You can have L-O-V-E

Blev en liten visit på Birsta med syster förut. :) köpte balsam & en ansiktsmask som jag nu har satt på mig, såndär "self warming" hur skönt som helst. Så när jag sköljt bort dethär ska jag hjälpa mamma med tvätten. Sen vettetusan vad jag ska göra, se nån serie kanske. Time will tell


Im not trying to hide it



Planerna på fredag är : MIMMI <3
Än så länge iaf, ser ut att bli party med världens
bästa galning :D funfunfun. Ska försöka få med
oss Sandra också :D galet kuuuuul.


me against the music

Det måste vara nått fel på mig alltså. Ända sen klockan 7 har jag vaknat och varit superpigg. Men ändå tvingat mig själv att somna om. Och när alarmet ringde klockan 09.30 var jag dötrött och snozade till 10 :P Blev ingen ridning idag :( det regnar asmycket. Tråkigt.. vad ska jag nu göra idag? städa rummet kanske.



Igår var jag läskigt trött, direkt efter paradise hotel (de vill säga halv 11) så slocknade jag. SKÖÖNT! men vaknade klockan två och grym mensvärk. :/ usch kunde fan inte somna om på hur längesomhelst.


Trough sickness and health

Sandra och Tyson kom förbi förut. Ilska och Ty lekte lite och gick oss på nerverna osv. :P blev en massa tjatter med henne och nu sitter jag inne och har super tråkigt. Väntar ihjäl mig tills paradise hotel ska börja.



http://www.tackfilm.se/?id=1259518771765RA74


I can't promise you my world

Nu ska jag ta bussen ut till Sanbia.. sådetså :) fan innan jag somnade igår låg jag och kollade på "Bob fyrkant" haha vilken ful liten serie alltså :P Ena avsnittet hette "onormal" och så hans granne sa att bob var onormal. så han ville bli normal. och de va huuuur fult som helst. :p men ja. Nu måste jag skynda mig, alltid ute i sista minut.


You wanna touch this?

Åh mitt tålamod suger. Jag är så sjukt sugen på att klippa mig, men samtidigt blir jag helt " ååh vad fint :O" när jag ser bilder när ja hade LÅNGT hår.. Inge kul att ha såhär halvlångt och det växer så saktaaa.



WHAT TO DO??


You can't change past

Min mamma är inte världens snällaste mamma eller... När jag var liten och såg " cast away " så grinade jag nästan ihjäl mig när bollen flöt iväg, och du jag har blivit retad för dedär fan sen 100 år tillbaka.. Men jag fattar inte vad grejen är? dendär bollen var hans allt, klart det är sorgligt? :P men dom förstorar de och shit va micha & jimmy hade kul åt detdär.



Sen så nu berättade mamma att jag hade 3 stycken Tamagotchi när jag var liten, och om fick mamma och kenth passa medans jag var i skolan och när dom dog grinade jag " MEN DOM BLEV BARA 3 år " hahahha Xd de va fan fult. Och när mina The Sims gubbar brann inne vart de ett jävla liv ^^

blev sugen på o skaffa en ny alltså ;)


do about my destiny?



Har typ nyss varit och lämnat sandra :D haha..
jag och ilska följde med henne nääästan hem. Jag och sandra har suttit hos mig och snackat massa, druckit dricka (ingen grogg ikväll XD haha) och ätit choklad :D riktigt trevligt faktiskt.. Suttit och smidit lite planer osvosv.  :) kuuul.

Har ingen aning om vad jag ska göra nu. funderar på att dra igång nån film o ba lägga mig i sängen och mysa under täcket.


If it means a lot to you

åh, jag la mig i ett bad med ett tänt ljus (ja det vart asmörkt) och allt jag låg och tänkte på var svarta maddam :P Så vågade inte kolla in i spegeln. Då hade jag väll dött eller nått annat trevligt. Så sedan började jag tänka på "friends with benefits" det var en liten herre som kom fram till mig och sa att det var en dålig grej och fick mig att börja tänka efter lite.. så låg och funderade på det och svarta maddam.. Blev kanske inte nå klokare.. Men min tatuering ska få vänta lite :P Hade tänkt tatuera "friends with benefits" i nacken typ. Men nu är jag fan osäker.



Nu ska jag ta mitt kloka lilla huvud och städa undan lite,
Sandra lär komma snart :) pusshej

 


You have no place to go



Nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Ska bli myyyycket skönt
, mitt hår luktar sjukt mkt killparfym XD ingen aning om vems det är men gott luktar det iallafall. :P Sen måste jag fan ta och städa rummet alltså.. ser förjävligt ut, ;oOo Off and away.

Och så alla vet så har jag ingen mobil. eller ja.. jag har en mobil, men skärmen har gått sönder. Så det går inte att se nått på den. :) r.i.p


I become a fool

Har hunnit med att prata med sandra om igår. Det känns bättre nu.. Men fortfarande så vill jag gå och gömma mig, XD Sandra ska komma förbi lite senare. Hämta sin kamra och så ska jag snacka ihjäl henne. ;D


Kvällen började iallafall med att sandra kom hit, vi fixade oss :-) drack lite osv. Sedan skjussade hennes pappa ut oss till gångviken till Ante. Och det är väll just den biten som jag skämms över. SÅ AH. jag är hemskt ledsen och jag vill be om ursäkt 94274282 ggr till ante och hans mamma! ;O Jag ska inte dricka :P det är bara så. Men ja. När spriten går in går vettet ut. Får hoppas dom har översende för det.


Både jag och sandra bara drack och drack, och tillslut bara smällde det till, vi vart lite för drunk för vårat egna bästa. Slutade att vi hamnade på B&K allafall..Sandra baby åkte hem, hon mådde inte alls bra. >.< Där hände det en massvis med grejer. :-) dansade lite och bara hade allmänt roligt. 










I don’t wanna play that part

Jag skämms som ett jävla djur för igår. Jag funderade fan "imorse" på om jag aldrig mer skulle kliva upp ur sängen. Tyvärr så gjorde jag ju det.. Jag kom hem klockan 9 imorse. gick väll o la mig runt halv 10. Och vaknade klockan ett sjukt ont i huvudet och blä. Vad har vi lärt oss av detta Nathalie? - Du ska aldrig mer dricka.



" Han är den första turken jag sett med så ljusa ögon " /Sandra
HAHHAHAHAHA. jag höll seriöst på dö :P sandra är klockren.


Like you never see me again

Precis tagit mig en sköön dusch... Hårinpackning gjorde jag också. Really needed that.. nu blir det bedtime. OCH FYFAN vad jag känner mig ful och blek, vill bara lägga mig i ett solarium i 2 timmar. NUUUUUU!


Jag och spöket laban är fan blekast i världen.....


Remeber today, i have no respect for you



We did get some memories :)


You are like a butterfly

you're young you're free, why don't you sleep with me?



vad säger ni ? Two is better than one? ;) eller?????
Jag vet en tjej som har MYCKET experience om detta. :D


I'll stand by you forever

haha sandra skickade :D söööta. Haha den kvällen var kul. Men en viss Sandra har blivit mer galen. Och that's a good thing. :D

HAHAHHA detta är världens bästa festbild, dom visste inte att dom
var tvillingar innan denna fest. Men efteråt, alla ser att dom är :D









haha man ska knäppa bilderna INNAN man super XD de har ja lärt mig.


shut up and sleep with me

Jag och Sandra bestämmde dejt med ilska & tyson förut, :) dom busade lite. Medans så stod jag och sandra och snackade en massa, Shit vad jag är imponerad av tjejen... omg. She is gonna learn me how.. hahaha xD Efter ett tag så kom även Josse ut och snackade lite. sötnooos :D i 1½ timme stod vi och höll på dö av garv och massa shit, galna tjejer dedär :D Så nu funderar vi på o dra ut i helgen, ja eller inte jossan. :) jag och sandrish. <3 nice som fan. 

(       hittar inte bilderna sen vi partade tsm. :(   )


I know its gonna be fantastic

Min syster är bland de bästa som finns i mitt liv. :) Jag älskar henne mest mest mest, och hade aldrig kunna vara utan henne. Iallafall häromdagen när vi var på stan, så sa hon " nathalie  jag har skrivit om dig i min blogg " woho tänkte jag, sedan sa hon " om du inte får några ragg efter detta så vet du varför, jag har skrivit precis hur du är " Jag blev en aning rädd, men tänkte.. hon har typ INGA läsare? ;) ingen fara..



Såhär skrev hon: (länk till hennes blogg)

Saknar att Syrran sovandes här, tror hon gjort slut med mig *gråter*, hoppas hon kommer krypande tillbaka till mig, hon har ju trots allt kvar min nyckel, så än finns det chans att hon kommer tillbaka hem *Asgarv*, men det är sant att jag saknar att ha henne här... Älskar min lilla datanacke, hon har så härlig humor, lätt att prata med om allt (när hon är på humör), hon är vacker att se på, har en del halvgalna inslag med danser,mine roch komentarer, hon är lite av en "freakshow" men i värlsdklass ;) Hon har allt som jag behöver för att känna att jag har en fantastisk familj där vi verkligen älskar varandra <3


cinderella here Iam

Har ni sett? jag är nyttig :p mamma kom in med denhär skålen till mig, Jag har egentligen assvårt för frukt men dom är riktigt goda. Har ätit 4 stycken nu, jag lär ju få en C-vitamin kick och dö ^^


Why should I be sad

Jag glömde ju berätta att igår innan jag åkte till sanbia gick jag och köpte dessa. Jag har ju varit skata i mitt andra liv så jag älskar allt som glittrar ;)
Tror dom blir läcker till nått party jag.


knock me out

Have some fire. Be unstoppable. Be a force of nature. Be better than anyone here, and don't give a damn what anyone thinks. There are no teams here, no buddies. You're on your own. Be on your own.


bad habbit romance

Idag var Sanbia en liten stygging :p Vi skulle träna ökning/minskning. Så fort jag ens kortade tyglarna började hon att rycka i dom. Sedan när vi skulle trava så bara sprang hon och tog jag minsta lilla i tyglarna så gick hon som en stjärnkikare och ryckte som en galning >.< Så redan då bestämde jag att vi bara skulle jobb på minsking idag. Det gick verkligen urdåligt i början hon lyssnade inte för fem öre.

Så tillslut kom vi till en "återvändsgränd" och där gick vi in på en volt och travade. Tog en stund tills hon började lyssna och då gick det kanon. Så när allting kändes bra på volten gick vi ut till vägen och travade kanske 10 steg? och dom tog hon jätte bra. Så då avslutade vi och skrittade hem. :) Så jag är toppen nöjd. <3



your true colour is red

Usch.. Inatt har jag knappt sovit nått, somnade inte fören runt tre halv fyra tiden. Har vaknat typ 4000 ggr av att jag drömt mardrömma och grejer. Och vaknat 2000 ggr av att jag varit orolig att jag försovit mig. Inte ett dugg kul. Så när alarmet ringde nu klockan 9 övervägde jag LÄNGE om att ligga kvar i sängen och sova. Som tur var kom mamma in med fika till mig så kunde inte stanna i sängen XD tyvärr. Så ja.. Möte nu och sedan åker jag ut till Sanbia. :)


stay with me tonigth

Idag så hade jag ett möte halv tre angående att praktisera på Cyberia. Det gick bra, he-he typ. Börjar iallafall på tisdag :) Så går man rullande efter ett schema och ena veckan gör det nästan OMÖJLIGT att kunna rida Sanbia... :/ Ska försöka lösa det på nått sätt.. Efter mötet så skulle jag gå till ungdoms centrum för ett till möte. Men då var hon inte där så ska dit imorgon. Sen åkte jag ut på birsta.. var rätt tråkigt där, så åkte ner på stan och gick med syster istället.



Så när jag kom hem pratade jag med mamma om allt om cyberia.. Sa typ " men mamma, tänk om de är värsta hemska människorna där? :o " så sa hon: " ingen fara nazlie, du fixar så att hela gänget sitter och grinar efter en vecka " Ibland funderar jag på om jag verkligen är så elak XD ofta JAG skulle kunna få ett helt gäng att grina? ;) HAHA.


You can't stay here with me

Mitt 2009 har varit underbart.. Jag har upplevt så mycket, lärt känna nya härliga människor och gått igenom saker som har stärkt mig så otroligt mycket. Jag är så sjukt peppad på ett 2010. Det kommer bli grymt. Så nu ska jag visa allt som betytt något för mig 2009. ENJOY .


Nya året firades in med mina två närmsta :) Josse & robin.
Jag hade aldrig kunnat föreställa mig hur dethär året skulle bli.
Tänk om jag vetat det redan då, vad tråkigt allt hade varit.






































Liiiiten sammanfattning om vad som satt spår i mitt hjärta detta år. I don't regret a thing. :D Jag kan se så mycket som har förändrats och det gör att jag inte ångrar något. Det är skönt. :) Nu längtar jag tills 2010. It's gonna be much better. :D


You can't hide from me

Jag är sjukt pigg, jag var dum och somnade förut en timme innan paradise hotel. Så nu är jag hyper. :D Kenth är mitt mobboffer. Han åker på både smäll och får höra att han är en padda! Han blir helt galen. Jag tryckte nyss upp hans stressboll i ansiktet, (hehe) inte så farligt tänker ni, men ilska hade dregglat sönder den. Så ja.. det var bara att springa fort som fan tills han lugnat ner sig ;) Men nu ska jag gå och retas lite med smirre. PUSS


You know I could be like her

Lite sur jag blev idag då, mina skor kom ju. ASFINA men det fattas en nitjävel :( så ska skicka tillbaka dom, så är dom slut nu också. SUCK! jaja, har retat mamma litegrann också. guuuuud vad hon hatar att man äter när hon håller på med maten, :P kunde inte låta bli svampen och råköttfärs XD hon blir helt galen. haha söt!


I fell asleep

Ridnigen idag var suuupermysig, Jag och sanbia skrittade ut barbacka i 50 minuter. Red helt utan krav idag.. skrittade med långa tyglar hela turen. Mysmys:) haha och dendär lilla stollan, vi skulle gå över en stock och vi har gått över den 1000 ggr, men idag fick hon för sig att hon skulle hoppa över den, XD så ja höll på flyga av. :P busponnie.



you are still here

Har kollat på Paradise hotel ikväll, ååh världens bästa serie typ, helt besatt är jag :D Stefan är dösnygg och jackie är bara allmänt skön. Huhu : ) men ah..



Denna låt får mig helt ur balans. Jag får tillbaka alla underbara minnen som skapades i sommras. Åh :D Varför vill jag skutta upp från stolen och dansa med ilska? - Jo just ja, de va ju typ de ja gjorde hela sommarn till denär låten XD.. 


friends with benefits

Tänkte ge en liten förklaring på mitt älskade "friends with benefits"

Friends with benefits (FWB) is an agreement between two people who are both friends and physically attracted to one another to have a sexual relationship. Neither party is considered committed to the other, and both can start dating someone else at any time with no prior warning. A friends with benefits arrangement is not considered dating, a relationship, or even casual dating by most people who use the term.

Friends by day, sex partners by night.

Two friends who have a sexual realtionship without being emotionally involved. Typically two good friends who have casual sex without a monogomous relationship or any kind of commitment




Mitt val är ganska enkelt ;)


manhattan from the sky

Shit jag måste nog ta och sova nu. :) klockan är fan 02:05. off to bed.


You show me heaven

Pratade precis litegrann med Andreas. Kul kille detdär.. så då kom jag och tänka på kvällen han sov över hos syrran min. Så la han sina byxor på golvet, så jag sa åt honom:

- häng dom på soffkanten istället
- ska jag hänga kalsongerna där också?
och SNABBT som fan säger han 
- NEJ NEJ, jag menar strumporna!!

 Jag höll seriöst på att avlida av garv XD han däremot höll på avlida av skamm. :D hahahah.. Jag vet inte vad han hade för tanke, men tydligen trodde han att han skulle ta av sig dom också;) jävla snusk.


hahaha, här är en film som jag spelade in, tyvärr vaknade han här av mitt asgarv XD


sweet silver linning

Och även 573589935 bilder på mig som blond, åh vad jag saknar det ibland. :) Men jag har fått för mig att jag ser äldre ut i mörkt? så jag ska nog hålla mig till det. men sugen blir jag :) can't deny it. Alla domhär bilderna är sen 2006 :P 3 år sen. 17 år XD omg. söööt..



Inside out, you are easy

Komiskt... Nu såhär på kvällskvisten satt jag och tittade på mina gamla bilder. Och självklart hittade jag 5735,7343 bilder på mig och robin. Jag blir fortfarande helt "omg" när jag ser dom. Helt otroligt att vi har delat 3½ år. Och jag har ingen aning om vem han är. Det är läskigt. :)


tell me whats her name?

Använd första bokstaven i ditt namn till alla svar.

1. Vad heter du? Nathalie
2. Ett ord på 4 bokstäver? Natt
3. Flicknamn? Nova
4. Pojknamn? Niklas
5. Yrke? Naparat
6. Färg? Neon rosa
7. Klädesplagg? N
8. Mat? Nudlar
9. Sak i badrummet? Ny handduk
10. Plats/stad? Nyköping
11. Orsak att vara sen? Nyvaken
12. Något man skriker? NEJ!
13. Film? N
14. Något man dricker? nyponsoppa
15. Känd person? Nanne grönvall
16. Djur? Nyckelpiga
17. Gatunamn? ? -
18. Bil? Nissan
19. Hund namn? Nalle
20. Något man kan göra i sängen? Nuppa :D


Your eyes change colour

Hur ska du veta om ingen lärt dig hur?
Och hur ska du våga chansa du som aldrig haft nån tur?
Du vill att jag ska älska någon som bara älskar sitt
Men ska jag älska ja då ska det finnas tid att älska fritt




Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?


Found myself in you

Klockan är 03:25 och jag har typ nyss kommit hem, :) har haft en kul kväll faktiskt. Drog ner på stan för o träffa ante, slutade med att jag drog in på B&K där var de rätt så skoj :D Var sjukt lite folk ute. och sen hade gärna hälften fått stanna hemma också. Eller hur :)))


Och tjejer måste lära sig att koppla sina pojkvänner och
 sluta upp med att bli bitch på mig. Inte okej..




Typ runt två lämnade jag B&K och mötte upp viktor, så åkte vi till granloholm till hans kompis :) där var vi tills nu då dom droppade av mig hemma. Så aah, sköön kväll faktiskt =D Nu ska jag strypa mina kattungar och sedan sova, dom små jävlarna håller på att klättra och hänger i min säng. LESS ;>


being with you is so wrong

åhhhhh, new moon var gryyym :D och tillochmed känslokalla jag blev helt tårögd där ett tag. åh edward, <3 Marry me. ;) heelt underbar var den iallafall. 1:an är såklart bättre.. eller nee.. jag kan inte bestämma mig. Längtar ihjäl mig till trean nu.


it's the end where i begin

Igår så .. HE-HE beställde jag ju skor. :$ tur att mamma inte kan någonting med internet. (kolla min blogg alltså) Då hade hon sålt mig. Jag har ju faktiskt inga pumps, så kände att jag var tvungen att köpa ett par och rosa var ett självklart val. tror mamma dödar mig LITE mindre då. För hon gnäller på att alla mina skor är svarta :P och slängde även med ett armband.


I just want you close



Blä inatt hade jag äckligt svårt att sova >.<
blev en aning less. Klev upp imorse klockan nio iallafall, fikade och sedan tog jag bussen ut till Bambi. Vi skrittade ut på en jätte mysig barbacka tur.. gjorde lite sidvärterörelser gud vad hon fuskade med lillrumpan ;> Men annars gick det toppen. ÄLSKAR HENNE <333333333

I saw you last nigth



Precis sett paradise hotel, JAAAAAAAA stefan fick stanna :D dåligt glad jag är. Nu kan jag fortsätta dreggla till honom, för helveeeeete vad snygg han är. grr baby vilken kropp. :| Dock stör jag mig sjukt mycket på att han gillar fransesca. Vill bara hoppa in i tv:n och sparka ut henne XD fula tjej. blä.. Så nu jävlar hoppas vi på stefan och jackie <3 :-)



het, het, het.. jag dör :)


shut up and kiss me

Idag har jag varit ute på birsta och shoppat litegranna. Ska ju på new moon premiären imorrn satt, ;) Blev ett "linne" typ, ett par leopard strumpor och strumpbyxor. :) Nice nice.


Sen så även när jag stod och kollade på dendär kartan (ni vet över birsta) så vänder jag mig om, vem står 2 meter ifrån mig? Jo .. Andreas :| suck! HE-HE. :) nej då. han är söt. Så jag tvingade med mig honom att kolla efter en kalender med mig, han gnällde mest.. blablabla. Och sedan fick han kolla på fiskar med mig också, han skrämde dom bara. Elak........


Lets go and find home

Klockan är bara kvart i åtta, men jag är ääääääääckligt trött. >.< ska gå och lägga mig i sängen och se på tv tills paradise hotel börjar.. sedan ska jag sova.. :)



imorgon kommer NOG mina skor, :D Jippppppppppi.. och på fredag ska jag och syster på new moon premiären, så jävla kul.. som jag längtat. :D:D:D


I had told you my reason

Nu ska jag ut och gå med min fetto hund :O shiiiiit, vad har hänt med henne? XD hon ser ut som en korv.. Deprimerande förfan :P aja blir väll lite lydnadsträning på samma gång. pusshej


In love with a girl

Idag så började mamma väcka mig runt åtta, vet inte hur många gånger jag bad henne att låta mig vara :P Men klockan nio lessnade jag på henne och klev upp, gjorde iordning mig och släpade med mig kenth ner på stan. =) Jag hade ett möte jag skulle på och HE-HE visste inte vart ja skulle, så han följde. Mötet gick asbra. :) Ska på ett till möte nu på tisdag, så förmodligen har jag snart en praktikplats.



Efter det åkte jag ut till älsklings sanbia, och red ut på en häärlig tur i regnet. :) Det gick jätte bra, tills vi kom till våran "galoppbacke" märkte redan när vi svängde in mot den att hon började ladda, så tänkte att vi galopperar inte, men där vi brukar fatta galopp sätter hon igång i galopp ^^ stannar henne, och bara en stund senare tar hon galopp igen. Så stannar henne och då blir hon jätte sur, så nästan hela vägen hem gick hon och drog tyglarna ur händerna på mig :P surpuppa <3






you feel me from here

Nu ska jag gå och se ett avsnitt av gossip girl, sedan blir det sängen för mig. :) Ska ta en sväng förbi mammas sovrum och skälla ut henne för att hon bokade en tid hos läkaren åt mig.. NÄR JAG SA klart och tydligt att jag vägrar. sssuuuuuuuck. jaja gossip nu.

your love found me

Kom precis in från en liten utevistelse med ilska. :) Alltså den hunden är så jäääävla smart! Jag satt vid datorn och hon låg på en matta alldeles bakom mig, så jag tänkte " nu ska jag klippa klorna på henne, gav henne en blick " och medans jag kliver upp så SPRINGER hon in till mammas rum och in under sängen :P Hur fan fattade hon vad dendär blicken betydde?



Fick iallafall dra fram henne och kenth hjälpte mig att klippa klorna! Eller ahh. han håller fast tassarna och jag klipper.. idag blödde hon bara på två klor. :) och det har verkligen gått framåt med klippningen, förut var det helt omöjligt. Men nu går det iaf med jävligt mycket vilja och tvång. :P


What if our love never went away?

This broken heart can still survive
With a touch of your grace.
Shadows fade into the light.
I am by your side,
Where love will find you.



 Just hold on.
There is nothing to fear,
For I am right beside you.
For all my life,
I am yours.


knock you down

André นักสู้ขาว| säger:
vad ha du gjort som ingen skulle trott då?
motionerat?; D


' NAZLIE, friends with benefits säger:

HAHAHAHAHAHHAHA
JAAAAA



Hette på msn: " gör någonting ni aldrig trodde ;)"



Ahhhh, det trodde ni aldrig va ? Micha tvingade med mig på ett danspass på friskis och svettis. Första låtarna bara asgarvade jag och försökte hänga med, mina fötter har ju noll takt känsla :P Men det var riktigt jävla roligt, så nu funderar jag fan på att skaffa ett såntdär terminskort.


The first thing on my mind

Nu har jag precis tagit mig lite glass, :) och ska se sista avsnittet av Gossip Girl och sedan blir det nog lite one tree hill tills Paradise hotel börjar. Imorgon har jag möte på morgonen, och sedan tänkte jag ta en liten sväng på stan :)


det är sånhär glass, fast det ligger liksom i en "låda" :D asgod faktiskt.


We can keep planing



Sitter och glor på Gossip girl nu :) och ska göra det tills klockan fem,
då ska jag hjälpa mamma med tvätten. :D så nu ska jag dreggla vidare.


You can't fake this feeling

Nu har jag precis kollat på Paradise hotel. Det var aaaasbra och jag hejar redan på Jackie, hahaha skön tjej XD längtar redan tills imorgon. jihoooo :) nu ska jag ta mig lite kvällsfika, sedan ska jag sleepysleepy.


The angels sang a whiskey lullaby

The rumors flew but nobody know how much she blamed herself.



 he put her out like the burnin' end of a midnight cigarette
he broke her heart, she spent her whole life tryin' to forget
We watched her drink her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off his mind
Until the night


When you try your best

Idag klev jag upp 10:40 hör och häpna.. Riktigt trött var jag, även fast jag gick och la mig 12 igår.. men det var riktigt skönt att komma upp i tid. Så 12.15 tog jag bussen ut till Sanbia. Gick toppen bra idag, hon kändes lite seg och okoncentrerad bara. :) Och hon har fått ett sjukt fint täcke, hon är så bortskämmd lilla donnan :D


You could be my destiny


Domhär dyker upp hos mig till veckan, och även två armband. (a)
Och nu säger jag godnaaaaatt :D


half as much

Igår så klockan typ åtta tog jag bussen ut till alnö. :) till syster alltså. Lurade även hit andreas. Ni vet dendär söta handikappade killen? Vi såg typ lite idol osvosv. Så runt halv tre tiden kom min party syster hem. Så snackade hon en massa med mig o ante och sedan somnade hon. Jag och andreas låg och asgarvade i flera timmar åt att hon låg och säger " MmmMmmmmMM" i sömnen. XD Sedan somnade jag också..


Imorse vaknade jag av att syrran pratade i telefonen med mamma, så nästan direkt när jag vaknade hörde jag Andreas säga "nej jag vill inte ha den" jag ba: va? ^^ och så började jag asgarva. Klev upp, och andreas blev helt VIIILD då. han började slåss i sömnen, satt och pratade och var heeeeelt konstig :D ahhaahha jag och micha höll på DÖÖÖÖ! :D haha och det roligaste var, han hittade på ett eget ord, HAHAHAH han sa : mirrimirri ! :D HAHAHAHAHAHAH så jävulskt sött. ^^ och även att han sa det två gånger. Kul kille XD

filmerna kmr sedan ;)


where your life is gooing

usch inatt kunde jag inte sova >.< somnade runt sex tiden och halv tio väckte mamma mig. Så jag gjorde iordning mig så åkte vi ner på stan. Gick först på arbetsförmedlingen och skrev in mig där IGEN. Sedan gick vi bort till banken. Sedan gick vi faktiskt på stan och kikade en massa. dö mycket saker jag vill ha =O Sedan gick vi mötet som gick rätt bra.


När vi kom hem var jag äckligt trött, kände mig alldles svimfärdig så jag gick och sov två timmar, mycket skönt. Nu känner jag mig som en människa igen. Ikväll blir det ligga hemma i sängen och se på Idol, jag känner mig inte alls bra. :(


Is this just a contest?



............... MOTIVATION ...............

Min motivation är verkligen åt helvete. Känner verkligen inte för att göra någonting alls. Känns som att jag fastnat i en jävla cirkel och jag kommer inte ut och får motivation. Känns helt meningslöst allting jag gör..


Har verkligen alltid haft svårt för motivationen, tappar intresset så fort det inte går som jag vill.. Satt och pratade med mamma förut om det, och tog upp som exempel häromdagen så pressade kenth mig med några papper som jag skulle skriva på. Det slutade med att jag vart skitless och sa  " hörs hej, nu kan du glömma att jag fixar detdär :) " Och samma sak var det alltid i skolan, fick jag minsta lilla kritik så var de bara "hörs hej" Jag ger upp allting alldeles för lätt.


Det enda verkligen som jag hållt fast vid är ridningen, har velat ge upp så jävla många gånger. Men hjärtat har verkligen sagt nej när jag försökt att lägga av. Men just nu är jag i en såndär svacka igen.. Känns som att jag inte kommer någonstanns. Står helt still.. och det gör mig så himla frustrerad. Och det blir inte bättre av att jag mår dåligt så fort jag kommer till stallet och tänker " hur i helvete kan jag tänka att jag vill sluta med dethär? jag älskar dethär " Sedan kommer jag hem och känner "nääe, jag orkar inge mer."


Känns som att jag skulle behöva ta en paus några månader från ridningen. usch vad det svider att skriva det.. Men jag tror fan att det behövs. Imorgon (jaja klockan är över 12) ska jag iallafall på soc möte. och sedan får jag se hur fan det blir med allt. less............


There is nothing that can stop us

Idag är det ju fredag, har inte hunnit uppdatera idag (torsdag) XD har haft fullt upp. Varit ute hos finaste King. Åh vad han är söt! När jag kom hem från stallet så blev de typ kaos hemma. >.< Löste sig lite ialf innan jag gick iväg till skönsbergs gympahall för att träffa lilleskutt aka Andreas. Han har ju kryckor så han heter numera lilleskutt.


Så jag satt där och var jätte inne i innebandyn, så dendär söta killen bredvid mig hade ju kunnat skuttat iväg lite kände jag. :) Han var rätt störig, pratade rätt mycket och sådär. Men jag vågade inte säga åt honom, han hade som sagt två kryckor som han säkerligen hade slagit ner mig med. ;) Men det var askul iallafall.




Jag älskar kenths tröja <3 den är min numera!!!!!!!!!


All I can say is this

Everywhere Iam, there you will be.


Jag saknar dig älskade storebror <3 :( always in my heart.


please, dont leave me



Dethär blev ju pinsamt, Kenth hade cola. inte jag... så jag går snällt in och frågade om jag kunde få lite, (avskyr egentligen cola men, what to do lixsom :O) Så säger han " ja visst, om du gör 10 armhävningar. " glatt hoppar jag ner på golvet.. och aah han sa sedan " eeh, du får cola endå " HAHAH. :| Im not strong. That's for sure.


I close my eyes for you

Jag och kenth har varit bästisar idag, han lurade iväg mig på hemköp typ nyss. Och tydligen har han problem med att jag inte har någon pojkvän, så han gick hela vägen till hemköp och försökte att lura på mig lite killar.

- "ett namn" men han då natta? varför tar du inte honom?
- Eh kenth, han har FLICKVÄN, en sjukt fin också........
- Men natta, du behöver bara göra såhär *knäpper med fingrarna*
- haha ja när jag var yngre ja, things change ^^

- "ettnamn" MEN HAN DÅ HAN NATTA??????
- Han har också flickvän, TYVÄRR....
- Men bräda henne då? det fixar du.
- Näe :) jag väntar tills hon dör ist.

- Nån av brorsorna "R" då?
- njaaaa, dom är inte riktigt min typ. :o

Tillslut gav han upp, ;) förstår dock inte hysterin.. han kmr endå inte få en sportkompis (för de är det han är ute efter). Kenth köpte iallafall godis åt mig, tackkkk my friend :D

Music for a sad woman

är du kär?
vasaru? :)
vem var din senaste relation?
Robin
hur många pojkvänner har du haft?
1. "riktig"
har du varit otrogen?
yes :) best thing ever.
har någon varit otrogen mot dig?
ahh, fyfan ;)
har någon varit otrogen med dig?
Ja
kände du hans/hennes pojkvän/flickvän?
nopee
vem kramade du senast?
eh, :O minns inte.
vem kysste du senast?
Andreas
skulle du säga att den var bra - dålig?
Bra
har du haft sex med någon?
Japp: )
har du haft sex med fler än 2?
Jaa
har du haft sex med fler än 4?
Nej
har du haft sex med fler än 6?
nej
vem hade du sex med senast?
Simon
skulle du säga att du får tillräckligt med sex?
nej :D inte atm ;)
har du haft sex utomhus?
nej :((( inte hunnit med de.
vet du någon som har sexfantasier om dig?
säg någon som inte har?
har du någonsin ljugit för att få sex?
oja ;) hela tiden.
vem är den äldsta samt yngsta du haft sex med?
2 år äldre, och 2 år yngre. (lammkött baby)
har du någonsin sovit med en kille utan att haft sex?
japp ;>
har du sagt nej till någon som velat ha sex med dig?
VARJEDAG :O förfan!!!1

Be what you wanna be

Mamma fick sig en chock när hon såg mig och kenth sitta och se på TV med varandra. Jag och kenth springer ju bara omkring annars och svär på varandra i vanliga fall.. XD Men idag satt vi och såg på "the biggest looser" och vi var helt snälla med varandra. SJUKT! och ska absolut inte ske igen. Promise. HE-HE. Näe men han kan vara rätt snäll han med, men oftast är han bara jobbig. Och idag var han rätt rolig också. Men nu ska jag ut och träna lite med ilska :) hörsheeeey


We could write a bad romance



Idag har min mamma tagit svininfluense sprutan, jag fattar inte hur hon vågade. Hon är tuff min lilla mamma;) Själv så har jag läst så mycket om det så jag vågar inte ta den. Och sen så är jag så jävla spruträdd så jag hade nog inte tagit den endå. Får hoppas att jag inte åker på SI bara. :)


Cause Ive been told

Jag är nog världens lyckligaste tjej, :) jag kan numera ligga i sängen med datorn = UNDERBART. Har suttit vid min stationära nu i några veckor då denhär varit helt psyk. Men formaterade om den förut så nu är den helt vanlig igen. :) IM HAPPY! so damn happy.




När jag installerat om hela datorn och blablabla, då kommer jag inte in på internet, NÄ! då behövde jag nå jävla inställningar. Så min snälla vän Magnus ringde mig, så satt han på nån jävla fjärrhjälp så han hade kontroll över min dator (Det var riktigt hemskt) Så i 43 minuter hjälpte dendär snälla lilla ungen mig :D TACK SÅ MYCKET!!!!!!


I sleep like a baby

I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and I don't have time
To go round and round and round



Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting



I'd rather be with you



åh vad jag älskar att vänta, EH nej. :)
sitter nu och drar alla bilder från bärbara datorn till stationära. DET KOMMER TA 11 TIMMAR STÅR DET? sjukt drygt.. Men när alla bilderna är överdragna så ska jag formatera om den. Hoppas att den blir bättre. för just nu går det fan inte att sitta vid den. :) nu ska jag ut med ilska. PUSS


Iam the king of the world

Kattens Lag 

* Om jag gillar det, så är det mitt.
* Om jag såg det först, så är det mitt.
* Om de bara ser ut att vara mitt, så är de mitt.
* Om de är i min mun, så är de mitt.
* Om jag kan ta det ifrån dig, så är de mitt.
* Om jag hade det för en stund sedan, så är de mitt.
* Om de finns flera än en, så är ALLA mina.
* Om det finns är mitt så kan det aldrig någonsin bli ditt.
* Om du lägger ifrån dig nått, då blir de automatiskt mitt.
* Om de är något tråkgt eller något som inte smakar gott SÅ ÄR DET DITT.

 


still going strong



usch, jag hatar kalla morgonar. Jag sitter nu med gåshud och fryser som ett as
. :( Har legat i sängen och frysit en timme också. I hate this, :P Monika kommer och plockar upp mig runt två tiden.. så åker vi ut till bambi och klockan fyra ska hon bli skodd så jag ska stå där med henne. :') Så nu ska jag göra mig iordning sedan ska jag lägga mig i sängen och vänta på att klockan ska bli runt två.

try to pick me up

Fråga mig inte vad jag gör vaken! har iallafall precis klippt mig. och plattat håret för första gången på 1 VECKA!!!! så jag känner mig läskigt snygg ; ) Så nu ska jag ta mitt snygga själv och hoppa i säng :) hejpa


Im gonna tell you one time

Idag är jag sådär sur-glad, jag är så jävla sur att jag blir glad ;) Allting som gör mig sur vänder jag på så att jag blir glad utav det istället... Asbra om ni frågar mig. :) Sitter iallafall hos syster nu, ska snart börja klä på mig lite och åka ut till lilla Sanbia.

Och just ja, förut så gick jag och gnällde till micha " fan vad ont i ryggen jag har " tog ett tag innan jag insåg, AHAAAA det är träningsvärk ^^ men ja, nu måste jag snabba på:) 

 
 Kommer sakna min syster :) och hon kommer sakna mig. I know it.


Out of my hands


Ni får en bild på min älskling alice. :) hon till vänster.

Jag är halvt inneboende hos syrran ;) det är sjuukt nice
. Jag är hennes fru, så nu ska jag göra en kladdkaka till oss. ja vet? klockan är ett på natten, men vi är sjukt sugna. Ska försöka slå på en film eller nått också. Sedan blir det sleepy sleepy.


Not my best day

Har varit och bowlat med micha, madde, Viktor, Billy, Robin och Jacob. Det var så sjuuuukt kul :D och jag kom 2:a... är man grym så är man!













Ser ni denna söta tjej bredvid mig? maddelene kycklingben! vet ni vad som växer i hennes mage ATM? :D en liten BÄÄÄÄÄBIS!!!! :D hur glad är jag inte då? SUPERGLAD! It's gonna be a cute one!


It's all about me

Nu ska jag följa med micha på affären. I MINA PYJAMAS BYXOR! micha sa att det var okej. Lixsom det är ju bara lite över hälften av mina ligg som kommer härifrån :) ingen big deal alltså. så nu drar vi ner på affären och köper frukost till mig. haha hejdå :)

 


The show must go on

Sitter hemma hos syrran nu och är nyvaken och asful. :) kul.. vad roligt. mmvisst! Iallafall, jag har ju nyckel hem till syrran. Så alltid när jag kommer hit så går jag in med den och säger " honey I'm home " och micha säger alltid : neeej :((( Så jävla dum :P


Så aah.. fest hos micha så fort hon lämnat lägenheten. He-he.. skojar bara! Jag tror att jag ska stanna här en natt till faktiskt. Micha ska snart på möte och då lär väll jag dö av tråkighet. Funderar på att se en film eller nått..



Michas jävla galningar till katter >.< dom är söta. men gud vad störiga dom är....... biter mig i fötterna och springer som galningar!


I could never live with this

Jag och syrran har precis sett Twiligth. Eh ja :) för 10985835 gången, vi älskarn ;) har glömt att berätta att micha har fixat biljetter till New Moon, that's nice baby!!!!!! 13 dagar kvar alltså.. vad vi längtar. men nu ska jag hoppa i säng. :-)

Girl you are a cheater

Ska packa ner det sista nu i väskan och sedan åker jag ut till syster på alnö :) sover där inatt! mysigt mysigt. Hörs senare! (hon har ju som tur är en dator)


Hope that I don't mistake me



TOVE ÄR GRYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
älskar hennes jävla röst ! åh :D
och erik, han är bara för jävla snygg, rawr.


all I needed is another day



Ridningen idag var supermysig, vi skrittade ut barbacka i mörkret
. Tack o lov hade jag pannlampa ;p Sanbia var hur lugn som helst men vissa delar av skogen gick hon och var lite "rädd" ^^ kollade konstigt in i skogen osv :> och då blev jag räddare än vad jag redan var. Men det gick bra iallafall. :)

get me out of here

Mina fötter har blivit sig själv nu, :) dom var helt sönder frysna.. jag och ilska tog oss en tripp förut och träffade dendär.. åhh. vad heter han nu igen. >.< Andreas? ja så var det. Det var rätt så roligt.. ilska däremot hade dötråkigt. Hon hade inte tackat nej till att hoppa framför ett tåg. :) inte jag heller för den delen. 

 


Im your little diva


I could give this cat a toy

She wasn't fighting, she just wanted attention.
Tries to get in trouble in any way that she can.

 


What if I'm fallin' for a heartbreaker?

Ibland undrar jag faktiskt hur gammal jag är, jag kan omöjligt vara född -89.. Det kan fan inte stämma! Jag känner mig inte som en gammal 20 åring. Jag ser inte ut som en gammal 20 åring. Jag fick i måndags höra att jag såg ut som 15... :o HEHE. Iallafall, satt på mitt rum och spelade musik så säger mamma:

- nathalie, sänk musiken.
snabbare än blixten höjde jag dubbelt så högt.

Hör endå mamma skrika
 - MEN NATHALIE, sänk musiken, tänk på grannarna

Så jag går in till henne och fnittar lite, så säger hon:
- ja titta, nu skrämde du ilska också (ilska försöker smyga under sängen.) för att vi skrek.
- det var bara du som skrek................

- ja, men ilska hörde att jag sa nathalie, och hon fattade då att nu hade jag retat upp satan själv så hon ville gå och gömma sig.


HAHAHAHAHAHA !!! :| sällan mamma säger att jag är satan själv. XD Men hon älskar mig, hon tycker bara jag är en liten satan ibland.. väldigt ofta.. nästan jämt ;)







I needed for another day

I could have lost myself
In rough blue waters in your eyes
And I miss you still



Wonder if you'll understand
It's just the touch of your hand
Behind a closed door


It's gettin harder to stay



Men hur mycket älskar inte jag denhär låten då? underbar ju !!! :D


I will try to fix you


Jag älskar dig underbara lilla mongo tjej <3


You are to dream of

hoho :) idag vaknade jag upp hos syrran vid typ 12? gick och duschade och sedan åkte jag hem en snabbis. Satt mobilen på laddning så jag kunde skicka sms till Mimmi och hämtade kamran.. Hon skulle med mig till Sanbia men visste inte vilken tid, XD. Så jag och mimmi möttes upp på navet och åkte ut till sanbia..



Ridningen gick rätt så bra, men hon kändes jätte okoncenterad.




Askul att du följde med Mimmi :D <33


she is not in the mood

Nu är jag hemma, det känns skönt.

Men saknar syster redan. Ska snart gå iväg till bussen och åka ut till Sanbia. Mimmi ska följa med mig, snäll tjej ;) Men ja, måste ta och skynda mig nuja. ska packa ner kamran, ridkläder osv. Hoppas verkligen inte sanbia biter mig idag, hon bet mig i måndags i höften :O fan va sur ja blev XD Lilla piraya.


I wont follow

Nu har jag gnagt av syrrans rövhår, flätat hennes skägg och nu mina vänner tänkte jag gå och fixa dreads i hennes näshår. Riktigt fin ska hon vara imorgon när hon vaknar. :) förövrigt så hade vi lite "spa-kväll" här förut, hedde på oss ansiktsmask och shit. gröna och fina var vi. precis som hulken. Men ah, snart sängen för min del. PUSS

we take it in slowmotion



forget all about your girlfriend
and meat me at the hotel room


You keep dream of love

Dig:
1. Hur lång är du? - 162 (?)
2. Vad vill du bli när du bli stor? - Jag vet inte :)
3. Vad pluggar du ? - nada
4. Har du långt hår? - Yes I do
5. Vilken hårfärg har du? - Kastanj
6. Sminkar du dig? - Ja :)
7. Har du haft sex senaste månaden? - Icke
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? - Kom o kolla?
10. Har du kysst någon idag? - Nääe ;D



Familj:
1. Bor dina föräldrar ihop? -
Nej
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? -  mamma
3. Hur många syskon har du? - 3 stycken :)
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? - hejdå typ?
5. Hur många ställen har du bott på? - eh, vet inte ;O
6. Vem i din familj stör du dig mest på? - hehehe, ;)
7. Vilken familjemedlem är snällast? -  Syster <3
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? - Idag =)


It's all about control



Helt okej faktiskt :-) blev mycket skratt för både mig och sis!
Nu ska vi se på TV resten av kvällen, Desperata hemmafruar osv.


With you, without you


Jag kunde inte motstå denna söta räv reflex. :D i love it.





Sådär, nu har vi kvällen ordnad köpte godis och hyrde en film. Det är rätt nice att vara sjuk.. Man får ligga i soffan hela dagen och bara ta det lugnt. Nej nu ska jag hjälpa min stackars syster med maten. Annars blir jag nog utan.

Leave and don´t look back



Nu ska jag och syrran gå ner på Ica och handla.
Jag har börjat fått ont i halsen igen och lite förskyld. Syrran är riktigt förkyld. Så vi ska sitta inne hela dan och bli friska :) SKÖNT! ska inte göra någonting vettigt alls. Se på tv och umgås med syster och även skaffa lite "bli-frisk-godis" I like that! ;). Men nu ska vi gå. CYA


you think this is it?



Jag och micha tog oss en riktig sovmorgon idag,
vi sov till två!! :O för att vara mig är det inte så ovanligt, men för att vara henne :P Som det ser ut nu så stannar jag här en till natt. Tänkte iallafall ta ett täcke och vira in mig i och se på tv. det är kallt. =O

You will never have love


You can't judge me after this

Hellååååå. ;D idag har jag varit och ridit sanbia med hennes nya medryttare. :) hon red vilje... verkar vara en bra tjej så det kommer nog bli bra dethär. Gick ialf bra att rida o så, men helvete vad mörkt det var, jag satt och halvt grinade :P Så skulle vi ta galopp uppför en backe, vilje bockade så hon ramlade av ;O och han sprang förbi mig o sanbia, så sanbia vart asstressig och jag tappade stigbyglarna och galningen galopperade efter så jag höll på flyga av ja med, XD men klarade mig. Sedan fick vi iaf tag på vilje. :) så red vi hem. Hon var otroligt hård i munnen idag. höll på bli tokig..

Men nu sitter jag iallafall på alnö hos syrran, blir att sova här inatt. :) mysigt.. ska se en film alldeles snart!


It's our night tonight



Alldeles snart är det sovdags för mig,
klockan är tre och jag borde sovit för längesen XD fail på mig alltså. Ska iallafall lägga mig och se en film eller ja så mycket som ja orkar se av den.. :) sov gott

I will defend you






bebis har börjat få problem med örat, så ska ringa vet. imorgon :)

Jag och ilska åkte ju ut till bredsand förut för att äta middag hos pappa. Det gick faktiskt jätte bra, jag störde mig inte ens på honom. Åt hans asgoda kyckling som jag ÄLSKAR, tvingar honom alltid att göra den när jag ska dit, ah eller nu är det ju bara så att ja varit där två gånger och ätit :P Men ja:) vi åt och sedan såg vi lite på TV innan jag åkte hem.

Ilska fick även ett jävla psykbryt. När vi satt och åt så gick hon in till vardagsrummet, så jag ba: aha, vad hittar hon på nurå? så pappa går och kollar och säger " hon hade rivit ner en kudde, hon lekte nog med den" jag fattade ju påengång vad hon sysslade med så hon fick vara med oss i köket ist.
 

Pappa har även en JÄTTE stor nalle i köket, och den vart ju ilska dökåt på så hon försökte ju ha sex med honom också XD sa åt henne. och sedan satt vi oss i soffan, ilska hoppar upp och bara börjar hoppa på pappa och biter mig, XD jag bara garvade. så jävla ful hon är. :) hon fick nå jävla dominans ryck och skulle jucka på allt XD

I will try to help you



Sett denna film nu ikväll.. den var typ lite halvdryg, men endå bra.


and you can bring me to my knees

Usch, vaknade runt halv två. huvudvärk och träningvärk. OCH MINA FÖTTER HAR ONT! :( Ni anar inte. Det är tamefan riktigt synd om mig idag. Har lovat pappa att jag och ilska ska komma dit och äta middag hos honom. Om jag inte gör det kommer han ju grina ihjäl sig. vore ju lite trist..


all my stripper friends











Åh så himla kul kväll på memento med syrran ikväll! har dansat ihjäl mina fötter, dom kommer aldrig bli som dom var, har så jääääävla ont. Helt slut efter dessa dagar, ska snart krypa ner i min säng och sova en skön sömn :D

Damn girl, he's a sexy bitch ;)


Jag dömmer ingen.. man måste försörja sina barn och ligga med vakten är ju rätt vanligt? "hähä"

RSS 2.0