You are my wish



Helt sjukt? jag minns knappt vad jag gjort idag, men ja.. jag har ridit sanbia, varit på stan med mimmi och kom nyss hem 23;11 från att ha varit på alnö och tittat på syrrans lägenhet, åh vad jag vill flytta hemifrån nu. Sjukt fin är den. Nu blir det sängen för min del. Så jävla trött.


I can't go whitout you



Underbaaaaart, nu har jag nyss tagit mig en dusch. IGEN.. ja vet (; Ska måla om naglarna, föna/platta håret, fixa ögonbrynen, he på mig cocos body lotion. Jag kommer känna mig som en helt ny människa. åh.. I like it. :D


 
Ridningen med sanbia gick rätt bra, det blåste som fan så sanbia gick på helspänn nästan hela tiden, men tillslut kopplade hon av, men vad fan händer då? jo ett jävla träd välter så hon blir hel stressig, börjar gå på tårna och vill trava iväg, ååh. >.< så kommer vi ialf till en vändplats, så vi går in där på en volt, och hon slappnade av och blev världens bästa ponny igen <3 hon är bäst :)


togheter we'll make it



fyfan vad det tar emot att kliva upp på morgorna nu, (okej, heter man nathalie tar det emot varje dag, men speciellt nu när det börjar bli vinter) det är så jävla kallt.. Åh vad man vill ligga kvar under täcket och mysa. Men icke.. Så blev det inte. Har precis duschat, så nu ska jag gå upp till bussen och åka ut till Sanbia.

People are hard to understand

What was I to you? The girl you screwed to get over being screwed?



Mamma kom in i köket förut, (jag har min dator härinne förtillfället) rätt bra faktiskt, har bättre koll härinne. Hahaha (a) Men så frågade jag iallafall om jag kunde sova inne hos henne, hon sa att det var okej, men förtydligade " du kan ju inte flytta in hos mig :O " EH jo? det kan jag.. några veckor iallafall! Kenth trivs nog bättre inne i mitt rum, han hade lämnat sin "Hockeytabell" och TOPS :| haha på mitt nattusbord. arg jag blev ^^ snart ska jag gå och sova. :) innan ska jag pussa lite på mina kattungar.. Har även bestämmt att kattungen får fortsätta heta Kami, den passar faktiskt i det. Godnatt



you are tearing me apart



Sometimes we need to stop analyzing the past
stop planing the future
stop figure out precisely how we feel
stop deciding with our mind what we want our heart to feel

 Sometimes we just have to go with.... " what happends - happends "


Sun's busting in through the drapes

If he should ever come our way
Dry the tears and look somewhere above him
Might be easier to say than to do
But just pretend that you no longer love him






Igår så innan jag åkte ut till sanbia träffade jag mimmi en snabbis, hon hade ju minsann en födelsedags present till mig. Hon är ju lite lurig hela hon, men min första tanke var hello kitty. Och så rätt jag hade.. Det är jätte söta klistermärken, tatueringar och nagel tatueringar. :D så jävla söööööta.

TACK SÅ MYCKET SÖTA MIMMI :D <3 min bästa present EVER!


carry on untill it feels lighter

Jag sov ju inne hos mamma inatt, och imorse hade vi två killar som fixade vårat handfat (kenth sabbade det)... så ilska låg i sängen mellan mig och mamma och "boffade" och varje gång så tog jag tag i hennes löskinn och "skakade" det. Jag var så jävla trött. Så låg jag och mamma nyss i sängen och pratade och så sa hon " jag såg dedär imorse" HAHA och gud vad jag skämdes. det måste ha sett så fult ut ^^

Sen så gick jag och satt mig med kattungarna, sa en sak.. och började tokgrina. Så hon ba: Men nathalie, sluta skrämm kattungen :O shysst!!!! Och tillsist, kommer in till mamma och säger 

- hoho du nu höll muchen på att bli ..
- mosad?
- haha ja :p
- kastade du dig i sängen eller?
- HAHHAHAHA?????? nää jag stängde min låda och hon låg i den nedanför ^^




Nu ska jag städa rummet, sedan ska jag hjälpa till med tvätten. :) måste hålla igång nu så jag slipper tänka på allt. IT CAN ONLY GET BETTER!!!

Takes one step forward

Dry your eyes mate
I know it's hard to take
but his mind has been made up
There's plenty more fish in the sea
Dry your eyes mate
I know you want to make him see

how much this pain hurts
But you've got to walk away now
It's over




Where were you
When everything was falling apart?
Lay down a list of what is wrong
The things you've told him all along
And pray to God he hears you
And pray to God he hears you
Where did I go wrong, I lost a friend 


I try so hard to fight the bad girl



Idag blir det bara massa serier för min del. :) ska ligga i sängen och titta ihjäl mig på prison break hade jag tänkt. Har ingen ork till att göra någonting annat ATM. Igår så var jag ju iallafall på stan med micha, köpte ett par söta strumpor och ett par söta trosor. =) och sedan så när jag kom hem så fick jag ett par ashärliga pyjamasbyxor av mamma. tack <3

I'll do the same for you

Jag och ida är förmodligen världens drama queens.. men vi gillart på det viset. Vi gick först in på Ica, skulle köpa snus till henne när jag kommer till kassan så börjar jag asgarva, började tänka på alla gånger jag i somras glömt bort hennes bankomatkort kod.. När jag fick stå där som ett mongo och ba: ojdå :$ hehehehe. Men idag slog jag rätt, på första försöket.. idag blev det bara pinsamt med att jag bara började asgarva. Men ja. :) jag lyckas jag.



Sedan tog vi bussen till stan, satt med ida inne på navet så hon skulle få slippa sitta ensam, aah jag vet.. sann vän;) Gud vad smutsig jag kände mig där inne, bara satt och väntade på att jag skulle få aids eller nått. usch.. Sen så kommer det en gubbe, säger då till ida: varför gjorde du slut med honom? ida kollar länge och tillsist svarar hon: Det var för hans träskor. HAHA ;D så jävla söt. hade gissat på byxorna, men dom åkte också på en diss. ^^


Party in the U.S.A



Helt otroligt, det är knappt jag tror det själv. Men klockan är nu 08;16 och jag har varit trevlig sen jag klev upp :D Inte ett enda svärord till ida och inte ens en blick.
Nu ska vi göra oss iordning, jag ska hem en snabbis och sedan blir det sanbia.

When you lost it all




Ida ligger i sängen och tittar på nån svensk cp film eller nått, verkar hel knasig.

Tyst som ett lamm är hon också. hel tråkigt. :P Jag själv sitter i idas stol med min bärbara i knät.. är en aning less på allt, men jag är tamefan van vid dethär laget. Näe nu har jag total lessnat jag med. Känns bra faktiskt. =))

Imorgon ska ida upp svintidigt, hon ska börja praktisera på Åhléns, så det är bara för mig att kliva upp tidigt också. men suck.. Men aah. det är nog nyttigt det också... Ska åka hem och droppa datorn, sedan drar jag ut till Sanbia. :) ska bli myspys. Nej nu ska jag försöka få ut lite snack ur ida innan vi ska sova. :D sov gott.

They don't understand



Sitter nu med ida och glor lite på TV:n och sådär.. Vi var nere förut och fikade, vi var väll lite väl högljudda när vi skrattade och slogs, så idas mamma tystade ner oss. Så vi stog och förklarade med kroppsspråket, Att när vi kom upp så skulle vi slå varandra, ida skulle skära halsen av mig, jag skull slå in hennes huvud.. Ja ni fattar? det skulle blivit en riktigt fight... haha gud va störd vi är.

Ida sitter även nu och petar i näsan, så hon ba: " asså jag har någonting i näsan " jag ba: " ja ida, det kallas snor " åh suck.... småbarn....

Becouse the nigth belong to us

Your arms are my castle, your heart is my sky.
They wipe away tears that I cry.
The good and the bad times, we've been through them all.
You make me rise when I fall.



'Cause everytime we touch, I feel the static.
And everytime we kiss, I reach for the sky.
Can't you hear my heart beat so...
I can't let you go.
Want you in my life.


You paralyze me

Jajustja, jag har ju en blogg som jag brukar skriva i... glömt det, ;)



I lördags när jag vaknade hade jag ett sms " Ring mig döviktigt " från ida. ringer upp lite halvspänd och är väldigt fundersam vad som kan vara så "döviktigt" så hon ba: vad gör du?:) jag ba: ne ingenting, nyss vaknat.. vad var det du ville säga? hon ba: ja asså.. vill du gå på stan? jag ba: HAHAHAH ida är du seriös? är det det döviktiga du ville säga? :D stöööööörd tjej ^^


Så vi åkte iallafall ut på birsta, hade inget shoppningsug alls, köpte ialf ett puder. Sedan åt vi asgod mat på dendär thairesturangen där. Så efter det åkte vi hem till mig, där vi myste på med lite choklad och massa prat. Klockan elva tvingade hon med mig att åka hem till henne, så då gjorde vi det.. och så sov jag här inatt. =))


"Inatt" klockan fyra vaknade jag även, var törstig som ett mongo, tog med mig mobilen och skulle gå på toa och dricka vatten, så ställde jag mig vid idas dörr, oj vad mörkt... stog LÄÄNGE och lyste med mobilen. Gick tillbaka till sängen och viskade " ida, ida, ida" men hon vaknade inte. Så ställde mig vid dörren igen, nej fyfan.. gick tillbaka och drog lite i idas täcke och sa " ida, hallå.. IDA?" så hon ba: jaa? jag ba: jag vågar inte gå på toa, tror du jag kommer bli mördad? söt som hon är sa hon " MEN GERE!!!!! " så jag fick ta mig mod att gå iväg, ^^ rädd rädd rädd.



Idag så vaknade vi runt ett tiden tror jag, vi har varit så otroligt sega hela dan, gick i "pyjamas" till klockan sex, då gick vi ner på sun city, hon solade och jag väntade. Tog sedan bussen till mig, där vi hämtade min dator och blabla. =) och nu sitter vi hemma hos ida igen. blir att jag sover här inatt också. :D she can't live whitout me.


Vi har så otroligt jävla kul tillsammans, det är sjukt !! :D vi förstår varandra helt enkelt, som idag på bussen.. så kommer det in en dam med en korv. Jag och ida börjar asgarva. så sen sa jag: men ida? varför skrattar vi? hon ba: jag vet inte, men jag tror de är för att vi aldrig skulle göra så. HAHA :D så sant!

Oj vad långt dethär bli. men ah. :) nu blir era läskunskaper bättre. PUSS

Iam the one and only

Åh, det finns ingenting underbarare än att lägga sig i en varm skön säng efter en varm dusch :D I LOVE IT!! och det är precis det jag gör just nu. Idag så runt två tiden drog mamma med mig så gick vi ner på stan, där droppade jag mamma och mötte upp Micha. vi gick omkring och kikade och kikade. enda jag köpte var en tvättkorg, (A) haha...

 
Efter stan blev det en tripp till Sanbia, vi red ut på en skritttur barbacka, skitmysigt. älskar när hon är i detdär humöret, lugn och gosig. Och fick även tag i henne i hagen idag, pallade verkligen inte ta in alla tre hästarna för hon är fjantig, så istället så gick jag efter henne vart hon än sprang, och tillslut orkade hon inte mer, :D JIPPI!!!


Nu ska jag ligga här en liiiten stund till, sedan ska jag städa rummet. =)
Jag älskar fredagar. Ha-ha........


I wanna be the smile you put on your face

Imorse ringde inte mitt alarm, eller så ringde det men jag var för trött för att vakna? hade ställt larm 8;50 och 9;00, skulle ut till sanbia klockan 10;35, men nä.. kvart i 11 vaknade jag. Suck ;S .. riktigt le blev jag.. ska iallafall snart åka ner på stan med micha en stund, sedan åker jag ut till bambi. :)


Love is on fire

Här kommer bilderna på missys bebisar!!






Den sista har inte riktigt fått namn ännu, selli som fick döpa ena men vet inte vilket av namnen han ska få heta, :P Jag hade döpt den till storm, kanske slutar med att han heter de också. =)


Figth for love



Åh jag har bränt mina stackars fingrar, mamma hade satt på plattan istället för att stänga av den, så jag satt i köket och såg att det rykte lite konstigt från en såndär, plattskydd? så jag går dit och trycker dit mina fingrar, så nu gör det så jääävla ont. :(

Har iallafall nyss ätit mannagrynsgröt, mums. Och vet ni vad? imorse fick missy sina kattungar, sex stycken blev det. Men bara fem som är levande, förmodligen föddes den döfödd. :/ tre pojkar och två flickor.. Ska döpa och fixa bilder sedan, nu ska jag göra mig iordning och åka och jobba mina 3 timmar.

baby you are a lier



Jag är riktigt riktigt trött så nu ska jag som 20åring gå och lägga mig för första gången. Det känns bra, tror jag! Godnatt ♥

I feel kind of homesick













Ja så igår såg min dag ut såhär typ =) jag och selli var sjukt duktiga på att baka iallafall. Men jag vart riktigt less efter ett tag, ^^ hade huvudvärk och vi bakade HUUUUUUR mkt som helst. Tur att selli är så jävla söt (K) tack tack tack för hjälpen lilla du <3 och vet du selli? du är världs mysig.


You had a good girl



Grattis på födelsedagen till mig. :D !!! tacktacktack! som alla säkert förstår så var jag sjuuuukt upptagen med att baka bullar igår, dryg selli skrev ett blogginlägg åt mig. :) haha störd. Men han är söt. den jäveln !! :D nu ska jag gå och fika med mamma. sedan ska jag göra tårta. puss


jag är kåt på selli <3<3<3<3

idag tog han mig på brösten o drog mig i håret sådär som jag gillar. jag blev otroligt våt mellan benen o jag kunde inte låta bli o känna om han va hård i brallan och det va han ju såklart ;) vi låg där o myste hur länge som hällst och allt va as nice tills msn plingade till så jag va tvungen att förstöra den kåta spänningen för mig själv och kolla vem det va. till råge på det så kunde han ju inte låta bli att känna mig på röven men vem kan inte lixom ;) jag som försvann in i en annan värld då han tog mig till skyarna när han tog mig mellan benen

Why are we to blind to see?

Lilla sex testet.

Kort om dig
1. Har du haft sex?
Oja
2. Hur gammal var du när du miste oskulden? 16
3. Ångrar du det? Inte alls :)
4. Med vem var det? Robin Sellén
5. Var detta pinsamt att svara på? Nej :p

Allmänna frågor
5. När hade du sex senast? typ 2 veckor sen?
6. Med vem? Selli
7. Var han/hon bra? grym;)
8. Med vem har du haft bäst sex med? Selli:D
9. Hur gammal var den älsta du har haft sex med? 22
10. Favoritställning? Beror på med vem :)
11. Var hade du sex senast? sängen
12. Hur gammal va den yngsta du haft sex med? 20

Om du hade fått välja

Ge eller få? ge
Din eller någon annans säng? min =)
Ha sex med ditt ex eller med en okänd? Med en okänd ;>

You have hurt me so many times

Igår gick jag och la mig runt två tiden, tog SJUUUUKT lång tid innan jag somnade minst en timme... låg och funderade på masssa svininfluensan, kissie och måndag. tillslut så somnade jag iallafall.. och vilket pucko tror ni ringer mig klockan fyra? :) muppselli.. och först trodde jag att klockan blivit halv tio, för jag hade ställt larm, så innan jag hittade mobilen sa jag " men ååh, är klockan redan halv 10" :(((( sen såg ja att de va selli som ringde, sur jag blev :o

Efter det kunde jag inte somna om... åh hoppas han blir riktigt bakfull idag. "imorse" höhö.. klockan halv två kom mamma in med frukost på sängen till mig, hon är söt. Nu ska jag göra mig iordning och åka ut till älsklings sanbia iallafall. puss


I think im in love

Klockan börjar närma sig ett så jag tänkte försöka att lägga mig och sova i "normal" tid. Inatt hoppas jag kunna somna, slippa knäppa killar som vill runka i örat på mig.. För imorgon ska jag försöka ta mig upp tidigt och åka ut till lilla prinsessan. :) och sedan ... ska jag hem och baka bullar, för ikväll blev det inte av.. jag vet.. fail stämpel på mig, I deserve it :p God natt alla grodhoppor, avundsjuka tjejer, söta killar OCH sist men inte minst fula flickvänner! ;) puss ♥




Jag är så jävla lycklig idag, :D hoppas detta håller i sig.


I'm better off bein' free

We go from bein' lovers
Tryin' to hurt each other
Boy it's getting tougher
one this love




Everybody knows the truth
The joke's on you
I'm lettin' go of everything we used to do
I don't even wanna think about it
Sittin' home alone
I doubt it
Gotta go
Pick up my phone
And I'm not callin' you


I know you talk about me

Mission completed!

Jag har lyckats reta upp hela min familj, och allt under en period på 5 minuter.. Micha behövde jag bara skriva på facebook att hon var en surbitch, mamma blev sur för att jag gjorde micha sur, på kenth kastade jag chips och sa att det var på tjockisarna man gjorde så. Han blev skitsur och hotade med att ställa mig utanför dörren.. OCH JAG HAR INGA BYXOR, ett linne och ett par strumpor XD

Sedan efter kenth hotat med det, gick jag in och snodde lite mer chips av mamma, då satt micha där, hon flög på mig, så vi stog och brottades och slogs lite.. hon kastade in mig i sängen.. jag blöder på mitt knä.. fan vad hon ska hålla på. Sen har hon nån psykos om att rycka bort ögonfransar.. Så hon försökte lägga dom i min mun, och vips så åkte jag ur sängen.... Crazy bitch detdär...


I MAKE SOME GOOD GIRLS GOO BAD ;)


Nu ska jag se om jag kan reta upp ilska också, kanske ringa selli och reta upp honom också, nu när jag är igång lixsom... nej han blir så jävla sur, jag skippar det..
 Ilska is the next victim. CYA ! ! ! ! ! ! !  !


I can see stars in your eyes

Älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns.


we made you

Att det ska vara så svårt att erkänna när man har gjort fel... jag fattar inte? vad kan hända? kommer ni få leva med skam resten av livet? Nää jag själv, Jag gör aldrig fel.. :) därför slipper jag erkänna sånt skit... *blinknlink*


are they trying to make me feel pain




Nej fan nu får jag ta och skämmas, klockan är snart sex... och jag har fortfarande inte gjort någonting vettigt, nej nu ska jag städa upp lite på rummet sedan ska jag börja baka bullar. och fixa akvariumet ska jag göra också, men det får bli efteråt, annars kommer väll Jossan gnälla att mina bullar smakar akvarium, Illa.. Haha :D


I think I know now

aaah, klockan är två och jag har inte gjort någonting nyttigt idag.. ångest!!!! somnade runt 5 tiden nångång inatt, eller ah, imorse heter det väll? Och vaknade klockan elva av ett sms, efter det gick de inte att somna om så klev upp istället. och som sagt, har inte gjort någonting alls, förutom pratat hål i huvudet på mamma och Kenth :D lätt värt. haha Nej nu ska jag nog gå och baka bullar, orkar jag? vill jag? återster att se :D


You dont have to lie to me

Vem är killen som ringer mig? XD dethär är andra gången denhär killen ringer, han påstår att han ska ringa någon annan, och sedan så börjar han prata och fråga efter bilder på mig. Sjukt fin röst har han iallafall.. :o haha, whatever.. vem du nu än är, skärp dig!! :D

Jag har båda domhär gångerna sagt att jag ser ut som shreek,
men det är ju förfan som fiona jag ser ut ;-)

haha och han sprutar som en häst sa han precis :D HAHA..


You are trying to hard

Woho, Jag har fått tillbaka mina ridskor, glad tjej? en aning :D Har iallafall varit på stan idag med sis, hon köpte en foundation och en mascara åt mig, tack så mycket bästa syster <3 Efter stan åkte jag ut till Sanbia, blev en supermysig barbacka tur på 40 minuter. åh vad mysigt vi hade.. I love that pony... Fast just idag känner jag att jag älskar alla, Känner mig så sjukt glad och allt ba är GULD.



Ikväll blir det mysa med syrran, äta godis och se film :)


You know that I could use somebody, someone like you

vill ni höra om den förmodligen mest tålmodiga människan jag känner? :D Han heter Mattias Bergström och är fan helt jävla amazing med sitt tålamod, som jag håller på med honom borde han ha dragit för längesen, men icke :D han stannar troget kvar. Även fast jag säger att jag äter snor, har tre bröst och är världens bitch... HAN STANNAR KVAR.. :D



Mattias hälsar även att: om någon är intresserad så finns det en hel del rövskägg som han gärna vill ha klippt. Helst innan måndag. ;> han ska nämnligen på discho då.. I've heard, ;) Haha nämen lite seriöst nurå... du är en underbar vän Mattil :D


I got to break free

Idag så lagade jag faktiskt mat, OMG OMG! ja vet ;) det är ungefär så jag kände också. Det blev ialf detdär som ida brukar göra. Man steker morötter, vitkål, lök och majs. Och till det äter man ris och kyckling filé, sjukt gott.. Men ida har ju massa goda kryddor, så inte lika gott blev de. och sen så ska de vara svamp till också =)



" Under tiden så kockade syrran, hon gjorde någon slags asiatisk rätt, hur gott som helst, hon är grym bara så ni vet, det är inte bara ett snyggt utseende :P "

syrran som skrev i sin blogg. (A) aaaah, im good.


Teenage summer love



Har suttit nu med platttången och gjort lockar, detta fick jag fram på 15 minuter. ^^
Jag började få till tekniken tillslut, men då var jag redan så less så jag gav upp.
nästa gång ska jag göra mer riktigt, =) eller så köper jag bara en locktång?


Got to get that

Vinner inte kissie så hoppar jag från alnöbron, jag ÄLSKAR henne <3


I was the reason why



Jag är nog the hills största fan, haha nä men.. jag älskart.. blev en aning förvånad när jag såg att det fanns låtar på youtube med Heidi. :o Rätt bra är hon faktiskt.


try to not miss me

Jag är mammas favorit dotter, så är det bara micha. :) deal with it..



Nu ska jag göra mig iordning och åka ut till råttking. Pussheej


Some people hide from love

Åh. mys missy.. var precis och kände på hennes söta bebis mage. hon får ju smått om nån vecka, :D jag lääängtar till att få se hur dom ser ut, till att få döpa dom, pussa på dom.. åh nu får ni ta och komma era små gullhuvuden :D nu måste jag kolla in några namn, ;>


You look beautiful tonight

Jag la mig och sov förut, runt 5 - halv 6 tiden? vaknade iallafall och kollade på klockan, den var 18:18, och då får man ju önska sig något! och då önskade jag mig en sak.. :) och det roliga var. JAG DRÖMDE OM DET!!! helt sjukt.. drömmen var iallafall om Kristoffer .. blir ju alldeles för pinsamt om jag ska berätta. men ah :) rätt tydligt att jag saknar honom va? I do I do I do. :(

Sitter iallafall nu på msn och pratar förhud och kondomer med emmah,  ;) haha.. nidå? 8-) vad gör ni? (byter samtalsämne lite försiktigt sådär :$)


Changed all my number

Städningen gick jätte bra. =) både på jobbet och hemma, dock så ser mina händer ut som gamla russin för tillfället, dom har varit så mycket i vatten idag.. haha det är inte ett dugg sexigt vill ja lova :p


Hoppas mina läsare är duktig nog att fatta vad som är före/efter :)




 

 Mina naglar fick även sig en upppiffning, dock så gillar jag inte färgen alls. >.<
Den känns så himla tråkig, lär nog inte bli många timmar denhär får stanna.



Syns det att jag gillar rosa eller ;)?


There is not much time

Usch, vaknade upp med världens huvudvärk och mår asilla :( ska iallafall göra iordning mig nu och åka och jobba. Får se hur jag känner mig efter det om jag orkar ta mig till sanbia. Men nu ska jag iallafall börja med att platta håret, ;>


I see no changes



åh vad skönt, nu har jag precis duschat,
fönat håret, smörjt in mig med min cocos body lotion.. I feel good :D det ser ut att bli en såndär " vända-tillbaka-dygnen-kväll-som-alltid-misslyckas. " Ska iallafall ligga här i sängen och titta på Prison Break och dreggla lite till Wentworth Miller.

Kenth höll på slå mig på armen förut, och nu märkte jag att den är alldeles varm :o fan dendär jätten fattar inte hur hårt han slår........ han får tillbaka imorrn!!!


Thats the way I love you

Nu har min mamma just precis fått mig att grina... av lycka :D hon är så stöörd. Hon satt och berättade hur mitt liv hade blivit, och jag höll seriöst på att dööö, jag skrattade som en jävla galning.. Haha och hon låter så jääääävla skön när hon härmar hur jag pratar, ni vet...  " men din värdelösa hundjävel.. jag har ALDRIG någonsin haft någon nytta av dig "

hahaha, nej ni kommer förmodligen inte fatta nått. :D men jag döör varje gång hon får sånnahär fnatt.


You dont have to call

 The big love and sex test of 2009
so everybody knows exacly who you are
( svarar du inte ärligt på detta så kommer du få otur i kärlek i 5 år )

Är du kär just nu?
Ja :)

Har du kysst någon idag?
Neeeej ;>

Har du kysst någon de senaste 30 dagarna?
Ja :)

Har du ett förhållande?
no no :D

Om nej, varför inte?
för att de blev inte så =D

Hur många har du varit tillsammans med?
400? :) ne typ 2.

När förlorade du oskulden?
16 år =)

När går gränsen vid otrohet?
Puss

Har du varit otrogen och om ja, varför?
3 gånger, ;> varför inte ;)? hett juh.. grrrr


Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det?
näe tror jag ej

Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut?
Robin, jag blev brädad av en acne brud ;)

Är du romantisk?
att ja är =)

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän?
Näe :)

Är du svårflörtad?
alldeles för lätt :D

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?
typ 100 ggr ;P

Vad hette din första flickvän/pojkvän?
muhamed ^^ nej jag skoja ;P

Hur länge höll det?
500 år :)

Har du någon gång slagit någon du tyckt om?
jaa ;D

Har du lekt med någons känslor?
ja de har jag =)

Har du haft sex med över 20 personer?
Jo, 20½ personer :)

Hur länge höll ditt längsta förhållande?
3½ år :)

... och ditt kortaste?
en dag? ;D

Vill du vara singel eller ha ett förhållande?
Jag vill tamefan vara singel :D

Har du varit tillsammans med två samtidigt?
klart jag har :P? jag har alltid minst 2 killar.

Är du en bra pojk/flickvän?
men ja =)

Hur många har du haft sex med i år?
2 :) tusen alltså. ;p

Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)?
selli ;>

Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän?
Ilska, hon berättade att hon var kär i mig :)

Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med?
Nej, (;

När fick du din första kyss?
Igår kväll :)

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans?
97 och 109 år :)

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän?
Nää :P men deras vänner :D

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen?
Ah =)

Har du mest blivit dumpad eller dumpat?
Jag blir nog mest dumpad ;)

Vad gillar du för stil på tjejen/killen?
åh, skate ;D grr.


baby you need to help out



Snart ska jag ställa mig och göra en kladdkaka på begäran, Madde kom in hit med en snäll röst och frågade om jag kunde göra en kladdkaka, för mina blev ju så goda.. Känns som att jag har lite press på mig, den bara måste bli god annars blir det ju bara pinsamt. Så ikväll bjuder jag på kladdkaka och sex, vilka kommer;)?


Drama is my middle name



Hur fan tänkte du nu när du kommenterade ett blogginlägg som är två månader gammalt? att välja att vara anonym var ju också väldigt gulligt. Det känns lite tråkigt att du ljög dig igenom hela kommentaren, seriöst.. fruktansvärt fin tjej? vad snackar du om.. Hon är bara dendär "fula korthåriga blonda tjejen med acne. "  eller vilka ord var det du använde robin? :)

Tur att kärleken är blind. ;)


I wanna be the sheets

I wanna be the smile, you put on your face
I wanna be your hands, when you say your grace
I wanna be whatever, is your favorite place
I just wanna be close




I'm the one who makes you laugh
When you know you're about to cry
And I know your favorite songs
And you tell me about your dreams
Think I know where you belong
Think I know it's with me


You turn me on like a fire

Åh, mitt liv höll på gå i bitar förut... msn funkade inte, jag funderade på att ta bussen till alnöbron, men det fixade sig tillslut, tur va? :) annars hade ni varit mycket ledsen nu. Hähä.. Sitter nu iallafall och får tips av Emmah om vart jag kan hoppa om saker och ting inte går som planerat... känns bra?



Har iallafall haft en bra kväll, allting har känts rätt bra och jag har varit på bra humör, like it. Mycket berodde på att ida ringde mig förut, gjorde mig mycket glad :) ska försöka komma upp i tid idag och jobba och sedan försöka hinna med att träffa henne.

-------------

Sen måste jag ju visa bilderna som rickard gjort, ni vet.. räkan :)





Tycker dom är SÅÅ fina. :D i love them.


I feel a magic feeling

Kom hem för inte alls så länge sen, jag och ilska har varit ute hos sanbia. Det gick toppen bra... ilska var lös och red tillsammans med oss, :D och jag red förövrigt barbacka också. myyysigt...



Mindre mysigt var ormen som vi träffade på. :O jag höll seriöst på att sten dö. Den var där på vägen, så jag skulle filma den, så kommer ilska och ser den inte så hon ställer sig precis vid den och den klättrar upp på hennes ben, JAG SKREK vill jag lova. ^^ haha


She wear short skirts

Åh, vet ni en grej? Emmah Christell är förmodligen vääärldens bästa människa. Tänk att hon bor 100.000.000 mil ifrån mig men känns endå så otroligt nära... Hon lyssnar ALLTID på alla mina gnäll. Hon är bäst :)  <3 och om typ 92 dagar får hon världens finaste son. =)



Jag är så otroligt glad att du finns Emmah.
YOU ARE THE BEST, BEST BEST!!!!!!!!


Girl everyday you make me smile

I'm just speaking from experience
Nothing can compare to your first true love
So I hope this will remind you
When it's for real, it's forever
So don't forget about us




Oh they say
That you're in a new relationship
But we both know
Nothing comes close to
What we had, it perseveres
That we both can't forget it
How good we used to get it


She is a star for me

Tio första:
Första bästa kompis: Minns ej
Första bil: ingen
Första kärlek: riktiga? isf robin
Första djur: katt
Första semester: venne
Första jobb: lär väll vart sommarjobbet på färsta
Första köpta skiva: orka 
Första piercing:
läppen
Första konsert: ahsure


Nio senaste:

Senaste alkoholdrycken: kenths drink ;>
Senaste bilfärd: När mattias skjussa hem mig
Senaste filmen du såg: Confessions of a shopaholic
Senaste ringda telefonsamtal: Ida?
Senaste bubbelbadet: ehhhh
Senaste spelade cd: Michas skiva
Senaste kyss: med selli
Senaste gången du grät: Igår =)
Senaste måltiden: korv o makkisar


Åtta "har du någonsin":

Dejtat en av dina bästa kompisar: nej
Blivit raggad av en bra kompis flickvän/pojkvän: Näh
Blivit kär vid första ögonkastet: Ja :)
Fastnat med blicken i någons urringning: varje dag 8-)
Fått ditt hjärta krossat:  AH :o
Haft ett one night stand: Näh
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Japp


No matter what they say

Har städat rummet idag, ska bara dammsuga och torka golvet så är det klart. Och så har jag bytt sängkläder, så ser jag till min förtvivlan att det har hamnat smink på ena :'( CRYING.. Så mamma tipsade mig om att lägga det i klorin, gjorde det, så bad jag kenth hålla koll på hinken.


Så han började gnälla och tycka att det kunde jag minsann göra själv, och då fick mamma fnatt på honom.. så hon står i köket, medans vi sitter i vardagsrummet, så hon står där vid disken och läxar upp honom, och medans står jag och pekar och skrattar på honom, och han sitter och härmar mamma. :D HAHAHAHA .. vi är så jävulskt mogna.



Iam suposed to put my life on hold?



 En film sen i sommras, jag och ida är ute på en powerwalk ;) haha
Saknar sönder våran sommar, <3


Time is going by



Sitter och äter på denhär glassen nu, det är en nogger, fast ah.. inte "orginal" den är rätt god, men detdär i mitten gör mig illamående. Jag låg i sängen en timme innan jag lessnade på att jag inte kunde somna, jag låg bara och tänkte på hur otroligt arg och ledsen jag är. Så jag klev upp och hämtade en tröst glass.

Nej nu ska jag lyssna lite på bra musik och sedan ska jag försöka igen med att sova... Och bjuder även på två bilder på mig sedan i fredags.. Im cute. ;)




Take my tears, they say a lot, since you're the one who put them there
When I needed you the most you were, nowhere to be found.


You don't know how you met me

Haha, jag DÖR! xD jag har sett typ 94824024 av hans filmer nu,
jag håller seriöst just nu på att dö av garv, så jävulskt fult ^^


 
 Nej nu blir det sängen för mig :D godnatt. :*


As you lose the momentum

I wait for you to come and save me
I Hope that you will come and show me and tell me...

That you cant take me off your mind
That you were just scared to read the signs
That we could actually be something more then friends in love
Then I would tell all the things
That I have been to let you know
and we could actually be something more the friends in love

Stop playing with my heart the way you're doing
You keep pushing me away, then your pulling me right back in
Playing these games when you know im already falling


Try to dont look back

1. När hade du sex senast? typ en vecka sen?
2. Har du blivit med barn någon gång? Nej
3. Vad är det pinsammaste du har gjort under en sexakt? jag gör inge sånt;)
4. Vem är den bästa du har haft sex med? Selli
5. Vem är den sämsta du har haft sex med? asså vem blir kvar?;)
6. Har du haft sex med någon kompis? ah
7. Vem var en slump att du hade sex med? ingen ;>
8. Ångrat någon av dom? Nej =)
9. Var du kär i alla? Ja
10. Är/har du varit en player? nej
11. När blev du av med oskulden? 16

har du haft sex i:

12. Ett badkar/dusch? ja
13. På ett tak? nej
14. En toalett? Nej
15. I en skog? Nej
16. I en säng? ja
17. I en husvagn? nej
18. I en bil? nej
19. När var din första kyss? Minns inte :p
20. Hur gammal var ditt äldsta hångel? 7 år äldre.
21. Hur många seriösa förhållande har du haft? 1
22. Hur många gånger har du varit riktigt kär? ehhhh ;>
23. När kramade du någon senaste? Igår
24. Saknar du någon speciell nu? aah =)
25. Har du svårt att bli kär? Nope.
26. När kysste du någon senast? vecka sen? +/-
27. Ångrar du det? Nej
28. Är du singel? ja
29. När fick du en komplingmang senaste? igår
30. Har du träffat någon internetperson? ja
31. Vem vill du ha sex med? Wenthwort Miller

Don't mess with my head

Bion igår med Micha var UNDERBAR, så jävla klockren film.
och att jag ramlade i trappan på bion var ju bara pricken på iet. ;)

 

Även sett En shopaholics Bekänelser nu på dan,
jag är väldigt besviken.  Typ 2/5 stjärnor, >.<


You are not to dream of

Det hjälpte lite iallafall Emmah <3 :D


you had me at hello

Blir en snabb uppdatering nurå.. VÄRLDEN ÄR SÅ JÄVLA LITEN! :D
Det är väll min stora upptäckt idag, det skumma är att, denna LILLA värld kan såra så jävla STORT. hur går det ihop? fuck this. Im gooing to bed.


Scars that never disapear

Igår tillslut så somnade jag faktiskt, låg läänge och hade massa tankar i huvudet. Vaknade upp och var otroligt shoppingsugen, så drog med mig kenth ut till birsta. Köpte ett par leggings, en supersöt svart volang kjol och ett linne.. Och justja, en body lotion också =) ilska förstörde ju den andra.

Har typ inte hänt så mycket mer idag än det, sitter och ser på idol nu ialf, =)
Bilder på grejerna kommer idag eller imorgon, pusssss


Colour is not deep

Jag funderar på att tröstshoppa, hur snygg är dom inte? * dregglar *


I need you so

Idag har varit en riktig hordag, har varit sjukt less och grinat sen jag kom hem från stallet klockan fyra... Och jag blir så sjukt frustrerad när jag går till mamma & micha och dom säger " va inte ledsen, det går över " JAG VET? fullt medveten om att det går över. Men just då vill jag höra hur otroligt synd det är om mig, att dom FÖRSTÅR och att jag ska vara ledsen.

När dom håller på känns det som att det är fel av mig att vara ledsen? Så slutade med att jag slängde igen dörren och grinade för att jag bråkade med dom också.. Men micha kom senare och sa att hon var ledsen att hon inte förstod mig. Så nu har vi suttit inne i vardagsrummet och tyckt synd om mig. Nu känns det mycket bättre.. nu ska jag se idol med min familj :)



Och JA! när jag är ledsen, då är det mest synd om mig i hela världen..
så kom inte och försök att trösta mig med " det går över " för det vet jag redan.

s.


A place to call home

Idag vaknade jag upp på helt fel humör, men allt kändes bra igen när jag kom ut till världens bästa sanbia, superhärligt väder att rida i idag... varmt och skönt, me like :D Vi var väll borta i typ 40 minuter. =) nu tänkte jag lägga mig och vila lite, är sjukt less och en aning trött.


Look up at the sky it's a bird

Every time you messed with my head
All the things you did and you said
see my scars spell out your name and...you're paralyzing me.
Every time you left me behind
All these tears are no longer mine
Because you took it all away and...you're paralyzing me.




Memories they fall apart whenever you're inside my head.
Take my tears they say a lot since you're the one who put them there
When I needed you the most you were, nowhere to be found.
But I still hung on just hoping for my love to come around.


TILA TEQUILA - Paralyze


I've been there and back

Hard dag idag alltså, fick verkligen tvinga mig själv upp imorse.. har haft jätte svårt att sova! Iallafall så klev jag upp runt 10 och tog bussen 11:05 till Sanbia, red snuttan och blablabla.. gick superbra och kul hade vi, 65 minuters ridning blev det. Sedan så åkte jag och monika och hämtade upp karin, och monika var så snäll som bjöd mig på frasses (A) hihi..


Efter det så åkte vi iallafall till deras företag, karin visade mig hur allt ska städas, jag ska ju göra det åt henne nu när dom åker bort, =) Gick finfint detdär. Tog två timmar idag, men brukar ta runt tre när man är ensam. =)


I been waiting for you forever

Ska göra mig iordning nu för att gå på stan med mattias =D han kommer nog snart börja gnälla om att jag inte är klar.. och han ska bara veta :o jag har inte ens börjat föna håret, (A) hehehehe...


I don't have you here

Kärlek och sex
Är du singel? - Ja
Trivs du med de? - Jadå
Tycker du om långa eller korta förhållanden? - Långa
Har du haft sex? - Ja
När hade du sex senast? ehh.. :o torsdags?
Isåfall med vem? - Med gollum :)
Gillar du analsex? - NEJ!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Att jag gör :)

Har du nånsin?
Åkt polisbil? - Ja
Blivit tagen av polisen? - Ja
Varit utomlands? - Nej
Varit i ukraina? - Nej
Ångrat nån du haft sex med? - Nej
Slagit sönder en mobil? - Ja
Varit på akuten? - Ja
Sovit på hotell? - Ja


Vem?
Ringde dig senast? - Farfar
Fick du senast sms av? - Kristoffer
Skickade du senast sms till? - Kristoffer
Ringde du senast? - Mattias
Ropade du på sist? - Mamma =)
Sa du senast jag älskar dig till? - mamma trorjaväll
Bråkade du med sist?- Micha ;) lr ja.. "bråka"
Är du kär i? - Gollum


När?

Ska du gå och lägga dig? - Snart
Duchade du senast? - Igår
Åt du senast? - förut
Bäddade du sängen senast? - hehe
Ska du flytta hemifrån? - så fort som möjligt
Köpte du senast något? - i fredags!


You don't know where your life is gooing



 Igår blev det krogen tillsammans med Mattias och hans kompis Ricky. Blev en trevlig kväll även fast jag kände mig lite hängig av förskyldningen, det var kallt och lite folk ute. Vart var alla lixsom? :O Men det var kul, speciellt att kolla på dendär blonda tjejen som jag tyckte var sjukt pinsam ^^ Skämdes av att bara titta på henne.

Imorse vaknade jag upp, riktigt förkyld och bläääää : ( jag som ville åka till sanbia.. suck. Ska ligga i sängen hela dagen idag, så jag hinner bli frisk tills på tisdag..


Im trough with you

Nu ska jag dra ner på stan en liten stund. =) sedan åker jag ut och rider underbara king. Kommer hem runt åtta nånting... Hörsheeeeeeeeeej

 


baby speak up

I don’t know where you’ve been
But nothing’s making sense, I’m standing on this fence for you
And even when you’re here, somehow you disappear
If I can read your mind, I’d know just what to do




Just let your heart say what you can’t say
Let your heart say what you won’t say
Don’t let the silence tear us away
Cuz I can never tell, I can never tell


But now you’re quiet and I’m dying inside


Use your wings to fly

Haha jag och ida är klockren. =)

Ida - " MEN VA? jag trodde aldrig du skulle ha sex igen,
Jag trodde du skulle sten vägra "

Nazlie - " Men hallå? du kan ju säga det på MSN "


hahahahah ;> soeta___tjejer_89_och_92

 


I just need to know that you do to

Inatt kunde jag fan inte sova, det blåste.. jag blev asrädd ^^ Så somnade väll nångång efter 5, klockan 10 klev jag upp ur sängen, stressade som ett as. Åkte ut till sanbia, red henne.. sedan hem.. hann va hemma några timmar, innan micha säger åt mig att stressa om jag vill med på birsta, SÅ JAG STRESSAR, :P Så åker vi ut där, så gick jag, micha och mamma omkring där. =)

Så berättade mamma om att hon haft en sexdröm, så micha blir skitsur och börjar säga " MEN NI SNUSKISAR KAN JU PRATA ENSAM " 

- Hon är bara sur för att hon inte får sex, ;)
- Men det får inte jag heller, det var ju en dröm...
- Hahahah men det är bättre än inget, ;>

Sedan skrattade jag i 100 år åt detdär.. nämnde jag att jag var trött? (a)

---------

Nu väntar jag på att ida ska komma hit. :) MYSIGT!!!!!! Då får man tillochmed berätta mer än vad man vill, ^^ hahaha min snuskis <3


she's my person

There's a point in your life when you get tired of fixing everything & trying to make everyone happy. When you finally decide to quit, it's NOT giving up. its realizing you dont need certain people and the bullshit they bring in to your life...


You need to take control

Sitter i vardagsrummet nu typ nästan nyvaken :) gick runt 19 tiden och vilade, skönt att vila sådär innan man ska sova "på-riktigt" Imorgon börjar jag med att vända tillbaka mina dygn, dom har varit helt störda alldeles för länge nu. Hoppas att det går bra denhär gången. Har ju försökt ett x antal gånger.



Men ja.. nu funderar jag på att gå och lägga mig och se på Sagan om ringen.
Ska som sagt upp tidigt imorgon, ;) ska med bussen till sanbia 10;35.


This time it's for real

Sitter hemma hos dendär söta killen kristoffer, ;) han ligger i sängen och spelar mitt rollercoaster. Igår så åkte jag hit, och då får man ju åka såndär "cp-buss" det är en taxi bil, skit pinsamt.. förra gången hamnade jag ju helt fel ^^ Men denna gången hittade jag rätt, och taxi föraren visste vilka hela selanders var, så hon satt och babblade på och frågade vem ja skulle till osv.

hon ba:  jahaa, va men vad heter han nu igen?
(jag sa att jag skulle till storebror)

jag ba: Kristoffer :)
hon ba: ja justja, hur gammal är han nu?
jag ba: 22
hon ba: OOOOOOOJ! :o

HAHAHAHHAHA ^^ gammal kille elleeeeH ;)



Justja, jag insåg precis att kristoffer är EFTERBLIVEN!!!!!!!!!!!!!!
(lägger in nyaste bilden på honom också =)

You swallow my pain

Jag har nu under tre dagar försökt att se sagan om ringen men har sett lite, pausat och fortsatt senare så nu TRE dagar senare har jag äntligen sett klart den, ;p otroligt bra.. Och har även börjat se tvåan, men den är på paus inne i mitt rum nu.

Jag försökte sova men så smsade jag lite med selli, kom och tänka på "Tänk om jag går och mördar min familj i sömnen" så nu har jag en obehagligkänsla i kroppen så det går inte att sova, och jag ska upp 8... så nej det blir att vara vaken hela natten. HAHA det kommer ju jag klara? typ nej :p




Ska lyssna på Shinedown nu iallafall och googla lite på saker jag och sanbia kan träna på imorgon.


Can't help to think this is wrong



Jag var på så otroligt dålig humör förut, riktigt jävla sur var jag... Så jag bestämmde mig för att klippa håret ^^ Klippte det typ 7-8 cm och sedan klippte jag upp det en massa. Mitt hår var ju i 1 längd förut. Det ser mycket mer "levande" ut nu, supernöjd :D Jag är duktig... ;)


Under these green ligths

Irreterad tjej, mmyes. =) Var iallafall skitroligt att rida King idag, vi red i padocken blev dressyr och så hoppade vi några skutt på ett hinder där. Han var grymt slö, vet inte om det var för han gick lektion igår eller om han blivit sådär :o + att nu slipper vi bentley.. han har bytt hage till tjejerna. Mycket bra. :)


I've cried so many nights

Ska alldeles strax stressa ihjäl mig med att göra mig iordning för stallet, sällan va? =) jag fattar inte varför jag väntar till sista minuten... suck. jaja ska iallfall ut till King och rida, jag tänker då bannemig ta ett dressyr pass.. Har sett i tidningen att det finns 5-6 björnar på alnö! ;O vill inte bli björnmat.


I know you want me



Bjuder på en söt bild på mig och syster från kryssningen också! ;)


One two three four



Inte blivit mycket bloggande idageller,
Gick iallafall toppen hos älsklingssanbia.. skitroligt att rida med Rebecca. :D Sanbia blev lite pigg i galoppen, försökte springa om arado och FAAN vad hans öron åkte bak han såg så jävla söt ut, så jag bara tok garvade ^^ Blir att träna intervaller på travbanan på onsdag tror jag... är mycket sugen på det just nu iallafall.



När jag kom hem bråkade jag lite på kenth, lite med ilska, och sedan... la jag mig i sängen såg lite Sagan om ringen, sedan somnade jag. riktigt skönt var det. wohooo =) Min lilla älsklings missy ska även få kattungar... suck :P efter denna kull blir det fan sterelisering.


RSS 2.0