 2009?

Druckit alkohol? - som fan ;)

Rökt? - jadå

Varit full? - Oja

Rökt vattenpipa? - icke :)

Däckat? - näe, men nära inpå ;)

Fått minneslucka? - Yes

Fått ett sugmärke? - jaa ;p

Gjort ett sugmärke? - Nej, ge mig?

Har haft oskyddat sex? - ah det med, fy.

Har strulat med fler än en person under 24 timmar? - 6 personer ;| helt sick.

Kysst en främling? - Japp XD haha

Sovit i samma säng som någon av samma kön? - IDA <3

Sovit i samma säng som någon av motsatt kön? - grr, yes :D

lekt med någons känslor? - Nej fan heller ;D im good girl.

Gråtit dig till sömn? - Yes. so not worth it.

Har haft sex ute i skogen? - Nej :(

Vaknat av att du gråter?  - Nej, men attjag skrattar :D

Skrikit ord som hora och slampa till någon - säkert.

Slagit någon på skoj? - jämt =)

Blivit slagen på skoj? - jaa

Lärt känna över 10 stycken nya människor? - Kanske??

Varit på sol semester? - nej

Badat i havet? - Yes

Har haft snöbollskrig? - Njae?! men det kmr =)

Sett en hel fotbollsmatch? - Näh

Inte sovit på en hel natt? - Mjapp

Varit på sjukhuset? -  Nix

Sovit i över 12 timmar? - Yääs

Sett en film mer än 10 ggr? - Icke

Tagit någon på röven? - Många ;)

Velat dö - Njaeoeoe

Fått ett IG - ah

Åkt buss i över 10 timmar - aaa =)

Varit ute en hel natt - Japp

Blivit tagen av polisen - nej men besökt dom ;)

Svikit en vän - ja  det med.


Get your head up high



Idag har jag haft en riktig PMS bitch dag XD Varit riktigt grinig..
Tex så fick mamma sig en utskällning, hon sa nått i stil med till micha " ne micha, skaffa inte barn. Dom är bara skrikiga och trotsiga, tills 3 års ålder är dom kul " och då flippade jag, skrek och frågade varför hon skaffade barn om hon var sån jävla barnhatare, att själva grejen med att skaffa barn är ju att uppfostra och blablabla. Hon stod som ett frågetecken.. Jag fattar själv inte vad som flög i mig, men det lät så jävla korkat av henne att säga så. :P som sagt, PMS bitch. Get away.


Nu sitter jag och är egentligen dötrött, men inte supersugen på att sova. what to do in this hard situation? ;) förövrigt så kommer min ubersöta kusin LINUS på besök på lördag. tror dom stannade tills tisdag, så jag har en sovkompis jag, :D och gud vad vi ska spela.. Sist han var och hälsade på umgicks jag knappt något med honom, jag var ju helt förstörd då. Var knappt hemma. >.< Men denna gång ska jag vara en riktigt bra och snäll kusin. Han är bäst, min lilla spelnörd :D Fan vad jag ska vinna över honom i buzz. måste ringa honom nått i veckan och påminna honom om monster rumble och alla dom spelen. :) funfun.


Har ni förövrigt missat mitt lilla fail med att jag råkade få tuggumi i håret i lördags? det blev en rätt stor tuss jag fick klippa bort då, så idag när jag stod och borstade håret hittade jag en till tuss, var bara att hämta saxen och klippa mer, Less jag blev. :p fick klippa typ 2-3 ifrån hårbotten. SUCK! mitt älskade hår.




The nigth goes under

Idag skulle världens bästa storebror ha blivit 24 år. :(
Jag saknar dig älskade ängel. <3


1985-2005 ' always in my heart.


What we do is innocent

Hemma nu efter att ha spenderat halva dan och kvällen med ida. :) Har verkligen haft hur kul som helst. Och jag gjorde någonting jag aldrig gjort förut XD. Men mer om det senare. Vi har surrat en massa, skrattat, ätit godis, räknat matte och gjort lite engelska. Så ah, vi har inte kastat bort hela kvällen på massa skitsnack. ICKE!!! :D



Men iallafall, jag sa åt ida att gå och ta ut soporna, så hon ba: följ med. Jag ba: Jaha okej. Så försöker hon ge mig en GRÖN gräslig willys påse. Jag vägrade, och fick istället bära en ICA kasse. Gick hela vägen och skämdes som ett djur, NATHALIE UHLÀN I GRANLOHOLM MED SOPOR? omg. inte okej.. Ida var förvånad och kallade mig bortskämd för att jag aldrig gått ut med soporna förut. Men näe. jag hatar verkligen påsar, det funkar inte. men jag är stolt att jag gjorde det, ;) haha.. men inte igen. TACK :D


know your heart

Haha :D sitter nu med världens knäppaste tjej. Seriööst XD hon springer omkring här med shorts och en t-shrt, och fladdrar med benen, dom flyger åt alla håll.. Medans skriker hon " Jag är en dålig tjej, min mamma spydde på mig när jag föddes " HAHAHAHA :D Nej nu ska vi skratta vidare, och ska tvinga ut henne med soporna som hennes föräldrar sa åt henne att göra .. annars skulle datorn fara i golvet! de vill vi INTE :D


angels is high above

Ja, igår blev en bra kväll. började med solning med ida, fick prata massa. Vi hade massvis att uppdatera varandra om. Mötte upp syrran på navet och tog bussen hem till henne 21;45. Hemma hos henne så fikade vi, såg på "roasting på berns" (stavning?) och så tog jag en dusch. Sedan så var jag världens bitch och lämnade henne för att gå på lite egna äventyr ^^ Det var nice, såg två filmer igår faktiskt, Grace och den andra minns ja inte vad den hette, men den va rolig;D meningen med filmen var bra iaf. Andy nått tror ja?


Vaknade 9:59, en minut innan larmet skulle ringa. men inte kom jag upp ur sängen fören 2 timmar senare XD (djupsuck;) - Drog hem till sis och la mig i hennes soffa ett tag, sedan tog hon bussen till stan och jag hem. Så nu sitter jag hemma och har precis duschat och försöker få tag på Ida, men det tutar bara upptaget. Bitch...



dont care what other say

Vad jag hatar att blogga kring denhär tiden, bloggen är sjuuukt seg. Vet fan inte varför. Om de är mitt internet lr bloggen=O Har iaf vart ute hos lilla ladyn, jag hade så otroligt ont i huvudet så blev ingen ridning. tyvärr :( Tappade även min ena nagel påväg till sanbia :'((( ska fixa en ny nu.

Klockan nio ska jag möta ida nere på stan, vi ska sola oss snygga"re". Efter det ska jag åka hem till syrran och sova där. Kul faktiskt... vi har börjat tycka om varandra igen, stog knappt ut med henne när hon bodde hemma,men nu gillar jag henne igen:) <3


Kicking and screaming



Åh dåligt utvilad jag känner mig då? härligt.
Ida ringde och väckte mig, tio över tio ;P babblade lite, så nu tänkte jag gå och duscha, fika och sedan göra mig iordning för stallet. :) Ska inte åka fören 13;05, men alla vet ju att jag kmr vara klar i sista minuten, AS ALWAYS.


All the things you belive in

The pain of love will last Forever,
Promise me, promise me,
Lets celebrate the pain together,
The pain of love.




 Now your here
With your broken mind
While your dreams, are sleeping quiet
Silence can destroy
Get up and raise your voice


darkside of the sun

Nu har jag sovit några timmar, så nu är jag pigg ;p visste att de skulle bli såhär. Klev iallafall upp förut och skulle hämta vatten, så mamma glor som fan på mig, utan att säga nått, så jag säger :

- Vad fan äre med dig????
- Inget :S (fortsätter glo)
- Men sluta glo som om jag vore en jävla utomjording då?
- :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO


Tålamod nathalie. XD men jag hatar när hon glor sådär, man känner sig som nån jävla cirkus apa. Sitter och lyssnar på Tokio Hotel's nya skiva, den är faktiskt bra. Egentligen inte alls min musiksmak. Men ah =)

1 år gammal bild bjuder jag på =))


sometimes I feel it

Nu har jag länge suttit och resonerat med mig själv.. och kom fram till.. Jag ska sova nu, XD klockan är sju. Men aah, jag är så äckligt trött. Har iallafall städat rummet, så kan sova med gott samvete! Jag lär vakna inatt runt två tiden och vara dö-pigg :p inte snyggt, men den risken tar jag. Godnatt sötproppar.


Belliebus idag :) så fiiiiiiin.<3
hon ser ut som en westernhäst. ;D


So just let it go

Varit ute i bredsand och hämtat massa kartonger nu iaf. Suttit o kikat igenom en del, kula saker faktiskt.. Mina dagböcker, XD jag grinade fan. uscha :P Nej nu ska jag ta tag i mitt rum som ser FÖRJÄVLIGT ut. Sedan ska jag ta en dusch. Grina lite över mitt tuggumi hår, och sen får vi se vad som händer och fötter.


TACK söta bästa farfar för hjälpen <3 Du är bäst.

Men jag var VÄLDIGT, då menar jag väldigt åkrädd när jag åkte med honom, gud mitt hjärta stannade typ 100 ggr, XD usch.. det va inte kul.


Blame it on the beat

Sorry for being such a bitch, but you should know me by now?




Superkul att fota jossan och bellie, dock så kände jag mig seg.
Seg men glad :D jag tror jag ska satsa på denhär "sova 2 timmars grejen" allting är grymt kul. Enda nackdelen är väll att jag inte orkar göra så mkt. Sen så ja, glad är jag ju.. Så på alnö vare en kille som satt och mekade med sina bilhjul, så kollade ja på han, och såg att han var snygg, så när han kollade upp mot mig kunde jag inte låta bli att säga : oooh ;) Josse höll på skämmas ihjäl. haha jag bara garvade jag. 



Ville åka ut till Sanbia idag men jag är helt slut, och jag måste städa rummet, suck :( Men imorgon blire sanbia <3 Ja och nu sitter jag och väntar på att farfar ska ringa, vi ska åka ut till pappa och hämta lite grejer som jag har där. :) Måste snabba på nu så jag är klar när han kmr. PUSS

Let the music play

Två timmars sömn, tuggumi i håret... jag är halvt död. Nu ska jag snart springa iväg till bussen, jossan tvingade ut mig till alnö, hon ville att jag skulle fota henne och bellabus. Gah =) snäll jag är som ställer upp på detta sattyg. Cya later alligator


They don't care about us

Det är lördag, klockan är tio.. Jag är på äckligt dåligt humör så jaa... JAG SKA SOVA!


To the walls give in

Hej dåligt humör :) Dagen började bra, åkte ut till älsklings sanbia och var på jätte bra humör. Började bli lite smått irreterad när sanbia inte ville komma ihagen, ringde kenth och be han kolla bussen så jag kunde planera ridningen. Så för de första är han SEG och säger tiden konstigt. Och på det så lägger han inte på mobilen, (min är ju mongo så jag måste stänga av mobilen om idioter som han inte lägger på) känner hur sjukt irreterad jag är.. Rider iaf ut på sanbia, och hon segar på och går i sin egna drömvärld, så jag sitter där skitsur XD.

Efter en stund går det ialf över, ringde mattias och han spelade på gitarren "tears in heaven" i telefon till mig, gulligt ;P.. Så när jag kommer till busshållplatsen blev jag på riktigt dåligt humör, kenth jävel hade kollat bussen fel, så jag fick sitta där i 50 minunter och frysa. GAH ;@ jävla cpless jag är ..............................................

Har iaf nyss tagit en vaaaarm sköndusch, och nu sitter jag och snart kastar datorn i väggen för spotify reklamen är så jävla störig, FU. Nu ska jag föna håret. stick o brinn, HEY ;D


you are so natural

Nu drar dethär söta lilla trollet ut till "platsen gud glömde" d.v.s njurunda :)
HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅ :D ..

 
ah jag har bad hairday deluxe ;)


all you do is tell

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? 26
Hur många har du varit riktigt kär i? två :)
Vad tycker du om kärlek? underbart, ibland!
När kramade du någon sist? igår? syrran typ :p
Saknar du någon speciell person? Icke sa nicke. :)
Har du svårt för att bli kär? Nej :)
När kysste/hånglade du med någon sist? för nån helg sen.
Ångrar du det? Näe ;D
Är du singel? jaa
När fick du senast en komplimang? HEHE hela tiden
Har du hånglat med någon av samma kön? ja


HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: icke
Hånglat med nån riktigt ful: Hm ;)
Hånglat med fler än 5 pers: Ja
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? 6 stycken XD haha
Gjort något riktigt dumt? yes
Gjort något du verkligen ångrar? tror inte de ;p
Varit nykter på nyårsafton? Jaah
Åkt ambulans? nix
Gjort nåt olagligt? Ja
Blivit polisanmäld? Ja ;D
Fått din mamma att gråta? ja :(
Slagit ner någon? Nej i wish ;)
Skämts över dig själv? jadå
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja
Tar du droger? Icke
Dricker du? sometimes.
Vilka kläder sover du i? trosor=)
Vad hatar du verkligen? grr ;D
Varit kär? Ja :)
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? ja ;D
Vill du gifta dig? JAA innan 25 :o
Vill du ha barn? Nej

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? jag ;D
Såg dig gråta? lär vare mamma
Fick dig att gråta? jadu :p vettefan
Du delade en cigg med? vet ej ;D
Du gick på bio med? syster
Skällde på dig? HEHE mamma säkert
 
DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Icke
Kramat någon? säkert
Pussat någon? Nix
Köpt någonting? Ja
Sjungit? alltid ;D
Saknat någon? Nej
Varit full? icke

All I got to say is

Im the girl your boyfriend is cheating with.
klart man får skuldkänslor ibland, men... totaly worth it;)



Appropå det så satt jag som vanligt och snackade med Mattias om vem han helst skulle ligga med, han sa Taylor Swift. Blabla ful tjej? ;) Så jag ba: ah men den sista du skulle ligga med då? så börjar han babbla om " riktigt läskig typ" så jag ba: Amy Whinehouse? han ba: Näe. NATHALIE UHLÀN! då ba: VAAAAAA? jag är fan hans drömligg, vafan pratar pojken om? ;)




Some things in life dont come free

Eddie gjorde låten GRYM :D grrrrr
han är fan het, :D Nu väntar jag
på att snygg-erik ska sjunga.

Nicklas är också het. :|



Och jag svär på allt, mattias erkänn? du tänkte nu kommentera :
MEN JAG DÅ??? :) - I KNOW YOU ;)


Give me what I want

Kärlek. =)

Bad hair day mössa <3 använda varje dag hela vintern?
Svar: eH jaaa.. Biiig time :D


 


Don't try to beat me

Jag ÄLSKAR min nya jacka, jag ÄLSKAR min nya mössa :) just nu sitter jag och lyssnar till ilskas jävla pip leksak. det gnager i huvudet på mig. Men så länge hon tkr de är kul så ska jag väll stå ut. HEHEHEHE.. Idag skulle det egentligen bli party, men det blev inget av då ingen av oss vill gå på Mange myt, och resten av krogarna suger ;P. Så det blir att sitta hemma och glo på idol med familjen. 

 
Sen så är jag jävligt less på att mitt akvarium har party hela dagarna, (eh ja, UTAN MIG??) ena lysröret har gått sönder så det blinkar, SJUKT irreterande. Gosh.. Men ja. nu ska jag nog gå iväg på hemköp. =)) känner jag mig själv rätt så kommer jag gå iväg i sista minuten, mmyes.


Let your heart decide

Hemsk jävla natt, har fan knappt sovit ett skit. Gick och la mig klockan ett, vaknade halv tre.. Från halv tre till klockan fem låg jag bara och vred och vände mig, tillslut lessnade jag. Frös som ett cp så jag gick och tog ett varmt skönt bad. Somnade efter det. Vaknade sju, nio, tio och elva >.< fyfan vad arg jag varit..


Om 30minuter ska jag ta bussen och jobba.. Arg som ett bi och trött som en björn. Bläääää. Och inte pepp på att parta ikväll är jag heller.. >.< Stanna hemma, se film och mysa med mig själv? låter perfekt! ;) Fast ne, ut ska jag :D Passa er bara.


It's a part of my new life

Gick inge bra med att försöka sova eller, för att slippa ta ett jätte skutt till sängen så ber jag kenth släcka lampan. Jag lägger mig med ansiktet mot väggen, så aah.. min rygg ligger mot "det hemska" så iallafall efter en stund hör jag hur det låter lite som att det är nån i min säng, jag stelnar till en stund.. Sen precis när jag slappnar av känner jag att bakom min rygg blir det sådär "ner klivet" jag höll på DÖ! men som tur var det bara Muchen XD läskiga kattjevel. Så låg o myste med henne en stund, sedan satt jag och fipplade med mobilen, insåg att iår är det 53 veckor istället för 52. Har det varit skottår iår eller vad? :P

Jaja nu blir det prisonbreak. Puss


Countin' 1, 2, 3 not only you and me

Igår var ensåndär kväll då jag var jätte mörkrädd, så jag sov med taklampan tänd, en liten lila lampa i fönstret, och datorn på :P Klockan sju vaknade jag, släckte lamporna, stängde datorn och drog för persienen, SKÖNT..

Klockan blir snart två och jag ska försöka sova, ska hinna med mycket imorgon, blä. Hatar att ha mycket planerat.. Jag vill bara ta dagen som den kommer, helst inte hinna med någonting alls. haha åh.. ;p Im weird. Jaja på fredag ser det just nu ut som att det blir party iallafall, med syster och lillmadde. Skojskoj :D


For more information

Sanbia var helt underbar idag, :D heeeeeelt underbar, men sjukt jävla kallt var det. Nu ska jag komma ihåg min jacka och mina vantar. I love my girl :D Efter ridningen åkte jag och solade på "två bleka" sjukt skönt. Sedan hem. och somnade nästan påengång i mammas säng XD helt sjukt trött var jag.


Others they broke my heart



Haha. :) vi är jämt så charmiga med varandra.


Open up your doors to your heart

Hejhopp, nu ska jag snart gåiväg till Bussen:) Ska åka ut till Sanbia. Idag sov jag äckligt länge, typ till halv tre :o inte okej.. Skärpning Nathalie. Igår så blev det att beställde jag en jacka och en mössa, och även en mössa åt rebecca =)) Jaja nu ska jag sätta på mig strumpor och byta tröja. Puss


You got me lifted shifted higher than a ceiling

It's not me, It's YOU.


What did I do to get this happy? :D Haha jag svävar omkring på rosa moln för tillfället. Ja, ROSA! inte blåa, inte turkosa inte bruna.. UTAN ROSA :D Det är väll förmodligen såndär lycka som går över på nån dag, men ja.. jag ska njuta så länge det bara går.


HAHA syrrans ögon ^^ crazy shit. what drug are u usin?

Lösnaglarna har förövrigt blivit bort tagna, jag insåg rätt snabbt att domdär kommer inte funka att ha i stallet, :P Men när jag ska göra spännande saker kommer dom åka på igen.. För dom är sjukt snygga. Just nu sitter jag iallafall på Nelly.se och funderar på om jag ska trycka på "beställa" knappen. Det ligger ett par skor, en jacka och en mössa i korgen.. Hmmmm..


The new world begins



Jag gillar mimmi :) hon peppar mig i stunder som dessa. Haha. (A) s.


I really could use someone

Omg, :O min blogg har inte funkat sen igår, har varit sjuuuuuukt less på det. Har inte funkat att kolla någon som har haft blogg.se. Men nu jävlar funkar det iallafall.



Kände mig sjukt ful hela dagen idag.. Så runt 7(?) släpade jag med mig ilska och mamma på affärn, köpte hårinpackning, en tidning och naturgodis. Så la mig i ett bad med tända ljus och myste. Klev upp och satt på mig cocos bodylotion, såg prisonbreak. Sedan läste jag tidningen. Åh jag kände mig som en ny människa. :D Så skönt...

Ilska var även så söt, så hon fick hundben och en leksak, mitt hjärta.<3

Nu ska jag se prisonbreak, spela lite poker och sedan försöka sova, har en underbar dag imorgon.. ska till sanbia, försöka hinna med att sola. och sedan bara mysa i min varma säng med massa prison break (ja jag är helt frälst)


Just let me say goodbye

I feel bad that I let my past hurt you
Cause I really didn't mean to
I was lost, I was lucky you found me
But it only got worse



Skönt att komma iväg och sola och träffa ida och snacka lite girl talk =) Var på strålande humör när jag gick från bussen, micha och jag satt och skojade. Så jag skrattade hela vägen hem, men sen så sätter jag mig ju vid datorn och är alldeles för nyfiken för mitt eget bästa, så nu sitter jag här... på riktigt dåligt humör. KUL :)

 

Tur att jag har så snygga naglar, annars hade jag nog åkt till alnöbron påengång;) höhö eller?

You are so fine

Nu sitter naglarna, är sjukt nöjd.. dock så är dom aslånga och jag känner mig handikappad med dom :D men ja, i 10 dagar är jag snygg iaf, sedan ska dom tas av, och då har jag nagellacksförbud i 1 månad :) hoho.. spännande shit. Nu ska jag fixa mig lite och sedan tar jag bussen ner till stan. Ska sola med ida.


FÖRE 
 

EFTER


she wanna do it all nigth long

Hejsan, :D Idag tog jag en välbehövd hehehehe, sovmorgon... Det var sjukt skönt. Jag låg och tittade på typ halva stardust igår, stängde av den klockan tre. Klev upp, gjorde mig iordning och åkte sedan ner på stan, träffade söt ida gav henne hennes grejer.. Sedan mötte sedan upp Mattias :) han följde med mig snällt och tålmodigt att leta lösnaglar osv. Sedan tog han och jag samma buss till njurunda, =) den stackarn BOR ju därute.


Ridningen på Sanbia gick asbra dock var hon SEG, var typ som om hon festat hela natten. :P haha.. hur mysigt som helst var det, lite varmare väder hade inte gjort mig nått XD



nu ska jag sätta på mig mina lösnaglar som jag köpte


Give me everything I need

Håller på att stressa ihjäl mig, ska ner på stan och försöka få tag på ida,
kolla lite och sen dra ut till Bambi, hejdå..


Hey there, wanna go for a ride?



ååh underbart det var att duscha, och mitt hår var fan
torrare än torrast efter helgens jävla hårspray. Nu ska jag fan ha hårsprays förbud i minst .. eh 2 år? XD blä. Jaja nu ska jag gå och föna håret. Sedan ta en välbehövd skönhetssömn. Eller nä, ;) inte välbehövd på det sättet.

 


You are heartless

Because no matter how much a thing hurts,
sometimes letting it go hurts even worse.


 

Helt otroligt trött är jag, men jag är inte ett dugg sugen på att sova. Tänkte ta en dusch, se nått avsnitt av Prison Break och sedan sova, ska upp tidigt imorrn. >.< ska vara på stan klockan tolv. När jag endå ska dit tänkte jag ta och titta lite på skor, osv osv. :) sjukt shopping sugen. As always. Ska kolla på en locktång också faktiskt, huhu.

Efter det ska jag ut till min babe sanbia.


Getting high on this

Jag är förbannad, jag skickade iväg kenth att köpa godis till mig, han kommer hem med världens vidrigaste godis, jag ringde mamma och grinade för jag vart så sur XD nu ska jag gå iväg själv på hemköp och köpa godis. Men innan tänkte jag visa bild på Mattias AKA crazycat lover, :D

Han har tillochmed finare katter än mig, Im so hälsar på honom SOON!


If you dont lie to me

H0h0, varit ute hos lilla king, jag och smirre tog bussen dit och blablabla. King är iallafall söt. Haha.. och ni vet dendär killen som vet ALLA busstider, alltid åker buss och känner alla busschaförer? :P han satt iallafall idag på "min" buss och åt snor, XD jag höll på garva ihjäl mig.





Ringde även mamma när jag satt på alnö och vänta på bussen hem, så sa hon att jag glömde att berätta om detdär bråket som blev igår i kön till aveny. Alla vet ju hur mkt jag älskar mina skor? mm i love them. My precious..




* En blondin jävel ställde ner sin cider, sedan sparkar hon till den så hela mitt ben och mina skor blir fulla i cider, så jag frågade rätt trevligt: Var detdär nödvändigt? så hon började tjattra om marken var fri och grejer, så lägger sig hennes kompis i, så flippar min syrra. blablabla...

Så säger dendär blondinens kompis:

- Men du sparkade ju cider flaskan på mig.
- Men är du dum? det har jag inte gjort.
- jo det har du!
- HELT SERIÖST! tror du jag skulle sparka en jävla cider flaska med mina snygga skor på dina fula?
då såg hon ut såhär " :O :O :O " oså sa hon tillslut
- Mina skor var förmodligen dyrare. (skitnöjd)
- Och det spelar någon roll när dom ser förjävliga ut?


Sen stog dendär störiga jävla blondinen och sa till sin kompis
" jag ska iallafall prata med vakterna " så jag blev less tillslut och frågade vad fan hon skulle säga? men nej det kunde hon inte svara på. ÅÅÅH less jag blev. Det roliga var, att själv var dom 24-26 år. :) och gissade på att jag var 22 år. haha : O ska jag ta det som posetivt?


you are just a popstar



Usch idag mår jag inte alls bra, huvudvärk suger. Mamma åkte nyss iväg.. hon ska sova hos syster inatt, hur ska jag klara mig? :( tråååkigt. Nu ska jag hjälpa kenth med maten iallafall. Pussss


Dont fuck this up

Trött som ett as, nu går jag och sover :)
Har massa hat samtal imorgon att vänta mig.


You will be on tonigth

Where to begin? :) Middagen var jätte trevlig.. kul att träffa alla osv. Sen så var ju det personer som förstörde stämningen, och nu hoppas jag du läser dethär pappa. Dethär är anledningen till att du inte står med i min blogg nå ofta. När jag väl ska nämna dig så är det inte posetivt... Jag är sjukt besviken att du inte hade mer vett och respekt för farfar att du var tvungen att sabotera, vara barnsligare än en 3 åring och strunta i alla andra. Fortsätter du såhär så kommer du bli ensam.. och nää, nu vill jag fan inte ha nå samtal/sms om att jag är dum.



Nästa grej då, runt nio tiden tog jag bussen till syrrans kompis Tessan, där satt vi och drack vin och Irish coffée. Trevligt trevligt, :) sedan skulle vi dra in på Aveny, vi stog en timme? och frös, sedan hade min syrra skämt ut mig så mycket så pallade inte stå kvar, sätter syrran på navet och sedan går jag hem. :P Kul kväll ialf, kunde slutat bättre heeelt klart!


Did you think this was real?

Nu ska jag göra mig iordning, jag ska ner på stan och äta.. Farfar fyllde ju 80 år på min 20 års dag, så släktingarna ska fira honom blablabla. :) ska bli kul faktiskt, inte träffat alla som ska komma på typ 100 år :P

Pusshej




before you leave me

Kvällen igår var bra :) jag och ida satt hemma hos mig, lyssnade musik, drack lite och spelade "hej knäckt". Sedan bestämmde vi oss för dumma idén att vi skulle dra ner på stan, det sög hårt som fan. Så vi drog på statoil och köpte chips, gick hem till mig såg film och åt upp dom xD








You better start prayin'

Än så länge går mitt "vara-uppe-hela-natten" dygn bra. Jag är inte ett dugg trött. (beror nog på kaffet) som jag fick tvinga i mig själv, :p usch vad äckligt det var. Har iallafall sett massa PB myst lite med ilska osv. Klockan är nu 04;39 och runt 6 tiden tänkte jag ta en skön, varm, härlig dusch. ♥


dream of me tonight

Jag roar mig, =)))  I LOVE FACEBOOK


You need to take control

Jag har precis gjort iordning kaffe. :) Jag tänkte att jag skulle vara vaken hela natten så jag är på jobbet klockan 8, går jag och lägger mig nu kommer jag aldrig upp. Så det blir massa kaffe + prison break, 7 timmar kvar. hej


You did this yourself


:)


we got to leave

Bilderna får tala för sig själv :D








How you get so fly?

min jävla dator............................. fyhelvete vad jag är less på den nu. internet är skitsegt också, går inte att ladda upp bilder........ :@ nu tar jag en paus, och sedan laddar jag upp min fina städning.. om det går vill säga.

Och till det får ni lyssna på denhär 'sexiga' låten som jag fått tips om. Den går om och om igen på min dator för tillfället. I love it... Grrr ;)



Love is all we got

Tvingade iväg mamma för att köpa potatisbullar, jag har gått omkring och varit sjukt sugen på det i flera dagar nu. Åh vad gott det ska bli :D nu går jag och gör mat! hejdååå

I did not forget you



Dom blir bara finare och finare för varje dag som går, Mina underverk <3


I dont wanna spend my life on you




Jag har ett väldigt stort nagellacks beroende. Jag kan inte tänka mig att gå utan nagellack, det känns naket, fult och tråkigt. Så länge dom inte ser ut som fokis är det nog ingen fara^^ Jag målar nytt nagellack i stortsett varannan dag, och oftast byter jag då. Så mina naglar har blivit alldeles torra. Inte bra : / så jag har funderat nu på att vara utan och se om det blir bättre?????


Im sleeping with your boyfriend

http://nathy.bloggagratis.se/ Min gamla blogg som jag hade 2007-2008. :) det finns en hel del smaskiga saker där. Ska läsa igenom det. Om jag pallar vill säga.




I make no apologies for how I chose to repair what you broke
Never forget your reason.


Memories :)

Life is a highway

Är det bara jag som har fastnat i detdär " göra 100 olika quiz på facebook? " Det är helt omöjligt att sluta när man väl gjort ett. Det är spännande att få svaret! Ibland passar dom in så otroligt bra, :p läskigt bra. Ska fortsätta göra lite quiz nu, sedan blir det att se nått avsnitt av prison break innan jag somnar.


Twice as nice

KUUUUUL kväll/dag tillsammans med syrran :) nu ska jag se Svenska hollywood fruar. pusssss

livin in a sin is the new thing

Inatt har jag sovit halv bra, har vaknat hela tiden och blivit sjukt irreterad för att jag inte kunde kolla vad klockan var, (den ligger alltid i sängen med mig) men inatt fick den sova lååångt ifrån mig för den låg på laddning. Så jaa.. jag kände mig aningen frustrerad :P Har precis duschat iaf. Nu ska jag klä på mig och göra mig iordning så ska jag åka ner på stan med sister :)


You need to shut up

Nu sitter jag hemma hos syrran, vi har precis sett desperata hemmafruar, asbra... så satt vi och kvällsfikade till det, så när jag fikade klart sa jag..

- ja men dethär var ju trevligt, Men jag ska nog åka nu :)
micha ser först ut såhär :O sedan kollar hon på klockan och säger
- Ja du hinner fortfarande.
Då såg jag ut såhär :OOOOOOO

Haha =) ska bli kul ialf att sova här inatt, imorgon kanske vi ska bada på alnöbadet, och efteråt åka till stan. Vi får se hur det blir.


In your eyes I see me

kommit hem från sanbia nu. :) det gick superbra därute, dock så måste vi träna på galoppövergångar, blir inte alls bra när man bryter av från galopp till trav. Så det blir förmodligen det imorgon. Men ja.. det gick iallafall bra :D hon va lite skvättig men annars så.

Min cpbärbara dator har även gått och blivit utvecklingsstörd, den stänger av sig hela tiden. :@ jag blir så förbannad. GAH!! Sitter och väntar nu på att micha ska komma, så ska vi ta bussen till alnö (hon bor ju numera där) så ska jag sova där inatt. Kan bli kuligt.

Jag, mamma och kenth satt och pratade nu vid bordet om killar, så sa jag till henne att jag oftast faller för långa smala killar, så mamma ba: Men guuuud vad kul om du blev kär i värsta tjocka killen. :D Så kenth ba: JA! en kort tjock kille, en liten fridolf. Jag bara skrattade ^^ dom har fantasi allafall. :D


Do you feel my love?

Jag börjar känna mig lite trött, men inte så himla sugen på att sova. Sitter och lyssnar på låtar från Lisa Ekdahl... åh vilken underbar röst hon har och hennes texter är otroligt fina. Nej nu ska jag gå och borsta håret det är fortfarande helt trolligt, sedan ska jag försöka sova.


Are we more than friends?

Nu sitter jag här och äter mina goda hallon =) har legat och kollat på TV med mamsen, blev lite färjan och vänner. Idag känner jag mig sådär glad, allting som alla säger är skitkul. Som nu när jag och mamma låg i sängen låg jag och berättade hur synd det var om mig.

- Åh jag saknar honom, hans röst :(
- MEN DU? jag har fan nageltrång.


Min mamma lyssnar inte på mig längre ;) det suger ehm, typ HÅRT? :D 


 


I will always be this

Det finns dom som aldrig går över gränsen
Fast gränsen är så snäv så man står still
Alla dom som inte ens vågar önska
Och därför vet dom inte alls vad dom vill



Du sålde mitt hjärta
och allt som var vårt
jag undrar än hur du kunde
du sa det var inte svårt
nej, inget smärtar en hjärtlös man
säg vad en man utan hjärta inte kan
av allt det jag gav har du ingenting kvar
jag ger vad jag har
men du ger ingenting tillbaks


I just need to know

 '  nathalie uhlán '



It's not hard, it's painful.
But it's not hard.
You know what to do already.
If you didn't, you wouldn't be in so much pain.


Some people hide from love

 

1. Vädret utanför mitt fönster: mulet =)


2. Lyssnar på just nu: Figth for love - Elliott Yamin

3. I går gick jag och lade mig: runt 3 tiden

4. I dag vaknade jag: 12:30

5. Jag har på mig: pyjamasbyxor och en tröja ^^

6. Senast jag kysste någon: I fredags =)

7. Senaste person som ringde upp mig: Mattias

8. Senaste person som skickade sms till mig: Monicka

9. Senaste person som jag skickade sms till: Monicka

10. Senaste vän jag addade på Facebook: André

11. senaste personen som addade dig: Conny

12. Senaste person som jag msnade med: Mattias & emmah

13. Senaste sajt som jag kollade på: bilddagboken

14. Ska göra idag:  Städa rummet......

15. Bra eller dålig dag idag? BRA:D


You need to know this

Vad glad man blir när man vaknar upp och ser ut som ett troll i håret? jo visst. Man blir så glad...... Jag kom inte i säng fören tre igår, så vaknade halv ett idag. :p vafan? jag som hade fixat mina dygn så bra. Bara att försöka igen då..


She wont stop kicking on my door

Vet ni en sak som jag HATAR? att man förknippar musik, platser, ord och saker med människor. Jag sitter nu och lyssnar på Kristinia Debarge - died in your eyes och tänker på vad som hände och vilka som fanns i mitt liv när jag spelade hennes låtar, vad jag kände och tänkte. usch.... jag saknar det, :(

Jag har precis läst en tidning som mamma bad mig läsa, var typ massa om hur man ska stärka självkänslan, (like i need that? höhö) I do :) Och där stog det faktiskt massa smarta grejer som jag fan ska börja tänka på frånochmed idag. Istället för att gå och tänka på vad jag inte har ska jag tänka på vad jag har, funkar inte dethär så..... då blir det fan ALNÖBRON!! :D

- Jag har en underbar familj som jag älskar
- Jag har världens bästa ponny
- Jag har underbara vänner'

jag har inte ........ näe jag skojar bara ;) snart sängdags för mig.





" undvik inte, fly inte, stäng inte av "


Even if the sky is fallin down



Jag lyckas med ALLT, jag får alltid som jag vill ( finns undantag, men då vann jag i slutändan baby;) ) Jag fattar inte vad som gör att jag alltid får som jag vill. :o Är jag så jävla söt.. måste fan vara det :D Nu ska jag sitta här och le åt min lycka :D Jag är riktigt lyckligt lottad. s.


You where my only



Älskar bilden, åhw :) ♥ Kami och Lunaa, mina favoriter.


Baby are you down?

Lunaa ♥



Kami ♥



Lissy ♥



Nexus ♥



Demon ♥


You take my breath away

Superkul att jossan följde med till Sanbia, vi red där lite på en äng.. gick sisådär :) men åh vad jag älskar denna ponny, hon är så sjukt underbar.

BETTER THAN ALL THE REST! ♥




Men nu har jag fryst ända sen jag kom hem, så nu blir det att ta ett varmt skönt bad. :) och efter jag badat så kommer det bilder på kissungarna :D LUNAAAAA & KAMIIIII

she is so much more

Idag är en riktigt helvetes hordag, Jag har ont i min stortå.. har ett stort köttsår.. jag överdriver inte. 8-) riktigt ont gör det, allmänt less och blääää.. vill lägga mig ner och dö :) Men den blir bättre snart, Jossan ska följa med mig ut till Sanbia. :D Ska bli suuper kul. Har ju ridit henne i 5 månader och dendär muppen har fortfarande inte följt med. :D

Nej nu ska jag ta mitt emo humör och gå och föna håret.


im gonna come back strong

Ingen kan väll ha missat anna anka? jag och mamma stog och pratade hon henne.

- Ja men jag har läst nånstanns att hon lämnat hennes man.
- Jaså?
- Ja för hon tjänade tydligen egna pengar nu så hon behövde inte honom.
- Ja men hur länge kommer hennes knäppa utalanden vara kul då?
- Sant.
- Nee frågan är om det kanske är bättre att vänta ut dendär anka.

HAHAHAHA jag steeeeeeeen dog :D ni fattar va? mamma menade på att hon skulle vänta tills han dog och få massa pengar XD hahahahah.


What do you say?



hahaha, XD omg.

On your way to heaven



Jag har legat och myst lite med mina gosiga kattungar och kollat lite på "körslaget" mm ja vet, fail :D fyra av fem har nu öppnat ögonen, helt bedårande! Mina älsklingar har blivit Lunaa och Kami :D ska fixa in nyaste bilderna på dom imorgon eller senare ikväll om jag orkar. Jag tänkte faktiskt ta mig en tripp till duschen nu. HÄRLIGT!

Merrier the more

Kan väll börja med att igår var den sjukaste och roligaste kvällen i hela mitt liv XD Jag och ida tog bussen ut till Mimmi, där började vi förfesta.. vi drack och drack och drack ännu mer. Vi hade så otroligt jävla kul, kvällen vill jag inte ens gå in på. men för en gångs skull, :D så var det inte jag som gjorde bort mig mest.. eller? ;)














Kan ida, kan mimmi .. kan nazlie dricka sprit? :D


A new day begins

Ja, helvete vad mina dagar går undan nu för tiden... :O Har iallafall varit och ridit sanbia, hur mysigt som helst. och bra gick det. :) red först ut den vanliga vändan och sedan red vi till dendär vändplatsen där vi travade/galopperade, och efter traven när hon fattade att vi skulle galoppera så blev hon alldeles till sig och studsade och grejer XD jävla sötsak <3



Nu ska jag hoppa in i duschen :D filmen är BTW sen idag. vi pussas <3333


In a hundred diffrent ways

Jag hatar tidiga mornar, jag är inte gjord för att kliva upp halv 10. Fyfan... >.< imorgon ska jag sova ostört... ska sova till MINST 3 :o Ja det ska jag. och nu ska jag göra mig iordning och sen åker jag till Sanbia. =)


Where are you now?

1. Vädret utanför mitt fönster: möörkt

2. Lyssnar på just nu: where are you now -

3. I går gick jag och lade mig: runt 12 halv 1?

4. I dag vaknade jag: 11 typ

5. Jag har på mig:  pyjamasbyxor, linne

6. Senaste person som ringde mig: Kenth

7. Senaste person som jag ringde upp: eh, ;o Ida.

8. Senaste person som skickade sms till mig: Jonte

9. Senaste person som jag skickade sms till: Jonte

10. Senaste vän jag addade på Facebook: Eh, :D minns inte.

11. Som addade dig: :P

12. Senaste person som mejlade mig: HEHEH

13. Senaste sajt som jag kollade på: Facebook

14. Ska göra idag: Ska sova snart

15. Bra eller dålig dag idag? helt okej


I take back those words

Desire leaves us heartbroken, it wears us out.


your kisses taste like christmas

ill pretend to be okay and just your friend
to make you happy ill pretend




Idag såg jag faktiskt idol, har typ inte sett det på superlänge. :) Just nu sitter jag på youtube och lyssnar på lite musik och sjunger... mamma klagade lite nyss, tydligen låter det inte lika bra som jag vill tro. Ofta? Appropå det.. har ni hört dendär söta lilla killen Justin Bieber? första gången jag hörde honom så insåg jag " FAN vad han kommer få ligga. " Sjukt jävla söt, och vilken röst.... varför är jag inte i hans ålder? :(



you don't know where to start

Have you ever had someone steal your heart away
You'd give anything to make them feel the same




När jag kom hem från stallet bytte jag snabbt till mina underbara pyjamasbyxor, <3 jag har flyttat in i dom. La mig i soffan och kollade på TV med mamma. Det sög. Så jag satte mig och farmade lite på farmwille. Alltid kul... =)

Idag på bussen så tappade en halvsöt kille sin vattenflaska så den hamnade vid min fot, han tog snabbt upp den och gav mig sedan världens leende.. Och detdär satt jag sedan och tänkte på hela bussresan (ja, jag höll tillochmed på att missa min egna busshållplats) Tänk att en sån liten sak kan få en människa på så bra humör. :) det är magi... helt klart!



Don't hurt me no more

I don't know, what can I do
What else can I say, it's up to you
I know we're one, just me and you
I can't go on




I will wrap my body
In other man's arms.
Make love in a hurry,
Feel better than I am.
Hope you find yourself
In someone else's eyes


Something stops me everytime

And so I say I don't love you,
Though it kills me
It's a lie that sets you free.






Jobbet gick toppen, det är svårt att inte trivas där.. alla är supertrevliga och skojiga ;> Dom lyckas alltid vara och smutsa ner när jag är där och städar. Typ alla som kommer in säger " det kan inte vara lätt att städa efter domhär eller? " Nej det är ju inte det, HEEHEHE.. får ja svara.

Så idag så hade jag precis tvättat handfatet, så kommer en "kille" och tvättar sina svarta händer där, haha.. glad man blir då. Så ropade en annan "kille" på honom iallafall, Så han ba:

- Om du letar efter mig så kan du leta kring städerskan, för jag är där hon är..
- jahajaaaa...och jag bara skrattade, för dom är alltid och smutsar ner där jag är :P

Snart ska jag ta bussen ut till king också. Sedan äntligen hem och bara ta det lugnt.

Can't you see that Im the one?

Its like you were my favorite drug
The only problem was that you was using me
In a different way than I was using you.







Nu är det bara håret kvar, och sedan är jag klar för att åka och jobba.
Efter det hem en snabbis, och sedan ta bussen ut till alnö. =) för jag ska ut till lilla king.. sedan ska jag hem och spela farmville tills jag dör.

RSS 2.0