I wanna be where you are

 

Ser ni likheten? :) I DO!! :P hehehehe.


what do she have that I don't?

Imorse klev jag upp lite innan 11, satt mig vid datorn och spelade lite wow, Sötlinus satt bredvid och tittade på. :-) Så sedan bestämmde vi för att gå och fika. Då kliver mamma upp och ser att vi fikar så säger jag " Titta mamma, jag skulle bli en jätte bra mamma.. Jag matar tillochmed mina barn " haha. jag tror hon inte fattade helt, men aah.. hur great äre inte att ja matar mina barn? ;)



Nu ska jag klä på mig och åka ut till lilla Bambi, :)
Vi får se hur hon sköter sig idag, och vart/hur vi ska rida. PUSS


Im falling for you

Igår var de då hockey med cyberia :) det var mycket trevligt, timrå vann med 3-2 mot linköping. Jag och Sabina hade mkt roligt åt våra knasiga cyberia freaks som var helt vilda på timrå XD dom satt och dampade loss domdär. HEHEHE, tur ja satt en bit ifrån dom. =)



Nu ska jag snart sova :) im tired.


You keep wishing for love



Shysst kusin jag är, Jag och linus spelade 2 spel fotboll, han vann båda gångerna, :P
Men jag var trött, så när vi spelat två gånger så jag bara : " du linus, kan inte du spela ensam en gång? så kan jag titta på, jag behöver lära mig " han ba: " jo :) " så jag höll på dö av trötthet, hahaha. XD och han bara pratade på och pratade om allt, så jag minns att jag låg " mmm, aa, ahaaaa, okej " och sedan somnade jag :D hahaha taskig jag är.


You walk away from me

Idag blev det kod 1000 på birsta, det betyder ALLA i hela birsta ska ut ur huset. Började gå brand alarm och grejer... Söt sandra var där.. Och hur jävla gullig är inte hon då?

Hon smsade mig och bara : Är du ute :O du får fan inte dö.
Jag bara : jag älskar dig :D
så svarade hon: Jag älskar dig också, men gå ut nu.

Det var typ nån splinter lr nått som startat :P så fick gå in igen rätt snabbt, men jag fick panik, gick och sa " vi kommer dööööö, vi kommer sprängas XD " hahaha.


 


Linus har kommit, han är sur.. det är han alltid när han precis kommit. Så jag satte mig bredvid honom och pratade lite.

- Linus, spelar du fotboll fortfarande?
- Jaa.
- Aha :) ska du bli fotbollsproffs?
- Jaa.
- Då kmr du få mycket tjejer.
så säger han skit kaxigt.
- Jag vet ;)


haha skön han är :D Nu ska jag tvinga honom att ställa in playstationet här inne, och så ska vi spela lite fotbolls spel. Hell yes att jag ska vinna. :)

Im kind of busy

Idag är en bra dag, jag känner mig otroligt nöjd med allting. :-) idag var jag på arbetsförmedlingen, det verkligen tog emot att åka dit, men de var inte så jobbigt. Efter det åkte jag till jobbet. Jobbade lite, och sedan blev det en sväng med mimmi på birsta.. Hon är söt (K)

Nu sitter jag bara och gör ingenting, har skittråkigt och är riktigt trött. Så ska lägga mig i sängen och se på tv. Imorgon halv 5 kommer lajnus till sundsvall :D WIHO! im happy <3


you keep wishing me dead

Åh vad sanbia vill ha detta :D


he makes me weak with desire

Idag så har det varit en riktigt bra dag på jobbet :D Jag fick för det första stå en timme med new guy - aka LILO i informationen, det gjorde mig lite stolt då jag inte heller är så jävla kunnig och inte bör göra det. Men aa, Det gick toppen, om vi inte tänker på vilken otrolig attityd han har. :| Haha nej :) jag gillar honom, han är lite halvgalen som oss andra.

Sen sabina är ju lite haaaaaalvt galen hon med.. jag och sofie står i infon, så hör vi hur det knackar,

vi ba: ? så en gång till så
vi ba: men shit? :O vaaad?
så jag ba: står det nån i garderoben eller? :|
så hon och jag kollar och rädda som fan,
så vi ba: nääe, ingen där. haha, oså knackar de igen.
så vi ba: :OOOOOOOO så går sofie runt, ja men vem kommer fram då? XD

satungen sabina som står och jävlas. hahaha, vi vart fan rädd.




this is some shit

visste du..

att jag vill ha - sanbia <3
att min senaste kyss
- var rätt mysig.
att min senaste kyss var med - tsss :D
att jag lyssnar mest på - britney spears :)
att jag pratar - mycket om hur bäst jag är
att jag inte gillar - folk som inte står upp för sig själv
att min första riktiga kyss - hehehe.. jaduuu :P
att jag avskyr när folk snackar - massa onödigt snack
att kärlek är - fuck that
att jag gillar att - pyssla ;)
att jag alltid kommer att - älska jimmy <3
att jag är hemligt förälskad i - Sandra :)
att sist jag grät var - jag minns inte. ;O
att min mobiltelefon är - i hallen
att när jag vaknar på morgonen - Vill jag bara somna om igen.
att innan jag går och lägger mig - kollar jag på tv.
att idag har jag - jobbat och slitit :P
att jag just nu tänker på - att jag ska fixa med mitt cv.
att i kväll ska jag - fixa med mitt cv XD haha.
att i morgon kommer jag - jobba & åka till arbetsförmedlingen.
att jag hoppas - att folk lär sig ta ansva


I don't want trouble

haha just ja, asså igår.. ahh, det blir igår för klockan är 00:55.. Så satt jag och sabina på mcdonald's och pratar, så pratar vi om en grej och så säger hon :

" men asså, hur fan klippte dom då? "




HAHAAHAHAHHAHAHAHAHA, jag höll seriöst på att ramla av stolen o dö XD det lät så jävla skönt. :P


Im infected by the sound

H0h0, drama... :> i just FUCKING jävla hatar detta.. nu är det fan inte roligt längre.. :( Igår träffade jag ida iallafall :) det var läskigt, inte setts på 3 månader. men ja, vi slogs inte... :) det är ett bra tecken va?


I've been losing so much time

Sitter på jobbet nu, fan vad drama jag blir indragen i. Blir så jävla less :P Vad har jag gjort för att förkäna allt dethär? orka att jag ska få skiten för saker som knappt jag har nått att göra med?


And I feel so mean, I feel in between



We keep repeating mistakes for souvenirs
And we've been in between the days for years
And I know that when I see you I'm going to die
I know I'm going to want you and you know why
It's going to kill me to see you with the next girl
'Cause I'm the most gorgeously jealous kind of ex-girl

He’s the devil in disguise

I see that look on your face
You ain’t hearing what I say
So I’ll say it again
‘Cause I know where you been
And I know how it ends
You can’t get away
Don’t even look in his eyes
He’ll tell you nothing but lies
And you wanna believe



Run run away
Don’t let him mess with your mind
He’ll tell you anything you want to hear
He’ll break your heart
It’s just a matter of time
But just remember
He’s a good time cowboy casanova

You know I could be like her


Så jävla skön XD


I just wanna be friends

Har varit och ridit sötan idag också :) det gick jätte bra. Det var NÄSTAN inga problem alls med att hoppa upp. Så fort jag satt i foten i stigbygeln stod hon still. Blir så glad att det går framåt. =) kändes helt hopplöst där ett tag. När jag kom hem från stallet gjorde jag iordning mat, åt, duschade och sedan gick jag och la mig och sov från klockan 17.00 till 22.00 :P så jaaa. att sova inatt kan jag ju nästan helt glömma. Roligt..



Imorgon är det jobb. 11.30 - 20.15 .. ser inte framemot det, :P

I never wanna tell you a lie

Igår vart faktiskt en trevlig kväll :) Pierre lurade hem oss till Johan.. Pierre själv somnade efter en vääääldigt kort stund. Så det blev jag, sandra & johan som fick sitta och umgås. Försökte väll väcka dendär sovande muppen ungefär 9824 gånger, men nää.. :P det var omöjligt.


Empire state of mind

Nu har jag precis kommit hem. =) jag har lämnat hem sötis sandra. AKA stinky. XD hahaha. Sandra, jag & jossan har haft "tjejkväll" hos mig ikv. Vi har sett film ätit godis och bara myst, :D allihopa! Det blir alldeles snart sängen för mig.. Har en riktig pudding som ligger och väntar på mig. :D Josefine heter hon, AKA svett-jossan XD Ni är bäst <3


keep you much longer

Helvete!! dethär blev ju bara jobbigt. 
For what it's worth.. I miss you.



Medans jag skrev detdär ovanför så satt jag och grinade. >.< blev några jobbiga sms som fick mig att tänka på vad fan jag förlorat. Men det slutade med att jag har suttit nu i telefon i 1 timme och 48 minuter och pratat, bett om ursäkt, och känt mig riktigt dum. Det var en riktig lättnad att få prata. Jag vet inte alls vart vi står nu, allt bara snurrar. Förväntar mig det värsta och det kan bli riktigt jävla jobbigt.. :)

crack a bottle



Jag har ju hotat sandra nu att åtminstonde en natt ska hon sova här. =)
Så hon har gått med på det... sen till mamma har jag hotat att ha massvis med sex i hennes säng, och speciellt på kenths "sida" hahahahaha han är fan inte lycklig eller. XD Tror att sandra, kenth & mamma kommer gå i en pakt mot att inte åka till härnösand över helgen :D haha.. tråååkigt. jobbigast kmr att vara hundvakt... TUR att jag kan muta sandra med godis så går hon ut med dom. ;-) hahahaha.

Jag och mamma låg även och verkligen avled av skratt. Hon härmar ju mig.. och jag låter så förbannad XD " men seriööööst? trodde du att jag ville ha barn med dig? barnet kommer ju fan få ko-ögon " Hahahaha. 


did you tell me?

Åh :) så otroligt skönt att ha gjort hårinpackning, ansiktsmask, satt lösnaglar och smörjt in mig med bodylotion. Känns sjukt bra.. Mamma informerade mig precis om att jag ska vara ensam hemma ihelgen :p don't like. Ska försöka tvinga sandra att sova här en natt iaf. =)


black hole sun

Ridningen idag gick bra :-) tog högst 5 minuter för mig att komma upp på sanbia, vilken är en klar förbättring. Så red vi ut och det gick jätte bra, vi tillochmed tog lite trav. fick hoppa av 3 ggr och då tog det bara typ 1 min att få henne att tycka det var okej att jag hoppade upp igen. :) så det är toppen bra. Fan vad jag älskar henne <3



Sen så även igår så märkte jag att hon tvärstannar om jag tar ut fötterna ur stigbyglarna. :P haha så var tvungen o kolla om hon gjorde det idag också, haha och de gjorde hon. så jäkla söt :D dock inte på hemvägen, då ville hon inte alls lyssna :P


asleep or dead

jag är toppen nöjd över idag :)

 

Jag och sanbia gick ner på plan. hon står och snurrar och vill inte alls att jag ska hoppa upp i kanske 10-15 minuter. Tillslut så låter hon mig hoppa upp och hon stod nästan helt stilla. Så vi rider i padocken med mycket serpentiner och volter och ibland slappnar hon verkligen av, men korta stunder.

Så när jag känner att hon inte vill gå och trava så hoppar jag av, och direkt då börjar hon snurra och jag får inte komma nära stigbygeln alls. Så står vi och snurrar kanske 10 min, så sedan låter hon mig hoppa upp och står helt stilla vid uppsittningen.


Så skrittar vi runt där på långa tyglar och bara tar det lugnt. Så hoppar jag av och hon står HEEELT stilla medans jag sätter upp stigbyglarna och knäpper upp sadelgjorden. :-) så det vart ett stort steg framåt på slutet.

i love you, <3


I feel so much better

Her feelings she hides.
Her dreams she can't find.
She's losing her mind.
She's fallen behind.
She can't find her place.
She's losing her faith.
She's falling from grace.
She's all over the place!



 The truth isn't far behind me
You can't deny
When I turn the lights out
When I close my eyes
Reality overcomes me
I'm living a lie


man in the mirror

Idag blidde det inget jobb. Jag var så äckligt trött att jag har sovit tills halv två.. så nu tänkte jag ta och straffa mig själv med att städa rummet & garderoben. XD skulle egentligen göra det igår när jag var med sandra, men nää. var kulare att inte göra det :p Efter det åker jag ut till syster och sover hos henne =)


now I know is what matters most

Your hands are undressing me
Your lips won't stop kissing me,
But baby you're lying, lying,
I see the truth your hiding.



There's a silence in the air tonight.
There's a secret we can't hide behind, no more.
There's a distance we don't dare to go,
And a million things that I don't wanna know.


you're lying, lying.



Galet trött tjej? fuck yeah :D .. igår så gick jag inte och la mig fören klockan 3,
låg i sängen oh kunde absolut inte sova, fan va less jag blev. Klockan fyra ringde sandra mig och snackade om en sak så ja fick värsta obehagliga känslan i kroppen och var tvungen att gå och tända taklampan och sova med den tänd :P


Somnade väll runt 5, vaknade 20 i 8, var bara stressa att göra sig iordning och ta bussen till cyberia. Var så otroligt trött så jag gick direkt och la mig där i soffan och väntade tills vi skulle börja jobba. :P sköönt.. Så har jag varit duktig och jobbat hela dagen. varit helt yr, kallat folk för fel namn XD Fick även höra idag att det är en liten dam som går runt och säger på cyberia att jag är bortskämmd och att jag blir sur om jag inte får som jag vill. XD hahaha... sött.


Annars så har det gått bra idag. =) tiden går fort när man har roligt. hehehe - sork/pungråtta XD nej fan låg humor. nu får jag ge mig :) nu blir det sova. Fattar inte hur jag ska orka upp att jobba imorgon med 2-3 timmars sömn i 2 dagar.




Föresten så har sandra varit här nu ikväll några timmar. :) vi hade massa att prata om. blev så jävla mycket skratt, hon gjorde en skitkul grimas och jag doooooog XD fan va kul hon såg ut.


you keep saying my name



Jaja, idag lördag så jobbade jag iallafall 9.30 - 18.15. Efter det var det bara att åka hem och fixa sig och sedan sätta sig på bussen till korsta.. Där var galningen robin. Med sina vänner som hade en liten party. Så det blev att umgås, lockade dit sandra och osv.

Sedan när domdär tråkiga drog ner på krogen så tog jag, sabina, sandra & robin och gick hem till honom. Satt vi där och drack lite, kollade när han matade ödlan, DOM inte jag DOM såg nå sjuka äckel filmer, pratade och bara umgicks =) klockan 2 var jag hemma och nu sitter jag här, klockan är 3. jag börjar jobba om 6½ timme, HÄRLIGT NATHA HÄRLIGT!!!!!


do you feel this









Fredagen var så jävla rolig. :-) blågrupp gone wild. XD hahahaha. Cyberia (y) vilket gäng.. Det var iallafall fest hos flavio :) en liten "tack-hejdå-fest" för robin som lämnar cyberia för stockholm, FUCK YOU xD Ingen av oss förstår dig... 8-)

och som sagt : " Det är som det är :) "


Baby I will kill for you

h0h0, trött tjej :-) that's me. Sandra ringde och väckte mig nyss:

- nazlie gissa vem jag såg?
- jag vet inte
- MEN GISSA?!?!? ..
- JAG VET INTE???????????? 
- men nyår? :D säger det dig något? 
- hahahahaha lägg av XD




Ikväll får vi se vad som händer och sker :)
Nu ska jag fika och göra iordning mig för Sanbia.


this is so arogant



Min lilla baby.. Hon har blivit helt knas. Idag så tänkte vi rida på plan.. Ida fick stå inne och vilje stod ute. Iallafall så går vi ner på plan. Så ska jag börja sätta mig upp, och då börjar hon att kasta sig och snurra. Så jag väljer att gå ut i skogen och hoppa upp i stället. Så går vi bort en bit, så står hon och snurrar osv en stund. Sedan så kommer jag upp, och då bara far hon iväg i full galopp och jag åkte av.


Slog i knät så har ont nu :/ Hon sprang hem och jag gick efter, stod nån minut inne i stallet och sedan bestämde jag mig för att försöka igen. Så vi går bort dit igen. och hon står bara och kastar sig och snurrar, så tillslut gav jag upp och vi gick tillbaka. :/


Fattar inte vad som hänt. Har iallafall pratat med Emma nu och hon tror att det kan ha o göra med att hon blivit "stress/bus" riden. Så emma ska komma imorgon och hjälpa oss. :) det känns väldigt bra.


I can't go any further than this



I spent my time just thinkin about you
Every single day yes, i'm really missin' missin' you
And all those things we use to

:)


I just wanna know what you touched

 

99 saker du kanske inte visste om mig

1. Fullständigt namn? – Yvonne Nathalie Uhlán
2. Exakt ålder? – 20 år och nån månad ;p
3. Vart bor du? -  Sundsvall
4. Bor tillsammans med? - mamma, ilska och kenth
5. Husdjur? - ilska<3 och mina fiskar.
6. Färg på ditt hus? - bor i lägenhet
7. När är du född? -  22 september 1989
8. När vill du dö? - helst inte alls
9. Vilket år tar du studenten? - never
10. Något jobb? – Nej
11. Vad ska du göra ikväll ? - det är natt nu
12. Opererat dig? - nix
13. Duschat idag? - yes
14. Kramat någon idag? – Japp:-)
15. Pussat någon idag? - Nej
16. Vad har du ätit idag? - kyckling <3
17. Dagens klädsel? – linne, jeansleggings och en kofta
19. Dagens sötnos? – hehe.. ;s
20. Dagens roligaste? - Robin ;P
21. Har du många vänner? - The best :)
22. Hur många har du kysst? – Kom o kolla min hångelbok?;P
23. Vem kramade du senast? – Rooobin :)
24. Hur många vill du ha sex med? – 15 stycken?;) haha ne inte vet jag.
25. Hur många har du kysst/ strulat med inom en 24 tim period? - hehe, 7 st XD typ.
26. Hur många har varit otrogna mot dig? - one bastard ;p
27. Hatar du någon? - ogillar STARRKT, aa:)
28. Vem pratade du med i telefon senast? – Sister
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? "nooo;o"/robin dahl





FAVORIT:

31. Film? -
Avatar
32. Låt? – britney :-)
33. Mat? – eh.. ;>
34. Dryck? - Trocadero
37. Stad? –
inte sundsvall iallafall
38. Land? – sverige
39. Ämne i skolan? – svenska :)
40. År? – 2010


SENASTE:

41. Personen du tänkte på? -

42. Personen du kysste? - don't wanna remember? ;|
43. Gången du spydde? – minns inte.
44. Gången du grät? - minns inte.
45. Pizzan du åt? - blä
46. Gången du var i göteborg? – long time ago
47. Gången du var i stockholm? – somras =)
48. Gången du var full? – nyår
49. Gången du var hög? – never been.
50. Personen som såg dig gråta? - mamma?



ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? -
Svart
52. Hund eller katt? - Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? – ut o festa =)
54. Tv-spel eller datorspel? - dator <3
55. Singel eller upptagen? – singel
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - lunar
58. Ragga eller bli uppraggad? – ragga :P
59. Big brother eller paradise hotel? – Paradise =)
60. Svart hår eller blont? - Blondt
61. Blåa ögon eller bruna? - bruna
62. Choklad eller lakrits? – choklad
63. Göteborg eller stockholm? – stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger
65. Coca cola eller fanta? - fanta
66. Pizza eller kebab? – kebab
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? – älska/s ;) haha
69. Leva eller dö? - Leva


ANTAL:

70. Personer du älskar? –
Några :-)
71. Personer du hatar? - ogillar.. en del.
72. Personer som sagt jag älskar dig? - the ones who loves me
73. Glassar du ätit på en dag? – Dont count?
74. Resor du åkt på i år? - none
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Ingenting riktigt planerat än
76. Gånger du haft minnesluckor? – njaa
77. Piercingar har du haft? - 3
78. Personer du saknar just nu? – Always and forever
79. Gånger ditt hjärta brustit? – 1


VEM:

80. Vill du kyssa nu? -
Wenthwort Miller
81. Ska du träffa imorgon? – Sanbia
82. Sjöng du senast för? - läju va mig själv eller ilska
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Robin
84. Spelade du tv-spel med senast? – Linus
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? – Sandra ;) haha
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? – Du veeet :D
87. Förtjänar att dö? – gah....
89. Vill du sova brevid inatt? - Ilska =)

VAD:

90. Gör dig glad? -
mycket. =)
91. Gör dig ledsen? - aah.
92. Vad vill du helst göra nu? - sova
93. Önskar du att du slapp? – vetej
94. Vill du ha nu? - HEHEH, din pojkvän :D förmodligen.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - ingenting=)
96. Längtar du till? – sommarn
97. Tycker du om dina betyg? – nej
98. Ångrar du i ditt liv? – Dont regret a thing. =)!
99. Är det bästa som har hänt dig? –
Hästarna & Ilska pilska.


say goodbye

Nu är min nya bloggdesign klar. ;P tyckte den blev lite sådär halvsöt. Orkade inte lägga ner så mycket energi. Är fortfarande lite småfix som jag ska fixa. NÄR JAG ORKAR. Jag har hållt på tvätta och fixat design och blabla. :) nu tänkte jag iallafall fixa akvariumet :) sedan blir det duscha, paradise hotel och sedan SOVA!!


Im standing on the bridge

Imorse blev jag väckt av Robin.. Han ringde och ba: nathalie? vart är du? vi börjar om 1 minut XD Jag ba: eeehh, jag kommer nu. Så ställde jag om alarmet till 9:10.. preciiiiiis då ringer robin för andra gången, SOVER DU? - Japp kliver upp nu.. så jag klev upp och började göra mig iordning. SUR var jag.. trött var jag.



Så för tredje gången ringer robin. jag är sur.. så jag svarar - JAAAAAAAAAAAAA? Så hör jag: ja? hej det är arja :) OMG jag ville DÖÖÖ.. det är typ våran "chef". fyfan.. hahaha.. robin fick stryk för det på jobbet iallafall. Han kan ju inte be arja ringa mig från hans mobil :P galning.

Annars då? - Jo robin slutar imorgon. hans sista dag :( jag har varit hans svans idag. Har knappt släppt blicken från honom. Vi delar skåp :-) men jag får inte ha mina grejer där fören imorgon..


Did you try to live on your own?

Idag var det jobb mellan 12.30-15,00. eller ja.. "jobb" det var bara ett möte :) Efter det gick jag, Sabina & Robin en sväng på birsta. Sedan åkte dom hem och jag fortsatt att gå där, blev lite shopping. Typ foundation, puder, läppglans, ansiktsmask & hårsnoddar. blablabla.




Om typ 40 minuter ska jag och sandra åka och dansa. Ska bli askul. Och det får mig att tänka på igår när vi satt på bussen så satt de en assnygg kille på bussen. Jag och sandra höll på dö. Och då kom jag o tänka på en sak och bara började asgarva.. det var helt omöjligt att sluta :P


dö-snygg :D hihihi :$

Så sandra bara: men vad skrattar du åt? Så sa jag: ja men det är så roligt att du vet hur killen jag låg med såg ut, men jag har absolut ingen aning. ^^ Så jag satt och asgarvade åt det i 1000 år :P Eller hur? det är rätt komiskt? Men han sägs se bra ut allafall. Och det lilla jag minns är (y)


So much for my happy ending

You've got your dumb friends
I know what they say
They tell you I'm difficult
But so are they
But they don't know me
Do they even know you?



You were everything,
everything that I wanted
And we were meant to be,
 supposed to be, but we lost it
And all of the memories,
so close to me, just fade away


the feelings I feel inside

Woho, Idag har jag, sandra, isa och micha varit på friskis & svettis och tränat aroebics :D helvete vad roligt det var.. haha vi hängde väll på rätt bra endå, men vissa gånger så var vi heeelt lost. Men roligt som tusan =)... Jag och sandra var ju även där igår, och då garvade jag nog hela första halv timmen. Sandra var sten seriös. Fast då gick på ett gympa pass. :-)

Nu har jag precis tagit mig ett jätte härligt bad.
Nu blir det att göra mig lite snygg inför imorgon.



Imorgon är det danspass som gäller, ser jag framemot!


I could not be without you

Har varit ute hos världens finaste lilla prinsessa Sanbia :) Vi tog oss en promenad idag. Supermysigt faktiskt, hon är såååå go :D  Så kom det fram en dam eller kvinna och sa " jag måste bara säga att det ser ut som att ni tycker om varandra väldigt mycket "Jag blev riktigt glad :) och sa : Tack. :) det gör vi verkligen.. Sedan gick jag med ett leende på läpparna HEEELA vägen till stallet.



 


I haven't been writing sense

HAHA, jag lovar er.. en vacker dag så kommer jag att avlida när jag är med sandra. :D hahahahaha. vi satt och kollade på www.hitta.se



så kommer denhär bilden upp, HAHAHAHA.. och hon ba pekar på min skärm och säger " VAD FAN ÄRE DÄR FÖR JÄVEL!??!?!?! " hahahahaha xD " så typiskt lixsom, att han skulle komma där.. skönsberg. värsta tattarstället........ " hahahahah arg tjej XD :D haha! ni fattar?


Open up the doors to your heart


Gissa vem jag är med? ;) alla som gissade sandra vann en...... KRAM! ;) Vi har suttit och tittat på Step up 2, fan vad bra den är. Hade helt glömt bort den.. och åh vilka killar. :D Så ja, min säng är helt ner dregglad. Nice........ yeppyepp Tyson är här också XD.


back to the 80's

hahahahahah XD .. varje gång sandra börjar sjunga så kollar jag såhär på henne  " ^o) " ni vet den smileyn från msn? Hahaha :D hon blir helt förstöööörd. Hon tror hon kan sjunga! ;);) Hon sjunger kärleksssånger till Erik! hihi sött.... : D ni kan ju gissa vem jag sjunger om? grrrrrr..


you're everything I wanted

Sitter och laddar i kassan nu för dubbeltimme ute i infon, ooooh I don't want to.. Men men 2 timmar & 45 minuter kvar, sedan jävlar ska jag HEEEM :D peppad tjej? haha alltid. jaja nu ska jag ha lite kundfokus. hähä.


might be easier to say than to do

oho.. :) Igår jobbade jag ju kväll... jag kom 1 timme försent, jag låg från 9 till 11 och snosade, :P haha jag var helt död. Men har iallafall sovit hos min syster 2 nätter i rad nu. Mysigt. Igår slingade jag hennes hår, såg lite film och sedan la vi oss och sov. Eller ja.. försökte allafall.



Nu på morgonen tog jag en VAARM skön dusch. Me like. Det är ju så jävla kallt här. sommar? yes. Och så sitter jag i michas soffa och fikar, så springer ariel över hennes ansikte XD HAHAHA jag höll på dö av garv. Inte micha :D hon blev arg. Tsssss. ;) nu ska jag göra mig iordning för jobbet. :-) jobbar kväll. 11.30 - 20.15 sedan blir det nog att umgås med vilda sandra :D hope so (y)


not only you and me





Såhär kul har jag hos syster.. massa pussandes med hennes mysiga katter. XD Jag tog en LÅÅÅNG härlig dusch förut, var lite ledsen att hon inte har ett badkar för jag håller på att frysa ihjäl. SUCKS! Men de är så att vara förkyld. Får se om jag åker till jobbet imorgon. Hur snyggt äre om jag står och nyser på kunderna? eller just de... VILKA KUNDER? ;)

haha jaja. nu ska jag umgås med syster som precis kom ut ur duschen. Sedan sleepysleepy. GN!


take care of this

Jobbig jobbig natt ;O blä! Även att jag gått på jobbet senast igår och bara : Fan jag har bara haft sendrag 1 gång i hela mitt liv jag vill ha det igen. VEM FAN VAKNADE UPP IMORSE MED SENDRAG? XD fyfan, det gjorde äckligt jävla ont. Vill aldrig mer ha det igen. Fick det i vaden, 2 ggr >.<



Jag har blivit sjuk, är sjukt trött av natten också.. så jag ska fan lägga mig i sängen och mysa med ilska.


im gonna say this one time

Gud vad jag älskar den nya tjejen Dalin i paradise hotel. Hon är så otroligt jävla skön! Blev en aning ledsen när Anneli åkte ut :( rann nästan tårar, fan vad är jag för jävla mes? XD Men jag gillade henne ;o aja, nu tänkte jag ta och stänga av här och lägga mig i sängen med min sexiga säng partner för natten. (ilska) ;).



Imorgon är jag ledig, ÅÅHHHHH skönt :D .. Ska ut till lilla bambi då, älskling <3. Sedan har jag planerat att sova ute hos älsklings syster. Ska bli roligt, vi har aldrig tid för varandra känns det som. Skärpning på det.



Visste ni förresten att jag har ett oskyldigt beteende och mitt största intresse är killar? :P MÅNGA killar... på samma gång. Kul att det är mitt "rykte" på jobbet. XD haha.. they don't know me... or do they? ;)


You mess with my head



Jag har klippt av mig håret XD :D


losing you

Igår klarade jag inte av att dygna, jag somnade typ halv 6. helt död var jag då.. fick allafall tvinga mig upp till jobbet. Dagen gick på rätt bra. Men jag var trött som ett as. Gosh. ;> Nu har jag snart avverkat 1½ timme. skönt! :) När jag kommer hem ska jag kasta mig i sängen och se på paradise hotel och bara mysa under mitt täcke, för fyfan vad kallt det är. hoho not nice.

You make me so hot
Make me wanna drop
It's so ridiculous
I can barely stop
I can hardly breathe
You make me wanna scream
You're so fabulous

I can be what you want me to be

Jag håller på att dygna, det är jobbigt som fan. Speciellt nu kring halv fem tiden.. Har precis målat naglarna men blir att att måla om dom. Blev inte bra alls. >.< Efter det blir det en härlig dusch och fixa håret osv :) Sen får ja se om jag spelar lite the sims. yeeey.

ilskas pojkvän diesel :D dåligt snygg? - EH JAAAAAAA!


This road is anything but simple

If I had just one wish
Only one demand
I hope she's not like me
I hope she understands




I've seen high and I've seen low
So loud, the voices of all my doubts
Telling me to give up
To pack up and leave town


you would knock that person down

2009


Vem

.. är den bästa nya personen du träffat?
Mattias Bergström, JÄVLAR OM DU MISSAR DETTA!!!!
.. har fått dig att skratta? många, :)
.. har fått dig att gråta floder? I would lie if i did'nt say robin.
.. tycker du har varit en riktigt bra vän? SANDRA SAHLEN. :D
.. har du gjort massa roliga saker med? ida & sandra.
.. har du saknat det här året? Jimmy <3
.. kommer du sakna 2010? inget, =) allt kmr bli bättre.



Vad

.. har varit en framgång?
 heheheh
.. vad har varit roligt? så myccccket, sommarn <3
.. har varit tråkigt? Alla missförstånd :)
.. minns du mest av den här sommaren? alla dagar med ida.
.. minns du mest av vintern? allt jag och sandra hittat på xD crazy. 


Har

.. du lärt känna fler än 10 nya personer? Jajamensan.
.. du druckit alkohol? tyväääärr ja :P
..du  rökt? Japp
.. du haft sex? det också.
.. du skaffat facebook? hade sen tidigare, men började använda i sommras.
.. köpt ny mobil? japp det har jag gjort, my love <3
.. varit utomlands? Asså, finland, de är inte utomlands? XD
.. du varit kär? Att jag har =)


turn ya head

Runt halv sex gick jag och ilska till sandra. :-) Vi har ätit chips och sett på Knocked up. snackat och bråkat lite på våra "söta" hundar. :P blev en massa prat också, asusual.


life can be scary

Precis duschat och nu sitter jag och försöker komma på vad jag vill göra utav 2 januari 2010.. Jag är sugen på birsta, :> får se hur det blir med den saken. Ska iallafall alldeles snart ringa syster och prata lite..


I'll think of you tonigth.

Haha ja, igår så spelade vi girlz sms roulette. haha XD fan vad kul det var. Men vissa sms tog verkligen emot att skicka. "Hej! jag tror jag börjar få känslor för dig." den var fan den jobbigaste, som tur var så hamnade den hos Johan, och han förstod att vi höll på med smsroulette. SKÖNT XD haha.


Hade massa olika, här är några XD

Förlåt.. jag fick precis reda på att jag har klamydia.
Hej! jag tror jag börjar få känslor för dig.

Goda nyheter! jag ska bli mamma!
Jag blir så vansinnigt kåt av dina tår.
Jag måste säga en sak... jag är lebb.
Är du med på en trea?
Onanerar.



Nu ska jag fixa mig lite, sandra kommer och plockar upp mig om 30 minuter. :) vi ska till alnö och se när Jossan och Bellie hoppar. spännande :D




Och varför i heeeeeeela världen tycker mamma det är fruktansvärt roligt att jag blev nockad av en hund igår (en as snygg sibirian husky) så att jag började blöda näsblod! :P hur kul var det lixsom? omg. Just ja. jag stod ju och flirtade med en polis också. SÄLLAN NAZLIE!! SÄLLAN :D uniform, ggrrrr


please tell me it's worth it

Woho, jag kan gå tillbaka till cyberia, fan vad bra :D Jag trodde jag skulle få så jävla mycket skit för ett sms som jag skickade iväg igår natt, men det var lugnt! skönt? - JA! jag har gått hela dagen idag och bara : fan ja kan inte gå dit XD ja dör heldre. Här kommer bilder iaf. Kommer mer så fort ja laddat över dom från min kamra. :)













:) underbart. jag har världens bästa vänner.


you will do it again

Mycket jävla galet det blev igår, XD .. jag fick då fan i mig way to much, SOM VANLIGT! men kul hade jag. men det roliga får jag betala för idag. Jag har ont i handlederna, jag har fuckat upp mitt hår, jag har ställt till med att jag aldrig mer vågar gå tillbaka till cyberia, Jag har blåmärken och jävligt ont och jag är riktigt jävla bakfull.

Jag är så jävla nöjd med mitt nyår, tack underbara tjejer som gjorde mitt nyår helt underbart !!! Ni är fan bästttttt.
SANDRA, JOSSAN & OTHILIA!! <3

Nu ska jag hoppa in i duschen och bli en ny människa.
sedan ska jag försöka få tag på party sandra, :D

RSS 2.0