You wish you was me

Idag har jag typ inte haft för mig så mycket, har varit ner på stan och skickat iväg min systemkamera, fyfan det sved.. Men Im gonna be strong. Jag tänkte nu gå iväg till sandra och umgås lite med henne. imorgon är "the big day" jag är så jäkla nervös men det enda jag kan göra är att hoppas på det bästa! :-)

That should be me

10 saker du förmodligen inte visste om mig :

-------------

1. Jag fulllkomligt älskar att ha rätt.

2. Jag älskar potatisbullar & råköttfärs ... :o
(dock inte tillsammans, det är nog äckligt.)

3. Jag hatar att ge upp och att vänta.

4. Om jag inte har kontroll så blir jag helt tokig

5. Jag blir kär lätt-som-en-plätt. (n)

6. Jag älskar att ha hicka, :D men får det typ ALDRIG!

7. Jag hatar att visa mig sårbar för andra.
Jag låssas heldre vara en känslolös bitch

8. Jag kan faktiskt inte förstå ALLS att folk tycker om coca-cola.

9. Jag är dödsrädd att tappa mitt hår...... :/

10. Jag är oftast riktigt morgonsur, HE-HE

I know how it's like

Åh vilken underbar film :) AmAzInG!!!

To get over you

Jag tog mig min första cykeltur för detta år ner till stan för att träffa Mattias. Vi gick runt på stan & tog en sväng inne på kulturmagasinet. :) Seda skickade jag hem honom till njurunda och själv tog jag en 17 minuters solning inne på "två bleka kompisar".


I better start hate you

Spränghård, jag & sandra gick ut med hundarna nu på kvällskvisten. Så gick vi bort till shell, och där finns de en kyrkogård och en mörk skogsväg, och där gick vi så börjar sandra skrämmas, så jag börjar springa. Och sandra skriker "VÄÄÄNTAAA" jag bara: hehehe, nee. och vips så fällde ilska mig och jag ligger på marken och slog upp armbågen och handen :( fitthund.





Mina vuxen strumpor. Avis? :)


I'm like the devil

You used to be that shoulder
That shoulder I could lean on through it all
But now it's getting colder
There's no love between these walls

 

 

I was always happy
When I was watchin' you become a star
But you were only happy
When the world was openin' up my scars


Your time is life




Jag somnade igår runt 9 tiden, helt slut var jag. Låg i sängen tills ett idag, fan vad fail :p Men ja.. Jag var som sagt helt utan energi. Men nu jävlar har jag så de räcker och blir över.Tänkte ta och gå ut med ilska på en långpromenad alt. träningspromenad snart.

Nothing is this easy

Igår blev faktiskt roligt. Jag & sandra åkte till min kusin drack lite grogg (jag vet, jag skulle inte.. men I needed it) och spelade Gitarr hero, som jag förövrigt var helt awsome på. NICE!!! :D Klockan halv sex var vi hemma, då gick jag och satt på mig myskläder, gick och la mig i sängen och precis då ringer Peter och babblar, tillslut lyckas han övertala mig att komma och umgås med honom & hans kompis.



Så dom kom och hämtade mig så åkte vi upp till Peter en stund. Klockan var alltså runt sju på morgonen. Så bestämmde han att vi skulle åka ner på stan, så gjorde vi det till hans kompis och där satt vi till elva imorse, :p.

När jag kom hem ringde jag sandra som en galning, kanske 5-7 ggr, tillslut svarade hon. Så jag bara  "KLIV UPP, vi ska ut med hundarna, sjukt fint väder. " Sedan blev jag sugen på ett bad. Så jag tog mig ett bad, Och finns det något underbarare än att sova efter ett bad? NEJ. Så jag smsade sandra " hurru, jag tar en powernap på 1timme, ring och väck mig sedan " Sagt och gjort så försökte hon med det, jag blev så jävla sur. 5 ggr ringde hon.. 5 ggr tryckte jag bort henne. He-he....



Nu så vaknade jag klockan 5 av att hon ringde " RISE AND SHINE!!!! " fuck you :D Men klev iallafall upp efter en skön 5 timmars powernap. Nu blir det att ladda inför en promenad med hundarna.

I left my head and my heart

Superhärligt väder ute.. Jag & Sandra tog oss en promenad med hundarna. riktigt härligt faktiskt. Just nu sitter jag arg som ett bi och tycker att ingenting i min garderob är snyggt. FAN VAD ARG JAG ÄR :@




jag & sandra tänkte iallafall åka till min kusin ikväll och umgås lite.
Jag har fortfarande "alkohol förbud" så mitt liv är en pina. ;>

The battle of love

Sådär ja, varit ute och tränat lite lydnad med dogsen. Ilska är en liten rackarunge, haha.. men jag älskar henne iallafall. Undra om jag ska hoppa in i duschen och göra mig iordning för lite fredagsmys? ;> mmyes.



Min docksöta älskling, <3 jag älskar dig









bästa vännerna ilska & tyson :D dom är sååå söta.

You're not gonna reach me

Nu ska jag och sandra gå bort mot korsta för att träna våra hundar lite, :) ska bli superkul. Får se o jag tar med mig kamran och knäpper bilder på vilddjuren.

Do you understand?

Men underbar serie? stört sköna tjejer. I JUST LOVE IT!
och anna hibbs är kanske döcool. shit :D

Now it's to late

Igår gick det inte ALLS att sova, låg i två timmar och bara vred & vände på mig, helt allvarligt så kommer jag bli knäpp om jag ska vara såhär orolig i 8 dagar, usch... :/ Tänkte fixa lite små grejer nu och sedan vänta på att sandra ätit så ska vi dra ut på en promenad med hundarna.

You try to forget us

Säg ingenting till mig
jag ser allting ändå
säg ingenting till mig
det hörs på stegen när du går



Du är stor som en ande
Och gör mig liten som få
Men du får mig att le som ingen annan
Och sjunka lågt och be om mer

From this to the end

Jag sitter och har ruskigt ont i nacken, fyfan vad ont jag har. :( Jag tar tillbaka detdär om att "jag också vill ha nackspärr" jag ångrar mig. Eller är det ganska skönt endå? eeh skitsamma klockan är snart ett, så jag tänkte lägga mig i sängen och somna till nått tv-program eller en film. Blir så av.. godnatt

You can't lie

Kanske världens underbaraste och finaste film?
Typ ett måste på att alla människor måste se.
heeeelt såld blev jag.


She is so gifted

Om allt går som planerat flyttar jag till EGET 1 juni :D:D:D
Nervös som ett jävla as XD håll tummarna nu !!! :D


The last to know

Imorgon ska jag kolla på en lägenhet, ska bli riktigt spännande faktiskt, =) Jag tror inte jag riktigt fattat ännu att det verkligen kommer bli av, det har lixsom varit på tal så himla länge. Men det kommer verkligen hända. Mamma & kenth skrev på kontraktet idag. WIEEEE

Denhär bilden är lite skev, mamma ser flytten LIITE annorlunda ;) hahaha.

Walking with a ghost

Jag och sandra när vi satt och drev på laserhallen. XD

Hahaha ni fattar inte det roliga, men jag satt med en laserpenna på tyson och lyste, och sandra fick FETASTE dampen, så då gick jag till bilden på honom och lyste. ;)

 

Haha sandra låg och sov och arg blir hon !!! :D


fake ID and your seventen

OMG... mamma & kenth har tackat ja till lägenheten, vilket innebär - BYE BYE NAZLIE!!!! Usch.. jag kan inte tänka mig att flytta härifrån, 11 jävla år.. omg :/ detta känns fan inte bra.



Ilska & Jag, bo ensam :| omg.....

Im the soulweaper

Nu blir det att gå ut och träna lydnad med min lilla padda. :-)



Ikväll/senare kanske det blir agility träning. Hoppas att sandra orkar.
Hon gnällde om att hon hade ont i fötterna. BUHU känner jag inför det.

Give it to me baby

Hahaha, kenth är kanske världens knäppaste.. Jag & mamma hade bråkat så jag blev ledsen och gick och grinade till kenth och sa " Kenth, mamma säger att hon ska kasta ut mig " vet ni vad han säger? " på backen? :/ " hahahahah, fin tröst kenth. Nu känns de mkt bättre hurru XD NOT. haha.. han har inte alla hästarna hemma.

Not meant to be



J
ag blev nertvingad ner till stan av mattias förut runt 9 tiden. Tog med mig smirre också.. så jag & mattias gick runt i stan i typ 1 timme och pratade om massa. =) Han är inte riktigt klok dendär pojken XD men rolig är han.. skönt att komma ut lite också. needed that.

4 minutes

Från och med idag så ska jag försöka att inte platta håret, använda hårspray eller föna håret på 1 vecka.. OMG :p det kommer bli sjukt svårt. Men here we goooooooo ! Tror ni jag klarar det? ;-)


We are from diffrent homes

I wanna step aside before you tear me down.

Idag har jag absolut inte gjort något vettigt alls, jag vaknade klockan 10 och blev skitsur för jag hade velat att jag sovit bort hela dan. Men nej, sån tur hade jag inte... Tvingade mig själv att ligga kvar i sängen tills ett tiden iallafall. Skönt. Nu tänkte jag ta och städa rummet.


Och min träningsvärk i benen är fan HEMSK XD men jag gillar't


Drop the beat now

 

Herregud vad otroligt roligt det var att spela :D och helvete vad jobbigt det var.
Iallafall så kom vi dit, satt i soffan ett bra tag och bara satt och drev om att "vadå,
kommer ingen dö på rikigt? isåfall vill inte vi vara med
." HAHA XD till varandra alltså..


Så killen som jobbar kommer förbi och säger " ja ni verkar ju ha kul och det har inte ens börjat" hehehe.. klart vi har. Och sedan kommer vårat helt okända gäng, åtta stycken 15-16 åriga supergulliga killar, haha :p Så börjar vi första spelet, jag och sandra var i samma lag och försökte sammarbeta.. Så när det är klart ser jag till min förvåning att jag låg SIST XD hahaha med minus poäng, fattar inte?

Andra omgången blev det krig mellan mig & sandra. Vi bestämmde att vara i olika lag, och då lyckades jag komma 6:a :D hahaha, gryyyym. Ne men det var rikigt jävla roligt.



" MAY GOD BE WITH YOU BECAUSE NOBODY ELSE WILL "

Follow me down

Ikväll är det laserhallen med sandra :D
Fyfan vad sjukt jävla kul.. WOHOO !!


A cool drink of water

Psycho (våran kisse) sitter och mjauar som en galning, orkar jag gå upp och ge honom mat? Fan vad jobbig han är.. Igår så blev min fredag kanske HUUUR GALEN som helst, not XD Jag och sandra satt hemma hos henne och såg på hoppning på tv:n. Riktigt skönt men fan vad fail man kände sig :P


Ni anar inte hur mkt jag ville bryta mitt löfte och festa, men icke.. I can do this. har iallafall drömt tre olika drömmar inatt, och på alla tre så var jag och festade, HAHA.. det är fan illa.


This life pass me by

Jag gick ju somsagt bort till sandra, jag lurade ut henne och fotade lite bilder. hon suger på att ta kort, Iallafall.. så går vi in, och jag tänkte skriva en kul sak på hennes facebook, så blir hon grinig. Så jag sätter på mig min jacka, och hon bara: men gere! gå inte hem! jag bara: jo, jag orkar inte med dig.. ibland inser jag att du bara är 17 år.. * går och sätter på mig mina skor * och hon fortsätter men gere!!!! och jag bara asgarvar och går hem, när jag hunnit en bit utanför porten så ringer hon " vart äru? " vid övergångsstället, :D HEHHEHE, så gick jag hem. XD

Haha men grejen var den, jag jävlades bara med henne, ja ville bara hem och ladda över bilderna, så nu när jag gjort det ska jag gå tillbaka till henne igen :)










Never tougth it will be easy

Sandra har typ varit skitjobbig dom senaste dagarna med att ringa mig 24/7. Iallafall så fick hon sig en rejäl utskällning förut, så nu när jag ringde henne var hon jätte grinig... konstigt tycker jag. Tänkte iallafall göra mig lite iordning nu och sedan ska jag gå hem till Sandra en sväng. :-) lugn kväll.. wohoooo!


You got what other want

Underbart väder ute, vet ni vad jag blir sugen på då? EN GLASS! :D


I wanna give it to her

 


Your strength is amazing

Tydligen har jag åkt på nån sorts benhinneinflamation, det gör förskräckligt ont. Jag trodde fan jag skulle avlida påvägen ner till stan. Men det skiter jag i, för ikväll ska jag trotsa det med att gå ut & springa med sandra. jappjapp det ska jag göra.. på asfalt också.

 

Iallafall så gick jag ner till stan och mötte upp Mattias, gick och kikade lite på stan, sedan gick vi & satte oss vid torget och pratade tills de var dags för mig att gå till mitt möte. Mötet gick awsome, jag behöver inte ha någon ny praktikplats, dåååååligt skönt.


You can count me in



Ojojoj, helt otroligt men ahh, Nathalie Uhlán är vaken klockan 08:49.
Faktiskt varit vaken sen 8, men har duschat & fikat. Fan vad glad och peppad man blir av dethär underbara väret, åh vad underbart det är. Iallafall så har jag ätiti havegrynsgröt & äppelmos till frukost, gud vad gott det är, :p hela sommarn tvingade ida mig att äta det. Och nu gillar jag det tillochmed.


Nu tänkte ta och göra mig iordning lite och sedan ska jag ta en
promenad ner till stan, ska på möte på centrumledningen klockan 11. :-) Sedan blir det väll att gå hem och nörda framför sims eller nått. Fan vilken the sims nörd jag blivit. Inte okej. ;)


Ut och njut av det underbara vädret med er !

You never explain

Idag blev en nice dag tyvärr sov jag bort rätt mycket, Sandra ringde och väckte mig halv två... Illa illa :P Klev då upp och fikade, duschade och gjorde mig iordning.. Sedan åkte jag ner på stan och sandra kom även ner. Blev ett par örhängen och hårlotion. Sedan gick vi bort till "två bleka kompisar" och solade 17 min. Mycket skönt.

Efter det så tog jag bussen ut till Micha där vi åt middag & kladdkaka.
åhå.. mkt mums. :) och kollade på Diva... Hahaha dom har rakat henne, (hon hade sjukt mkt tovor) så hon ser sjukt rolig ut. Har hår på benen, huvudet och svansen XD

Sedan åkte jag hem, bytte kläder och ut på en promenad med sandra på 40 min.



Gud jag längtar redan tills sommaren är över så jag får färga håret mörk brunt, :P känns LIIITE tråkigt att ha det i sommar så det ska bara få vara, kanske blir nån blekning bara :)

Won't settle down

But you're so hypnotizing
You've got me laughing while I sing
You've get me smiling in my sleep
And i can see this unraveling
And your love is where im falling
So please don't catch me



Run far away
So I can breathe
Even though you're far from suffocating me
I can't set my hopes to high
Cuz every hello ends with a goodbye

Love won't set you free


Kunde inte hålla tassarna borta. :P Den svarta jackan är helt underbart skön, syster har köpt en blå.. Så jag var bara tvungen att köpa en. Fast svart såklart, det är mer jag ;) .. behöver jag ge en förklaring på underkläderna? They are so hot. Och sen en enkel luvtröja bara. :) Så grejerna kommer väll i slutet på nästa vecka lr ännu nästa.


Maybe I will find love


En spinkig ilska 2008 :p

Underbart väder det blev idag, jag och ilska gick ut på en promenad runt vattnet på ca: 1 timme. Hur skönt som helst. Släppte lös mitt lilla äckel också, självklart ska hon testa gränserna och gå ut på ISEN!!! som tur var den så höll den. Eller ja "tur" ;) Först blev jag arg på henne, men sen stod jag bara och asgarvade.. hon är ju så himla knäpp :P


They have nowhere to go

Bild sen sommarn 09. :) fyfan vad jag älskade denhär hårfärgen.


And I love the pain

Hemma efter en 1½ timmes promenad med ilska, sandra & tyson. Vi tog en långpromenad runt gärde, korsta och grejer. Sjukt opeppad jag blev på slutet, XD iallafall så bestämmde jag & sandra oss för att gå in i en pakt, ;) sjukt roligt kommer det bli om vi klarar av det.


Never ever land

 

Jag och sandra har idag haft våra bråkstakar på en liten hopptur, fan vad ilska var okoncentrerad och jobbig, Ville fan skjuta henne stundtals. åååh, inte okej! Men men, träning ger färdighet. Och nu jävlar börjar vi.


In front of your lover

Jag börjar bli gammal, jag märkte det igår... kenth hade retat upp mig så jag skulle ge honom en karate spark, självklart så tar han fast mitt ben, och det bara knakade. XD man är gammal då va? eller bara ovig? :p


This life should be long

Har du föndrats?

Du som liten.
1. Vad hette din första bästa vän? Lina
2. Vad hette din första kärlek? Kristoffer :P
3. Vilken var din favorit rätt? spagetti & köttfärssås
4. Vilken var din favorit färg? rosa säkert
5. Vart bodde du? gångviken/bredsand
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? ingen aning
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? myror ;)

8. Vad ville du bli när du blev stor? jobba på cirkus XD
9. Vem var din favorit? Mamma & Jimmy
10. Vilket godis tyckte du bäst om? allt säkert ;P
11. Vilken hårfärg hade du? blond


Nu.
1. Vad heter din bästa vän? Sandra :)
2. Vad heter/hette din senaste kärlek? Kristoffer
3. Vilken är din favorit rätt? tacos <3
4. Vilken är din favorit färg? ROSA!
5. Vart bor du? skönsberg
6. Vad tycker du är det bästa som hänt?
att ... jag föddes :D
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? att förlora Jimmy :(
8. Vad vill du bli?
bartender
9. Vem är din favorit? MAMMA!!
10. Vilket godis tycker du bäst om? Marabou choklad<333
11. Vilken hårfärg har du? jaduuuu, massa olika :P


Sleep like a baby

Jag älskar denhär videon, jag har världens bästa vän.
Dock är jag liiite arg, när hon härmar mig.. låter jag sådär?
isåfall är det fan illa :D hahaha.. KOLLA!!


My love is not here

igår näe jag snokade i pierres mobil, där fanns det mycket roligt, he-he...
Nu ska jag och ilska ut på en promenad. Jag har så sjukt tråkigt.
Ska försöka få med sandra också, men aah.. lat tjej. :s

Meet in tha middle

Hon är säker, hon är rak på sak, hon lär sig fort.

hon är noga med att satsa rätt på säkra kort,

hon har satt ett pris på kärleken, är du rätt så får du den,

men dina chanser är nog svår att nå.

 

För när det gäller kärlek,

och när det gäller känslor som står på spel så är hon aldrig ärlig.

hon säger att hon älskar dig så sen får du gå.

 

 

Hon följer med, hon sover över,

hon ger dig allt som du behöver,

sen går hon hem till din bästa vän.

 

Hon är vacker hon är sensuell, hon syns på håll.

och hon lever upp när det blir kväll, då har hon koll.

hon har satt ett pris på kärleken, är du rätt så får du den.

men dina chanser är nog svår att nå.

 

 

För när det gäller kärlek,

och när det gäller känslor som står på spel, så är hon aldrig ärlig.

hon säger att hon älskar dig så sen får du gå.

 

Hon följer med, hon sover över,

hon ger dig allt som du behöver,

sen går hon hem till din bästa vän.

 

För när det gäller kärlek,

och när det gäller känslor som står på spel, så är hon aldrig ärlig.

hon säger att hon älskar dig så sen får du gå.

 

Hon följer med, hon sover över,

hon ger dig allt som du behöver,

sen går hon hem till din bästa vän.

 

Sen går hon hem till din bästa vän

Sen går hon hem till din bästa vän


This is how you make me

Imorse när jag vaknade blev jag fan sur, jag hade hoppats på att jag lyckats sova bort hela dagen, Men nej.. klockan var bara 12... FAN.. så jag klve upp.. mamma sa " nathalie, nathalie, jag har hittat en låt om dig. du måste höra den "

Arvingarna – Hon går hem till din bästa vän, låten på spotify.. hittar den fan ingen annanstanns, och inte texten heller. :@ Ska fan skriva texten själv sedan, men nu ska jag ut på en promenad med "the love of my life" Ilska :) hörs hey


Let's get fucked up

Jag har suttit och kollat på bilddagboken, och kom fram till att.. Sedan januari har jag festat VARJE helg utom 1... Hur jävla sjukt är inte det? Jag blir fan deprimerad när jag tänker på det. Det är inte okej! Och det är massa annat som inte är okej. Jag tror fan jag ska bli nykterist.. Jag känner mig tamefan helt jävla lost.. Jag vet inte längre vem jag är och vem jag vill vara.


Jag har tappat bort mig själv under denhär tiden av allt festande och skit. Jag vet fan inte längre vad jag står för, vart man drar gränser och vad jag vill få ut av mitt liv. Jag har helt hamnat i felt umgänge och börjat acceptera fel saker. usch nej.. jag tänker inte fortsätta det såhär.. jag mår fan inte bra. jag måste skärpa mig, jag måste hitta tillbaka, dethär håller inte.

IM LOST!!



Nej, nu jävlar är det bara hello kitty, familjen, sandra & ilska som ska få min uppmärksamhet.I needed a wake-up-call. :) Herregud.. dethär fixar jag.. och vet ni vad. Jag börjar redan idag :) Och nääääe, jag tänker inte bli en tråkig mupp som aldrig festar. Jag tänker bara prioritera annorlunda.

Nu sätter jag upp jävligt jobbiga mål.

som jag ska försöka hålla till sista april.

* Ingen facebook
* Ingen alkohol
* så lite tid som möjligt vid datorn

japp, jag kommer bli inlagd på psyket efter 3 dagar. Nu ska jag hoppa ner i sängen och se film :P

My only and true

Efter bion drog vi hem till pierre och umgicks med honom & emil. :-) Vi var helt tärda allihopa. Haha fan vad trött vi var :P Men kulkul iallafall. haha.. även att när jag och sandra var påväg till bion, så går vi över tåggrejen, så sandra bara, TÅGET!!! så jag bara tittar och får värsta paniken och skulle precis börja springa, HAHAH det blev värsta reflexen, såg sjukt kul ut. Och vi skrattade så vi tappade andan :P


Fucking tear you apart



Blev bio ikväll med Sandry, helt underbar film.. verkligen älskade den.

I'll be rockin your beats

Åh vilken sjukt underbar kväll, XD hahahha. I bring drama.. Kvällen började hos tessan med syster. Hur roligt som helst, domdär tjejerna spårade ur, haha underbart. :P jag är 20 år och fick fan ta ansvar för dom. Vi drog en sväng på allstar, DÖTT... Så vi drog på casinot, vet ni vilka som spelade? ARVINGARNA !!! :D haha klockrent. Casper är ju inte LIIITE snygg heller, omg, ;-) . Vet ni vad jag gjorde där då? dansade med ett mongo, haha åh han var så söt, han försökte bjuda upp micha men micha dissade honom. så jag ställde upp, gud va glad han var, sjung hela låten och ååh :D hahah.. im not gooing to hell after this. ELLER?


Joo, vi drog på allstar igen. så jag, micha & tessan står och dansar
, så jag bara: fan vad tung min väska blev? så jag vänder mig om, så står de en turk med handen i min väska. Jag flippar ju. och skriker VAFAN GÖR DU!?!??!!? och han tog ut handen, så jag bara smäller till honom i ansiktet, knuffar honom bort från dansgolvet och står och skriker på honom. han bara står där, så jag smäller till honom igen bara för att han bara stog där och var störig. Så då ser en vakt mig, och han bara : vad sysslar ni med? så jag förklarade att han försökte sno mina grejer, Så han bara: kom med här.. så ååååååh. DRAMA !! Så då blev polisen inkopplad och grejer :P Dom ringde mig för en stund sedan och ville ha massa grejer och shit till anmälan jag gjorde på honom.



Det roligaste av allt var att han var mkt längre än mig, och jag hade mina 12 cm klack, och jävligt stor var han. XD men jag blev fan hulken, PILLA INTE PÅ MIN HELLO KITTY! Nu är jag helt sliten efter dethär, ska ta mig ett glas vatten och hoppa ner i sängen. SKÖNT!!! :D

http://st.nu/start/sundsvall/1.1950024-forsokte-stjala-ur-handvaskan

I could use somebody

1. VAD HETER DU?
-
Yvonne Nathalie Uhlán

2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
-
har inga byxor på mig just nu :P

3.VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
-
Coldplay - fix you

4.VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
-
Inte mkt alls faktiskt.

5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
-
kladdkaka :P

6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
-
mulet.

7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
-
Syster

8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
-
Deras ögon lr leende

9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG?
-
ingen som skickat till mig XD

10. HUR MÅR DU IDAG?
-
Jätte bra :D

11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
-
trocadero

12. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK
-
hm, får återkomma.

13. FAVORITSPORT?
-
ridning

14. HÅRFÄRG?
-
brunaktig

15. ÖGONFÄRG?
-
blue baby

16. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
-
solnedgång

17. SYSKON Å DERAS ÅLDER?
- Michaela, 28 ' Petter, 24 ' Jimmy, <3

18. FAVORITMÅNAD?
-
Juli

19. SENASTE FILMEN DU SÅG?
-
Kill bill vol 2

20.TUR NUMMER?
-
har inget :)

21. FAVORITDAG PÅ VECKAN?
-
Lördag

22.FAVORITHOBBY
-
Sandra :D

23.ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
-
haha att jag är :P

24. FAVORITLÅT(ar)?
-
Apologize - timbaland

25. SOMMAR ELLER VINTER?
-
SOMMAR!

26. KRAMAR ELLER KYSSAR?
-
åååh, lägg av.. låt mig inte välja.

29. VILL DU ATT DINA VÄNNER SKA SVARA?
-
Som sandra ;D

30. VEM ÄLSKAR DU MEST?
-
mamma, micha & jimmy

31. VEM VAR DIN SENASTE KYSS MED?
-
u really wanna know?

32. HUR BOR DU?
-
vid min dator, thats all u need to know.

33: VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?
-
isfolket.

34. HUR SER DIN MUSMATTA UT?
-
svart, rund tråkig.

35. FAVORITSPEL?
-
wow

36. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?
-
icke

37. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
-
nej :P

38. ÄR DU ROMANTISK?
-
klart jag är :)

39. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
-
jaa det är jag!


40. VAD SKA DU GÖRA IMORGON?
-
UTGÅNG!!!!! :D

41. VAD ÄR KLOCKAN JUST NU?
-
00:46

look beside you and be strong

Idag vaknade jag upp och trodde att mitt liv var slut, :P usch det var sååå inte okej. iallafall så åkte jag ut till King idag, :) underbart att se honom.. ååh sötis. Sedan så åkte jag hem, hade sinnessjukt tråkigt så gick hem till sandra. Så åkte vi till Dino ute på alnö och fixade och donade. OCH VET NI? Sandra körde. XD jag var riktigt nervös i början, men det gick riktigt bra. :D hon är duuuuktig. <3

Sedan
åkte vi hem till henne och där har vi varit och umgåts nu i massa timmar, hur kul som helst. :) Fått en litet sånt där " wake-up-call " IGEN ^^ får se hur länge det håller i sig denna gång.

Nu?
tänkte jag faktiskt sitta här en stund och snoka lite, sedan blir det sängen för min del.

Imorgon? UTGÅNG!!! :D längtar som bara den.. ser ut att bli memento. åhoo.. och ska även hinna med att gå på stan och shoppa lite med min älskade syster.


You found me

Sitter och försöker ladda upp hästbilder på facebook, självklart var jag tvungen att ha nån bild på Sanbia. Och usch nu är jag helt ledsen :( Jag saknar den tjejen så det är fan inte sant. Mina grejer är fortfarande kvar ute hos henne, jag har inte klarat av att åka ut dit, jag klarar inte av att se henne och behöva säga hejdå :( Underbara älskling ... I miss you Bambi :'/

Jag kommer aldrig någonsin älska någon häst som jag älskade henne... </3

My love's a revolver

Just don’t give up,
I’m workin it out,
Please don’t give in,
I won’t let you down,
It messed me up,
need a second to breathe

 

There might have been a time
When I would let you step away
I wouldn’t even try
But I think you could save my life


You really told me this

http://www.youtube.com/watch?v=ugzPBVTKl3s
Hur skön som helst, sommarplåga? maybe.. ;)

We're playing togheter

HAHAHHAHAHA, skön kenth är...
jag bara: kenth? hur många har du legat med?
han bara: det säger jag inte!
jag bara: joo men kom igen?
han bara: blir inge av.
jag bara: jo men, mamma, säret.... sen då?


han bara: men durå, robin, säret, säret, säret, säret, knarkarn, knarkarn..

sedan asgarvade jag, SÅÅÅÅ avundsjuk ;) jag tror fan han är oskuld.
nej just ja, han har ju en unge....... eller en alien

HAHAHAHHAHA. sandra bara: vilken är knarkarn 2?
jag bara: men ååh, han hittar ju på, jag har inte legat med sådär många sär.


jag umgås med störda människor :P jag gör fan det!! hahaha XD


the wind will take you

1. Stänger du av mobilen när du sover? Nej men har börjat sätta den på ljudlös
2. Vem såg dig senast naken? oj :p jadu..
3. Hur såg du ut på högstadiet? blond söt fjortis :)
4. Hur kommer du se ut om tjugo år?
Snygg får jag hoppas?
5. Hur var du på dagis? Jag var busig ;)
6. Hur är du att ha som arbetskamrat? Superbäst!
7. Har du en bästa vän? Sandra :)
8. Biter du på naglarna? Nej, usch.
9. Har du något handikapp?
10. Är du rädd för att få hängbröst?
JAAAA ^^
11. Tror du att gud är en man eller en kvinna?
en man :p
12. Svär du? yes förfan
13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen? fråga min syster ;) hon är ett.
14. Hur homo är du på en skala 1-10? homo... :o
15. Tror du på utomjordingar?
Sandra är en :) så ja!
16. Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du? tacos ;P
17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
ärtsoppa :|
18. Har du blivit arresterad?
haha yess
19. Ljuger du? ibland så.
20. Har du kysst en polis? I wish :O
21. Är du rädd för Securitasvakter?
haha men nej?
22. Har du någonting att dölja? Absolut inte
23. Vad har du på din nyckelknippa? Nycklar, en nasse, och en "nathalie"
24. Är du/har du varit gift? Nej :) men snart så!
25. Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen? Nej, för jag kommer hem klockan 7 själv ;) hahahah
26. Kan du laga cyklar? haha NEJ!
27. Kan du fixa med bilar? nej :p
28. Brukar du köra om? icke
29. Kan du baka bröd? nääe.. fail.
30. Vet du hur man frostar av en frys? aah :)
31. Vilken tv-serie skulle du helst leva i? gossip girl :D

All the lonley hearts



Så sov enda till ett idag, inte okej.. ^^
Ska göra iordning mig lite nu och sedan ska jag och syster ta en tripp ner till stan och sola. :) ska bli sköööönt! Imorgon ska jag jobba.. fuck vad det kommer ta emot att kliva upp.

This time I will stand


Precis sett Kill Bill :p Riktigt bra film faktiskt. trodde verkligen inte att jag skulle gilla den.. men I did... sitter nu och inväntar Sandra, så ska försöka få henne att vilja se tvåan med mig, annars får jag se den imorgon :)


I throw all of your stuff away

So how do you get here under my skin?
I swore that I’d never let you back in
Should have known better in trying to let you go,
Hard as I try, I know I can’t quit
Something about you is so addictive
We’re falling together;
You’d think that by now I’d know
Cause here we go, go, go again



You never know what you want
And you never say what you mean
But I start to go insane everytime that you look at me
You only hear half of what I say,
And you’re always showing up too late
And I know that I should say goodbye

Trying to hold on

Hur snäll är min kära mamma då? Jag har gått hela dan och varit så äckligt bakis, så det första hon sa när jag kom hem var " Skaru ha en grogg nathalie? kom igen, vi häller upp en såndär smirnoff grogg " lalala XD less blev jag.

Så nu har jag sovit i kanske 2 timmar, så kliver jag upp, trött som ett as så stöer jag såklart på mamma, och hon bara:

Skaru ha en öl natta?
*trycker upp i näsan*


Åhhh guuud, aldrig mer dricka.. aldrig mer bakis..


You keep coming back for more


The truth is painful. Deep down, nobody wants to hear it, especially when it hits close to home. Sometimes we tell the truth because the truth is all we have to give. Sometimes we tell the truth because we need to say it out loud to hear it for ourselves. And sometimes we tell the truth because we just can't help ourselves. Sometimes, we tell them because we owe them at least that much.


Fuck me like you hate me

Gissa vad jag gjorde igår? Behöver ni ens tänka? :P ni förstår ju såklart att jag festade. Jag har insett nu att jag & sandra blivit små alkisar och vi har bestämmt att inte dricka fören sista april. Innan dess? NOTHING!! så jävla lugnt vi ska ta det. Haha sjukt fail.. tror ni vi fixar det?



Iallafall så började kvällen med att jag, Ida & sandra satt hos mig shottade och drack vin. Så drog vi ner på stan till Idas kompis Emanuel. Drack ännu mer såklart och spelade lite drinkspel... Sedan drog jag ner till bion och mötte upp Mattias, så jag var ett tag med honom & hans kompisar.

Sedan ringde Sandra & Ida, dom ville hem XD så jag fick dra ner på stan och möta dom. Ida ballade ur och drog hem, Så jag & sandra drog hem till Johan och var där några timmar. När vi hade party like a rockstar med dom så drog vi till korsta till Peter och vi insåg att all våran party power bara dog. Var där ett tag iallafall och sedan drog vi hem till sandra. Så jaa. vi var rockstars till 7 imorse. XD

You feel like in a dream


Om bara några få timmar är min älskade syster hemma från Thailand :D
Jag längtar som en jävla dåre, fan vad jag har saknat min älskade syster <3

Tell me what I wanna hear

Precis kommit hem från en tripp till stan med sandra :) vi drog ner för att träffa Andreas. Vet ni vad den killen vräker ut sig? " alltså, nathalie... du & sandra är ju inte direkt flickväns material " VAAAAAAAAAAAAAA? dummaste jag hört i mina snart 21 år. :P Jag kan såklart inte stå för sandra. Men mig själv!! Jag är såååån fin flickvän.. ;-)



Haha allafall. PEPPA somfan för imorgon, Im soooo on! ;)

RSS 2.0