I just forget the world

Huhu. :) Idag går min dag bara åt att städa & tvätta, Micha kommer hem om två dagar och jag ska ta och "flytta" tillbaka hem idag. :) Så ja.. nu ska jag återgå till mitt otroooligt roliga hemmafru liv. :P sedan åker jag hem och ikväll blir det att unna mig själv lite solning :D


You make me feel alive

Åkte hem till sandra och umgicks en stund förut :) Sitter hemma i skönsberg nu och känner att jag vill elda upp hela jävla huset, Idioter. Ska iallafall åka "hem" till alnö alldeles snart, håller fan på att bli tokig här hemma :@ Ska hem och städa & se en massa tv.


I want you to show me

In my life there's been heartache and pain
I don't know if I can face it again
Cant stop now, Ive traveled so far
To change this lonely life



 I gotta take a little time
A little time to think things over
I better read between the lines
In case I need it when Im colder


Im ready so take me

Sämst uppdatering, JAG VEEEEEEEET! men jag har fan festat och umgåts. Jag har fan itne haft tid. Så nu lägger jag upp lite bilder och ger er en liiiiten förklaring :P


Fredag: fest hos carro, vilket var riktigt roligt.. Vi spelade lite " jag har aldrig" och det var bara allmänt kul. Sedan drog jag på allstar tillsammans med Nejad, och blev även efterfest i korsta.









Lördag: Jag, sandra & mimmi drog på lokalfest i gångviken, dansade en hel del och umgicks med the awsome girls :-D Riktigt roligt att vi fick med oss Mimmi, hon är grym (y), HAHA.. även så gick jag och mimmi från gångviken hem till mig i skönsberg, tog ca: 1 timme och 40 min. Tur man hade sånt skönt sällskap.





Söndag: Mimmi & Sandra kom ut till mig och sov, vi bakade kladdkaka.. ELLER SNARARE jag bakade, dom såg på TV. Sedan åt vi den. spelade lite "sanning & konsekvens" och på natten låg vi och pratade om leksaker vi lekte med som liten. :) sjukt mysigt hade vi det.




I don't love this



Fail på mig, jag loggade in på Sandras facebook och snokade lite
, räknas det? ;O är jag helt fail nu? Fan jag kunde inte låta bli. AJA... jag ska inte logga in nå mer. tror jag... HE-HE.


just like that the chemicals react

Usch, inatt har jag fan inte sovit bra.. somnade väll runt 1 tiden, vaknade 4 av ett sms o hade sjukt svårt att somna om, när jag väl gör det vaknar jag av ett till klockan 6. >.< Så nu sitter jag här, döpigg klockan 06:46. Tror fan jag ska lägga mig nån timme och se på TV..

Och idag ska jag jobba. :) 11.30-20.15.. jag är orolig för pisk för jag har varit så mkt frånvaro.. fuck. Ehh, det är väll bara gråta lite och se söt ut? Har funkat i snart 21 år :P hahaha. såhär söt ungefär? vad tror ni?


Another lover's gone

ojojoj, nu tog jag ett JOBBIGT beslut.. Jag avaktiverade min facebook :| det var jobbigt men det behövdes göra. Hur många timmar/dagar tror ni jag klarar? :D



Robin.D trodde 1 dag
Sandra trodde 1 dag
Spiken trodde föralltid (är han cp?)
Robin.W trodde 5 dagar
Kevin trodde 1 dag & 5 timmar


Jag tror jag klarar.... tills imorgon bitti XD hahahaha. Näerå.. Men jag pallar inte sitta och snoka runt på facebook och sedan sitta och tänka och må dåligt. nono... men jag kmr ju såklart aktivera mitt konto igen. I just need time.

Man in the mirror

Sjukt kul kväll :D vi har spelat spel " insikt " hette det. Det var massa kunskaps frågor, hur kul som helst, och jag vann faktiskt nästan båda gångerna. Asså.. jag var snabbast med att svara bäst på frågorna, men kom segast in till mål. Så aaah. jag vann!!!


They wanna take me for a ride

Tio första:
Första bästa kompis: minns inte.
Första bil: ingen..
Första kärlek: riktiga? Robin.
Första djur: Katt.
Första semester: ofta jag minns. 
Första jobb:
Sommarjobbet på färsta.
Första köpta skiva: MEN OFTA!!
Första piercing: Läppen.
Första konsert: troligt.



Nio senaste:

Senaste alkoholdrycken: Lär ha varit cider.
Senaste bilfärd: Hem från stan.
Senaste filmen du såg: I hennes skor
Senaste ringda telefonsamtal: Till sandra
Senaste bubbelbadet: jaduuu
Senaste spelade cd: Ola - Unstopable
Senaste kyss: 13:e mars ;> haha.
Senaste gången du grät: Jaduuu ;o
Senaste förhållandet: Robin.



Åtta "har du någonsin":

Dejtat en av dina bästa kompisar: Nope
Blivit raggad av en bra kompis flickvän/pojkvän: Icke sa nicke
Blivit kär vid första ögonkastet: Japp :-)
Fastnat med blicken i någons urringning: säkert, ;) haha..
Fått ditt hjärta krossat: Yes
Haft ett one night stand: Japp, de med.
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Ja, varje dag till sandra. HEHE


You better run for your life











Domhär dagarna jag inte har uppdaterat har spenderats med Sandra... vi har bakat, gjort slingor i mitt hår, funderat på vadfan det är för fel på killar, haft sinnes sjukt roligt, funderat på varför killar finns & ja :) bara umgåts. Hur härligt som helst... Nu ska jag börja göra mig iordning och sedan åker jag ner på stan, sedan blir det att åka hem till sandra och umgås lite. I need that..


You have made your choice

Igår var jag ju som sagt på sjukt dåligt humör, tog med mig ilska hem till micha för att se om alice ville komma in, icke sa nicke. Så tog jag och ilska bussen hem igen.. Så vi sätter oss längst bak, HELA bussen är tom. iallafall i korsta hoppar det på 3 "killar" dom var väll 25-30. Så ena killen kommer och ska sätta sig längst bak, så jag drar i ilska men hon ville inte flytta på sig, så jag bara


- Ursäkta, men msåte du sitta längst bak? *skitsur*
- Ja, det måste jag.
- JA MEN DET VAR JU MOGET, idiot.
- jag är allergisk mot hundar, kan du sätta dig någon annanstanns? *världs dryg*
- men förfan, om du hade kunnat läsa så står de att djur ska sitta längst bak.

* så börjar han klappa ilska *

- Kan du låta henne vara?
- nej
- Hon bits.. kan du låta henne vara?
*fortsätter klappa*
- Hon verkar inte så elak.

- MEN IDIOT JÄVEL, FÖR HELVETE RESPEKTERA.
- vad står det på halsbandet?
- My precious.
- vad heter hon?
- ILSKA!
- ilska? vad är det för ett namn?
- ETT NAMN!!! !
- hon verkar inte så arg.
- Okej...... låt henne vara
!

Så börjar han klia henne och bara " dethär gillar matte ;)  "
så såklart börjar ju jag asgarva, XD han var så jääävla dryg, så hans kompis säger iallafall:

- Snart åker du på en smäll.
- Du får slå mig :)
- JAG VET!!!!!


jävla muppar, låt mig vara när jag är på dåligt humör... haha :p

I've been chasing

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I'm terrified but I'm not leaving
Know that I must must pass this test
And all of a sudden you went and left
I didn't know how to follow



They say that hate has been sent
So let loose the talk of love
Before they outlaw the kiss
Baby give me one last hug


Your biggest mistake

Jag är vaken.... :) hade planer på att åka ner på stan och sola, men det får bli imorgon istället, jag ska tvätta mellan 16-19. Så hinner nog inte, om jag inte åker efteråt då.-- Natten gick faktiskt bra. Jag sov med lamporna tända i alla rum. :P det vill säga köket, hallen, toan och i vardags/sovrummet. ^^



Tänkte iallafall börja med att städa lite nu, dammsuga, diska osv.. sedan måste jag ner på affären och handla sköljmedel, fuck.. måste jag verkligen bära en påse? omg omg.. :( Alice har fortfarande inte kommit hem, jag börjar bli orolig. Lilla bebisen... Bra kattvakt.


bites back as hard

Jag är inte tjejen som någon ska få sätta åt sidan.



Jag blir så äckligt less. gahhhh... varför nathalie? VARFÖR?


My love is vengeance

Haft en mysig kväll hemma hos Mrs Sahlén, :-) Blev en hel del skratt och så såg vi en film. "2012" Nu sitter jag ensam på alnö... Ser inte alls framemot att gå och lägga mig i michas stora säng alldeles ensam. But that's what Im gooing to do.. snart :)


Im becoming insane

Idag var jag och sandra duktiga nog att kliva upp klockan 10, Då gjorde vi iordning frukost. Efter det tog vi och gick ut på en promenad, hur härligt väder som helst & sandra bjöd mig på en twister, woho mycket glad tjej :D Så gick vi hem igen satt och ute i solen och pratade och myste i solen.



Michas katter har innegångsförbud idag tills klockan fyra, det är som sagt jätte fint väder så dom kan minsann hålla sig ute. Alice har väldigt svårt att acceptera det så hon har försökt nu att klättra in genom den lilla springa på balkongen som är öppen. Gah!! Dom andra är duktiga nog att inse att det lika bra är ute och leka.



Sandra har åkt hem för bara en liten stund sedan, jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning och äta middag, sedan ska jag åka hem till sandra så ska vi hitta på någonting ikväll. Blir nog roligt det ska ni se.

Tonight I will be yours

Igår runt 3-4 tiden kom Sandra hit, vi umgicks lite och sedan satte vi igång med maten. Det blev riktigt gott och mysigt att ha henne här :D Blev massvis med skratt och grejer.



Sedan mot kvällen blev det att ta fram godis & dricka, :D Och så såg vi filmen "Ophran" såå sjukt bra är den, och denna gång såg jag den på engelska istället för franska. SÅÅ mycket bättre.. Nästan direkt när filmen var slut så kom Mattias hit och var med oss. Det var sjukt kul, och nu har vi berättat min och sandras största hemlighet för honom så vi måste va snäll med honom. HAHA XD







Sjukt härlig kväll :-) Sandra somnade och lät skit konstigt, så jag gick dit med min mobil och filmade, gud va sur hon blev. HAHA :D 


everywhere I go

Igår fick jag sån sjuk hemlängtan så jag var tvungen att åka hem och sova i min egna säng, det var underbart. Men nu laddar jag för att INTE åka hem nåmer, :P för redan efter en timme var jag less på vara hemma.


Just nu sitter jag "hemma" på alnö och väntar på segisen sandra, :D jag vet fan inte hur länge jag har hållt på att tjata på att hon ska skynda sig. Jag har trååååkigt. >.< Så ska tvinga med henne på ica och köpa lite godis osv tills ikväll :) .. Ikväll är det FREDAGSMYS som fan, jag och sandra ska äta tacos, godis och se massa film och mysa.



Sedan har jag ett litet test jag klurat på som sandra ska få göra efter vi sett en skräckis, :D HAHAHA hon kommer aldrig klara det!


wake me up tomorrow

Natten gick faktiskt superbra, redan innan 11 så var jag så peppad på att sova ensam så jag hoppade ner i sängen. Somnade rätt fort, runt 1 tiden vaknade jag av att det var någon på balkong dörren.. jag bara " ÅH nej, nu kmr dom och mördar mig.. omg omg omg " så sen bara " he-he nä just ja.. vart är Alice? (a) "



Klev upp 11 imorse, tog en dusch.. fixade mig och åt lunch :D sedan tog jag bussen hem till sandra. Vi snackade, åt kladdkaka och bara myste på. Sedan tog vi bussen ner på stan, kikade lite där och jag shoppade en tröja. Sedan åkte vi hem till henne och umgicks lite, sedan åkte jag faktiskt hem och gjorde iordning mat :D

Och nu mina vänner, har jag för en stund sedan börjat tvätta, ;> usch det är sjukt läskigt att gå till tvättstugan, värsta långa gången man måste gå igenom. NOT FUNNY!


Imorgon är det myskväll med sandra, :D hon ska sova här och vi ska MYSA!!!!!


So damn hot

Usch, det var verkligen dö jobbigt att säga hejdå till micha :( Jag har nog inte insett innan hur mycket jag kommer sakna henne.. Jag kommer inte få höra henne äta hårdbrö macka på 17 dagar.... :/ Kommer iallafall sakna henne som en tok..


För övrigt sitter jag "hemma" på alnö nu.. :-) Det har gått några timmar och jag känner mig lite ensam redan. Har faktiskt ätit middag och bokat tvätttid, hahahaha. jag bokade tvätt tid imorgon kl: 19-22 8-) känns rätt onödigt då jag har 0 tvätt. haha.. men de löser sig :D


California show me love



h0h0, so not my musik stil, men på nått sjukt sätt så gillar jag den.


He'll tell you anything

Inatt var det helt jävla omöjligt att sova, jag låg och tänkte på allt möjligt, hur jag vill göra med håret.. vad jag ska göra hos micha nu när hon åker. ååh, jag blev så less. Jag var tillochmed så trött så jag hamnade i en dvala, så jag "drömde" att jag fick ett sms, där det stod " var glad och le " jag bara " I just did ;) " Så då vaknade jag och var tvungen och kolla om jag drömt, sedan somnade jag om.

Sedan fortsatt vi smsa, så tillslut dendär bara " vad gör du? " Jag bara : "ligger och är skitirreterad på kenth, han sitter och kollar på barnprogram, det är nå jävla ekkorar som skrattar " hahahaha, och då vaknade jag XD hur fan kunde jag veta att det var ekkorrar?

Whatever, har försovit mig för cyberia, så nu ska jag fixa mig lite och sedan åker jag ut och jobbar.

This is my time to stand

Bilder sen lördags ! :D


This is the last time

1. Vädret utanför mitt fönster:
mörkt ;D

2. Lyssnar på just nu:
timbuktu - alla vill till himlen

3. I går gick jag och lade mig:
runt 07.00 tiden :P

4. I dag vaknade jag:
runt 11 :)

5. Jag har på mig:
mysbyxor

6. Senaste person som ringde mig:
Lotta

7. Senaste person som jag ringde upp:
Ida :)

8. Senaste person som skickade sms till mig:
Peter

9. Senaste person som jag skickade sms till:
Peter

10. Senaste vän jag addade på Facebook:
Jocke

11. Som addade dig:
Jonas

12. Senaste person jag kysste:

h0h0 :-) vill du bra gärna veta va!

13. Senaste sajt som jag kollade på:
facebook

14. Ska göra idag:
dagen är rätt slut

15. Bra eller dålig dag idag?
BRAAA ;D

Only time will tell

Okej, micha hade valt en helt psyk film. blä. >.< Nu ska det inväntas ballar av stål, och sedan blir de nog att bara ligga i sängen och mysa till en BRA film. ;>


Ring of fire

Jag orkade aldrig åka ut till ida och hämta mina grejer idag, :P jag har istället slingat håret så jag ser förjävlig ut, men WHATEVER!!! :D  imorgon ska jag jobba & hämta mina grejer, blir bra det... Nu blir det film med syster iallafall. Hon hade nån skräckis hon ville se med mig, alltid på det. :D



Och för er som vill veta så är jag helt hyper, XD shiiit, :D så jävla fail på mig.


Stay with me

It's a shame you don't know what you're running from


Down to earth

Igår blev verkligen dendär kvällen som jag sagt att jag vill ha XD Jag kände imorse att jag ska fan aldrig mer dricka, dels för jag var så jävla bakis och för att jag kanske gjorde lite onödiga grejer under kvällen.

Men jag och ida hade en helt sjukt kul kväll.. Började med att fixa oss hemma hos Ida, hon sminkade mig och fixade mitt hår... jag blev supersöt. (a) Sedan drog vi ner till stan där Findus var på fest hos sina kompisar =) Så vi var där och drack och umgicks med dom, det vart faktiskt en hel del folk där. Kul :)



Runt 12 tiden skulle alla domdär dra sig ner på krogen så jag & ida gick hem till Johan och umgicks med dom som var där, Dendär nicklas vill man bara kidnappa, binda fast i en stol och tvinga att berätta alla hyss han kan. :D haha.. Jag tror aldrig jag träffat nån som ser så sjukt lurig ut hela tiden.


Så nyss har jag pratat med ida, hon sitter på bussen på väg... JAG VÄGRAR SÄGA HEM! för sundsvall är ditt hem. Hon är påväg ner till stockholm igen. Buhu... jag ska iallafall hoppa in i en dusch nu, sedan ska jag ut till henne och hämta mina grejer.

You can't do a damn thing

Snart är det dags att hoppa in i duschen och börja om från början. :) Ida har lovat att sminka och fixa mitt hår tills ikväll. It's gonna be awsome :D Hon är så sjukt duktig, men hon kanske av hämnd bränner av mitt hår och målar mig som en clown, men whatever. Det funkar det med ;)

Har faktiskt hunnit med en stund på stan med ida också, vi köpte lite dricka tills ikväll och gick och kikade på kläder. Nej fyfan.. nu blire pepp. hörs hej

turn out the ligth

Igår så åkte jag ju ner på stan och mötte upp ida, jag var så jävla nervös hahaha. kändes som det var vårt första möte någonsin, men efter att jag fått en kram så släppte allt och det var hel lugnt.

Så åkte vi hem till ida, hennes mamma gjorde jätte mysig kvällsfika åt oss, sedan gick vi upp på hennes rum och pratade åt choklad och myste, :D Även att jag blev nästan tårögd när vi gick upp för trappan till hennes rum, alla minnen från sommarn bara kom upp. :P Den var awsome..

Ikväll ska jag och ida ha så sinnes sjukt kul :D Vad som än händer så kommer det bli kul, jag får umgås med världens bästa Ida och bara det ska bli underbart. Jag ska försöka hålla mig i skinnet. :D Jag är orolig att jag ska faila hårt som fan och göra kvällen tråkig för ida XD


One less lonley girl

2½ timme kvar tills jag ska vara nere på stan och möta upp ida, ;D jag är nervös, varför är jag det? Vi satt ju förfan ihop i somras.. aja det ser ut som att jag sover hemma hos henne inatt. Och det innebär en söt nazlie i hennes ännu sötare hello kitty pyjamas. Någonting säger mig att ida inte kommer acceptera den. Hon kommer gnälla åtminstonde 1 gång. :P



Nej nu blir det att fixa håret, :-) TALK TO YOU LATER!

Your life, a game

Sitter och lyssnar på " Nomy - Cocaine " jag tror mamma kommer snart och frågar vad sjutton jag sysslar med. XD Det är inte min musik smak någonstanns. Men den är faktiskt riktigt bra. :-) Håller iallafall på att ta mig ork till att orka göra mig iordning och åka ner på stan, men helvete det är ju jobbigt. :P


You are in pain
Take your life, take your life with cocain
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing


So fine this day,
all your problems has gone away,
but tomorrow when you wake up,
all your problems are back to stay.






Nu vill jag bara att klockan ska bli 22 så ida kommer hem. :) Vill ha en myskväll med henne ikväll. :D Men vi får se hur kvällen slutar. Alla som känner Ida vet ju hur det är att planera med henne, tekniskt omöjligt.

It ain't that easy

Igår blev en intressant kväll :-) Jag hade otroligt roligt åt mina "pettson & findus" skämt. Dom var kanske det bästa på hela kvällen? Jag drog iallafall hem runt tre, hann träffa robin en stund också :) Det var mycket nice.. Han är rätt klok han också.



Nu tänkte jag iallafall hoppa in i duschen, sjukt peppad för ikväll :D

you wanna be my salvation


I'm still hurting from a love I lost
I'm feeling your frustration
Any minute all the pain will stop
Just hold me close inside your arms tonight
Don’t be too hard on my emotions

Cause I, need time
My heart is numb has no feeling
So while I’m still healing
Just try and have a little patience




Cause I, need time
My heart is numb has no feeling
So while I’m still healing
Just try and have a little patience,
Have a little patience,

Cause these scars runs so deep
It’s been hard
But I have to believe

today is a sunny day

Kul att det är så många som jobbar från min grupp idag.......... det är bara jag och gunilla här. 2 av 6 alltså. mmhhh kul.. jävligt kul... inte!!! Whatever bara jobba och se glad ut. Fick typ nyss ett sms om att mitt nellypaket finns att hämta ut nu, HAPPY !!! :D så de ska jag åka och göra när jag slutat!

I got to promise

Mitt nellypaket var i ånge klockan 7:22 imorse, undra om det hinner ner till sundsvall idag? :O HOPPAS !! har ju beställt 3 par skor och lite nagelgrejs och värmeskydd till håret. Iallafall så är jag vaken nu, har legat i 1 timme och snozat, var 7:e minut, XD haha.. illa.




Justja, hur roliga var dom inte på jobbet igår då? vi stod och pratade jag, linus, erik & sofie. Så sa jag att dom skulle spränga kassaskåpet och sno alla pengarna, så erik bara :

- Jaa och så lämnar vi ett läppstift inne i kassaskåpet så fattar alla att det var du!
hahaha, känns ju lite otippat att dom skulle koppla smink med mig 8-) INTE

Så linus bara :
- Eller så lämnar vi en tom 2 liters coca cola flaska där inne, då fattar alla att det är sofie. Och det tyckte jag var hysteriskt roligt XD

Whatever, nu ska jag fixa håret och sedan åker jag ut och jobbar och sliter.. HEJDÅ :D

Tears don't fall

Jag har världens hemskaste morgonhumör, jag har nog det. :P

Iallafall sitter jag och mamma och fikar, så berättar jag för henne att jag ALLTID drömmer att jag tappar tänderna och att det börjar bli jobbigt. Och sedan känner jag hur irreterad jag känner mig, så jag säger till henne - Fan jag skulle behöva skälla på någon ;o ..

Så kommer kenth in, så berättar jag för mamma att vi ska få en ny kille i våran grupp, så säger kenth:

- Det kanske är dendär killen utan tänder du drömmde om.
- NÄE KENTH, det var jag som drömde att jag tappade MINA tänder........... *paus*
DIN ................ hårlösa jävel!!!!!!!

och jag lovar, efter jag fick säga att han var en hårlös jävel så kändes mitt liv mycket bättre ^^ Nu ska jag fixa mig och sedan åker jag till cyberia, hej & hå. Ikväll och 2 dagar till jobbar jag till 20.15, blä :P

you'll be my new soldier

Jag vet en tjej som kommer sova gott inatt... NATHALIE herself ;-)

När jag kom hem från stallet tog jag och fryste upp lite hallon, hällde upp ett varmt bad med mycket skum, tände ljus och tog mig ett bad. Låg där läääänge och smaskade på mina hallon. Det var verkligen skönt.. Efter det har jag fixat naglarna, smörjt in mig med body lotion och fönat & flätat håret.

Har hunnit med att bädda ren sängen, städat, dammsugit och blablabla. Ska vattna blommorna mina nu innan jag hoppar ner i min sköööna säng och kollar på tv och förhoppningsvis somnar snabbt.



Godnatt och sovgott.

I need you now

Nu ska jag gå och göra iordning mig det sista, sedan går jag till bussen och åker ut till alnö :) mitt hår luktar sinnes sjukt mkt rök, ;O im so gonna ta ett skönt bad senare.. mycket skum och riktigt varmt ska det vara! TTYL.


You seen here face

Usch jag känner mig riktigt jobbigt bakis.. Har knappt fått någon sömn men tydligen så ska jag snart ut till King, :-) Blir nog bra det. Men nu tänkte jag nog ta och fika lite innan jag åker ut till honom. Fan jag vill sola, men jag tror inte jag hinner.. jag måste städa rummet och grejer.. my life sucks :o



.Just a little late.

this young girl, she's a freak


Igår blev vi sååååå galna :D haha, sjukt kul kväll (som alltid) dock en aning galen.. visst efter att ha festat med Robin Dahl så är jag och sandra rätt van att killar springer omkring naken. Men hemma hos Johan är det alltid lugnt och trevligt och att det då kommer en kille som klär av sig naken? det händer bara inte, jag höll seriöst på att sten dö där ett tag. Haha :p men roligt var det.


Nu är klockan 7:12 och det är inte lång stund jag varit hemma.
Fyfan sängen ropar på mig. :P BYE

You’ve seen her face in the magazines

Natalie keeps coming back for more and she’s out of control
You can’t stop her, You can’t stop her,
none of us really can
She’s a lover…



And she’s taking on an ever so contagious road
Natalie keeps coming back from the dead again
She’s a little bit too much even for my friend
She’s just so unstoppable


killing me softly

ojojoj.. hade precis en sjukt snygg kund inne på cyberia. me like.. snart ska vi ha möte.. =) spännande... HE-HE.. jaja.. nu måste jag fortsätta jobba. Jag är ju så efektiv.

She’s just so unstoppable

Sådär ja, min morgon blev rätt bra. : ) Jag tror det var filen och flingorna som gjorde mig så glad, XD haha.. jaja nu ska jag fixa mig till Ola - Unstopable sedan åker jag till cyberia och jobbar till 8 ikväll.

You bring me to my knees

Kanske världens bästa kväll hemma hos Sandra, fan vad sjukligt kul vi har haft! :D Våran humor är kanske den bästa i hela världen.. och VIII är kanske dom bästa tjejerna i världen. I LOVE MY BEST FRIEND :D <3 du är bäääääääääääst !!!!!


When heaven want you back

Sitter på jobbet nu, har en liten efterbliven kille bakom mig... han har en grön sprit penna som han sitter och duttar på mig.... Han dregglar också. Sa jag att han Heter Robin Wisshagen? Det sitter en kund två datorer ifrån mig, Han ville inte sitta bredvid mig. Robin tyckte det var jätte kul och går nu och säger att han dissade mig. Det känns inte bra.

Första timmen i infon stod jag tillsammans med robin, vi delade helt ointressant information till varandra. Det var mycket givande :)
Har alltså 5 timmar kvar i detta hus för idag.


Nämnde jag vilken fruktansvärd natt jag hade? Att jag gick och la mig klockan 12, kunde VERKLIGEN inte somna. och klockan 3 ringde Robin Dahl mig och pratade om ointressanta saker. FAN... jag somnade inte fören halv 5. Och vem hade skickat ett irreterande sms om inte Lillrobin? "God morgon ;)" ville jag skjuta honom? OJA!

If you like this


Set the world on fire

Ilska har fått en liten "snygg-hets-dag" idag :D Hon fick ta en dusch och få en kloklippning, så nu luktar hon gott och hennes klor är superfina :) Hennes humör? Det är dock lite värre med det, ;) surhund? oja. :D


I was the only one for you

Är det något beroende jag har så är det nog mitt tuggumiberoende. :o



Did I fail on our love?



Nu åker jag ut till syster på alnö och sover där inatt :)
Måste ju kolla att hon sköter om mitt hem.. he-he


RSS 2.0