I wish you a happy new year


You will be mine

Åh vad äre för puckon som ringer halv 4 på natten? :@ idioter. Har typ nyss varit ute med hundarna, ilska fick springa lös i dungen, fan vad glad hon blev... hoppade i djupsnön som en känguru XD Hon är så söt min lilla älskling. Tänkte ta och fika lite snart, sedan städa rummet duscha osv :)



all the times that i begged you

Efter bion åkte jag hem, fixade lite och sedan kom sandra :-) vi har gjort ansiktsmask och målat naglarna. Så nu är vi mycket snygga inför imorgon..

vi är pepp! :D



pics sen bion. <3










Feel like you always is gone



Åhh, fyfan vilken helt underbar film :D naturen var heeeelt magisk. I'm in love. :D denna och twiligth är ju underbar som bara den. Hade dundermysigt sällskap. I love you sis. <3


I will have you

Igår blev det att jag gick över och mötte sandra, vi drog och köpte hårfärg, så färgade vi håret på varandra, mörkbrun blev vi båda två. so hot ;) hade sjukt kul, GUD vad jag saknat henne :D <3 så jag sov över hos henne. och på kvällen ligger hon och pratar med en killkompis i telefon som tydligen hatar judar, så hon bara :

- han hatar judar....... är du jude?:O

Hahahahhahahhaha, hon såg så jääävla allvarlig ut, jag höll på dö. XD ofta jag är jude? ja vet inte ens om det är en religion eller en "folk-art" :P whatever, im not. 4sure.



Idag drog vi iallafall ut på birsta, najs najs. Jag hittade ÄNTLIGEN en nyårskläning :D en svart enkel. Men im so happy. blev även hårglitter och ett hårband. Och sen massa alckohol. Jävla småungar vettöö..



Även igår så frågade syster min om jag ville bo 2 veckor i mars

i hennes lägenhet, jag ba : sure. ;D hon ba: bra, för jag ska till thailand. MEN DÅLIGT AVIS JAG BLEV? :D sjukt kul ju. JAJA. ikväll är det bio med sis allafall, vi ska se avatar :) kulkulkul. Efter bion ska jag vara med sandrischen :D

give you everything you need

HEJ OCH VÄLKOMMEN 6 LEDIGA DAR!!!! om 30 minuter får jag 6 underbara lediga dagar :D LOVE IT!!!!! fyfan imorse var jag så äckligt trött, sov max 2 timmar inatt. Stackars lilla mamma som fick uppgiften att väcka monstret (dvs mig, ^^)

Ska gå på birsta en sväng innan ja drar hem, :) sedan ska jag in på systemet också.. om ja vågar vill säga XD. känner mig så jävla skyldig när jag är där, även fast " jag har ålder inne "

Who you are underneath

You got me open i wanna give you my time
Just a touch from you is all i need
To make me feel like i can barely breathe



 Memories they're following me like a shadow now
And I'm dreamin'  Cause I've already suffered the fever of disbelief
I'm still in love with who I wish you were



I don't have to stay this way

Årets bästa grupp: Hoffmaestro
Årets bästa kvinnliga soloartist: Britney spears, alltid.
Årets bästa manliga solo artist: Erik grönvall ♥
Årets låt: Britney spears - 3
Årets bästa dryck: julmust
Årets bästa godis: choklad
Årets äckel: heheh :$
Årets snyggaste kille: S.m.n
Årets snyggaste tjej: nathalie uhlán
Årets kram: 2009-11-27
Årets klantigaste: maybe me? :o
Årets godaste mat: tacos
Årets födelsedag:
min min min :D
Årets fest:
haha, förfesten hos ante (y)
Årets person/personer: alltså det har varit i perioder Mattias, ida, Mimmi, sandra & andreas är dom jag kommer tänka på när jag hör 2009. :)
Årets film: TWILIGHT
Årets TV-serie:
gossip girl
Årets kyss: blev många ;)
Årets ord: hörshej
Årets skämt:
detdär med att byta ner sig
Årets tråkigaste: vänskap som tog slut
Årets roligaste: så mycket.. :) sommarn, <3

you wanna see me strip

Inatt har jag sovit hos Jossan.. Den jäkeln lurade ut mig på en fest i ljusta.. rätt kul faktiskt ;> Kom hem runt två tiden tror jag? så nej imorse orkade jag verkligen inte till jobbet. :( var helt dööööd.. Så sov vidare och runt två tiden åkte jag och josse ner på stan, =) trevligt trevligt.
 
 


hahaha, även att imorse ringde min pappa mig,
så han ba: nathalie vi måste prata.
Jag ba: jaha okej..


Så han ba... jaa jag hörde igår att det var någon som sa till dig "har du börjat med heroin IGEN?" jag ba: haha men va? :P för grejen var den att igår så kom de fram en kille till mig och sa " jadu vet, ****** håller på ju med heroin och grejer "


Så blev de typ ett bråk på festen, så står en kille vid mig och ba " ja ska slå han, ja ska slå han " så jag säger " det är ju fan bättre att hålla på med heroin än att hålla på o slåss. " och hade pappa i luren.

Så pappa missuppfattade allting och fick för sig att ja höll på med heroin, jag fick damp för han inte trodde mig så innan jag la på sa jag " men du... jag och jossan ska skjuta lite heroin, herrå :)" så den knäppisen har hållt på och ringt mamma och shit XD PALLA?!?


I will promise you everything



Sitter och gör ingenting just nu, är så sinnes sjukt trött >.<
blir en tidig kväll idag, jobba imorgon. bläää jag kommer vara död. Och hur många ska inte ut o festa ikväll då? :P ingen kommer komma imorgon, förutom jag XD skulle inte förvåna mig. haha.. ;p


listen to me im not ready

Du och ditt förhållande till din klass (och skolrelaterade saker).
(eftersom ja inte går i skolan gör vi om denna till "mitt jobb" :D)



Denna person trivs du bäst med: Robin.D & Sabina ;>
Denna person trivs du sämst med: ingen.. tror jag.
Vem anser du vara snyggast på ditt jobb: Robin x2 & Mohammed.
Skulle du kunna kyssa någon i din klass: Absolut.
Skulle du kunna ha sex med någon i din klass: hahaha, ;) yä.
Ifall du skulle vara med någon, vem skulle du välja: vara ?:O va?
Har någon av det motsatta könet på ditt jobb sett dig i underkläder: inte än?;)
Har du sett någon av det motsatta könet på ditt jobb i underkläder: japp
Stör du dig på någon: Ibland :)
Vem är mest vuxen på ditt jobb: Vincent, :D
Vem känner du bäst på ditt jobb: känner egentligen ingen "bra"
Vem bjuder mest på sig själv: ROBIN !!!! hahaha :D
Vem är roligast på ditt jobb: Åh, alla är roliga.
Vem skulle du berätta dina hemligheter för på ditt jobb: ingen XD they are not trustful
Hur skulle ditt jobb förklara dig: dendär knäppa tjejen ;) typ.

haha tur att ingen från mitt jobb läser min blogg XD :D

All I want for christmas is you



God jul från mig & ilska :D


bring me back to life

Att det är julafton imorgon känns fan inte ett dugg, jag sitter på jobbet nu med en julmössa men julstämming? hell no. ;> blir fan inge mer uppdatering på ett fittlänge tag. :( JAG SAKNAR SANDRA. :( <3 och andra saker ser ut att bli fuckade, så ja.. LESS TJEJ!!

can you meet me halfway?

meet me halfway, helvete..  XD Fatta vad jag ska ha dig. :D FATTA! Hemma från jobbet nu, har jobbat 15.30 - 22.15 dagen har gått rätt snabbt, lite jobbigt där ett tag. sjukt mkt folk i infon. >.< Men nu jävlar är det sovdags för min del.



8 dagar kvar <3 sen kmr min babe sandra hem :D


I miss you my love

Idag klockan elva åkte jag ut till Sanbia, gick bra :) sedan så ringde micha och ville gå på birsta med mig, Så hem och stressade med att duscha/fixa mig. Sedan tog ja bussen ut till birsta. =) där inhandlade jag underkläder. ;> supersöta.

Snart är det dags för sängen, ska bara fixa klart med michas hår, vi har gjort lite slingor i det. :) Ska upp rätt tidigt imorgon runt 11 tiden. Ska åka ut på birsta en stund innan jobbet. Jobbar 15.30-22.15 imorgon :P huhu



8 dagar kvar, Saknar dig SANDRA<3333


this is where I stay

Idag ska jag åka ut till Sanbia, jag har lääääängtat!!! Inte varit där på jätte länge då jag varit sjuk och sedan jobbat som ett mongo. Men äntligen :D Ska pussa så mycket på henne <3 Ilska har massvis med spring i benen så hon ska få följa med hon också :-) hon tycker det är så himla kul.

Ska göra iordning mig lite nu.. Pusshej


meet me halfway



Justja, hahaha josse är ju bra jävla klockren xD
igår så låg vi och pratade om att sandra ska åka till gotland i 9 dagar. Så jag ba

- jag vill inte att du åker.
- nej inte jag heller, men visst går en vecka rätt fort?

josse bara :
- jaa :) fast inte om man kommer ha så tråkigt som DU kommer ha.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA :D fyfan jag dog 2 ggr om. klockrent.


big girls don't cry

" Har du legat med han nazlie? - You go girl " / sandra :D HAHAHAHAHAHA



Sitter nu med sandra hos mig :D myser vettöööööö.. :D Hur snygg i luvan är duråå? vi har haft sjukt kul som mig som vanligt :D Jag kommer vara väldigt deppig nu i 9 dagar när sandra är i gotland.. Så... förvänta er ledsna självmords inlägg hädanefter.

Nu kommer lite bilder från igår som jag lovat. :D









Så härliga tjejer, LOVE YOU GIRLZZZ


you make me wanna scream



Igår hade vi som sagt planerat girlz nigth :D
och så blev det, runt 7 tiden mötte jag upp Jossan, Othilia & Sandra på hemköp. Vi köpte godis och sedan gick vi hem till mig och såg "the unborn" asbra film :D me like, och världens skönaste gäng. :D fyfan underbart roligt det var igår. :-)

Slutade iallafall med att vi kastade ut mamma & kenth ur deras sovrum, så alla vi fyra har legat i doms säng inatt och sovit XD bilder från kvällen kommer när jag kommer hem från jobbet. Om ni har tur får ni även se en film ;).

you make me so cool

Fyfan vad det tog emot att kliva upp imorse.. GaHHH var riktigt grinig, störde mig på allt. Kom iallafall iväg till jobbet tillslut. Började 8.45 idag.. och när man jobbat 11.30 - tre dagar i rad blir det en jävla omställning, NEGATIVT alltså...



Känns endå skönt att komma hem runt 5, ha en hel kväll och bestämma vad jag vill göra, ist för att komma hem 9 och bara gå och sova direkt typ.. Ska även jobba nu på lördag mellan 10.00-14.00..

IDAAAG flyttar faktiskt Demon & så tror jag Lunaa flyttar, Imorgon flyttar Lissy och sen på tisdag flyttar lilla baby Kamii. Känns lite jobbigt faktiskt : ( kommer bli tomt.





sen måste jag ju tillägga att jag har ägt idag på WII - Bowling. :D jag slog 6 stycken strike på rad. :D:D:D och 9/11 resten spärrar. så aah. IM GRYM. har även tagit silver rekord på en annan grej. :D


you came out of nowhere

Nu står jag på jobbet och spelar Erik Grönwall - Higher och fantiserar om erik, helvete vad han är snygg :D Jag vill faktiskt HEEM nu XD imorgon börjar vi 8.45 alla i min grupp är väldigt peppade, jag vill gå o hänga mig. Jag gillar att jobba kväll. BYT MED MIG :( ...


The flower is you

såhär kul har jag på jobbet =)) huhu.. Mimmi & Sandra har varit där och umgåts med mig idag :) söta tjejer dedär.. Jag har även gjort ett utrop (det gick rätt bra, fråga bara mimmi & sandra :P).. räknat pengar (räknat lite fel :$ ehehhe)

you are my fantasy



Jag bara ÄLSKAR min nya telefon <3 den är snygare än snyggast och hur härlig som helst, låg och pillade på den igår en timme innan jag somnade :P Iallafall så är klockan 09:19 nu och jag börjar jobba 11:30. Så tänkte hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig :-) sedan drar jag iväg och jobbar.


take a leap of faith into the unknow

JAAAAAAAAA! min älskade storasyster lånar ut pengar till mig så jag kan hämta ut mobilen. :D tacktacktack, jag älskar dig!!!!! <3 Nu ska jag fortsätta jobba här. : ) slutar om 2 timmar... :D :D längtaaaaar!!!! Synundersökningen gick bra idag, jag ska skaffa glasögon XD hett, så ska tvinga med mig mamma eller micha hit nåndag och prova bågar osvosv. :-)

Annars har det varit en kul dag faktiskt, Jonte & Ante har varit här och snackat lite med mig. :D Jonte hade som vanligt inge vettigt alls att säga, ni vet hur han är. Brainless. (a) .. Snart får jag nog klagomål på min musik, 4:de gången jag spelar Erik Grönwall - Higher. Eller jag menar, ingen vågar gnälla på min musiksmak. då åker dom på stryk.


JAG VET VAD DU SKA FÅ I JULKLAPP MIMMI !!!!!!! :D

let me shake up your world



Kärlek - <3 fyfan vad underbar låten är.


in a big big world

Var ute och träffade sandra ett tag förut.. hundarna fick även träffas :) på fredag har vi planerat att jag, josse & sandra ska festa lite, cp-sandra drar ju till gotland den 20:e och blir borta i 9 dagar. IM GONNA DIE :( hur ska jag klara mig? Så det hoppas jag blir svinkul :D festandes alltså.. inte att sandra åker. Hon ska fan ringa mig VARJE dag och sakna mig hon med XD


Iam flying higher

Nu tänkte jag gå och låna kenths dator och se lite paradise hotel repriser :P har missat två stycken. Sedan blir det nog att se Idol finalen som jag inte sett. :-) joo jag vet att erik vann, men inte sett låtarna osv som dom framfört.. fyfan vad jag ÄLSKAR låten "higher" eriks röst gör den helt grym. Kär? - JAAA!!


I feel unloved

♥ Sammanfattning år 2009


 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Gud ja :P

Höll du några av dina nyårslöften?
hade inga. tror jag :P

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
EMMAH har fått en prins. ♥

Vilka länder besökte du?
finland :P

Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
EN VARM sommar :D

Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
åh :) många.. 17 juli var underbar ;D

Vad var din största framgång 2009?
framgång? :O ehm.. vet inte XD

Största misstaget?
Att jag var så osäker.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
räknas mitt skadade hjärta? (;

Bästa köpet?
hm ;>

Vad spenderade du mest pengar på?
kläääder.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
ida. :-)

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
*
The pussycat dolls - jai ho (you are my destiny)
* Anna david - fuck you
* Flo 'rida - sugar

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare.. mycket gladare.

Vad önskar du att du gjort mer?
he-he-he... dirty ;)

Vad önskar du att du gjort mindre?
ångrar att jag tänkte för mkt.

Hur tillbringade du julen?
den har inte varit ÄN! :D

Blev du kär i år?
att jag blev :) fy-fan.


Favoritprogram på TV?
gossip girl

Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Jag var med syster, ida & josse. + familj


Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
japp. eeeeeen sak : O


Vilken kändis var du mest sugen på?
åh, svåårt. Chad Michel Murrey :P

Vem saknade du?
Jimmy <3

De bästa nya människorna du träffade?
Andreas Lindholm & Mimmi Billberg =) helt klart.


Iam here to stay


ILOVEYOU :D

Fyfan vilken underbar vän du är sandra :D <3
Kvällen har varit så sjukt rolig, och det blev fan en jobbig sitiuation där alltså :P hahaha herregud.. Allafall så gick jag med henne en bit hem, så när vi ska skiljas säger jag:

- Sandra jag är rädd, tänk om någon våldtar mig? :O HAHA vafan tänker jag med? jag har mjukisbyxor och är asful, vem fan kommer vilja? XD Sen gick jag hela vägen hem och små skrattade åt det. :D Im weird. I know.. Snart blir det sängen för min del, med lite funderingar uppe i mitt söta huvud :P gaaaalet, säger då det.. galetttt :D

"Mamma... har du legat med nån kille med riktigt liten snopp? FÖRUTOM kenth? "  fan vad sandra tyckte det var roligt XD hahaha.


it can be scary




Fyfan vad jag kommer att sakna er, :(
Nexus, Kamii, Lissy, Demon & Lunaa <3


gravity's letting go of me tonight

Kvällen började med att vi tillsammans med hennes familj åkte ner på hemmakväll för att hyra film, vi hyrde "heartbreak girl" åkte hem till henne gick på hemköp och sedan hem till mig. Så ville jag locka hennes hår, so I did :D Sedan såg vi film, har snackat lite osvosv. :) nu får vi se vad vi hittar på för skoj.







Jag har även suttit och fixat med massa bilder på min garderob, snyggt blev det. En massa fina minnen :D me like.







hahahahha, det finns en förklaring, XD
Vi ville ha kalla drickor så vi hängde ut dom :D.



Are you for real?







SANDRA :D <3


you make me feel special



h0h0 :-) Jobbet har varit verkligen HUUUR kul som helst :P
Har på G nu med vakten där, hahaha. asså jag fattar inte riktigt :D men ahh.. det går bra nu kompis (y)

Jag har även nu hunnit vara ett tag med sandra, :) hon kmr väll snart hit igen. Vi gick allafall på hemköp, så utanför hemköp stöter vi på tobbe. Så snackar lite med han så säger jag:

- vad ska du göra ikväll då ? :)
- jag ska på fest.
- jaha okej ;D OVANLIGT!
- och det ska inte du kan jag se :P


HAHAHAHAHAH jag hade på mig mina blå rutiga pyjamasbyxor XD fan vilken miss.. Så nej. jag ska iiiiinte på fest. jag ska bara sitta hemma och förmodligen kommer sandra tillbaka så ska vi umgås :D my little hoeEeeE <3


Because you're allowed

Sitter på jobbet nu.. fyfan jag fick göra ett utrop idag :P mitt 3:dje eller nått.. det gick bra men jag glömde som vanligt att upprepa. Efter jag stått dubbeltimme i informationen gick jag och gjorde ett syntest, eller ja.. ett litet test iallafall. och hon tyckte jag skulle boka tid för en "riktig" så då gjorde jag det. Fick tid 11:00 på måndag :).



Så ikväll jobbar jag till 8.. blä. :) men nu ska jag farma. :DD hejdååå


I'll say it loud

You make me so hot,
you make me wanna drop
You're so ridiculous,
I can barely stop .



I can hardly breath,
you make me wanna scream
You're so fabulous,
you're so good to me.


it makes me feel better

Jaa :) lite avkopplingstid.. skönt! Jobbet idag har gått bra. första timmarna var ja riktigt gnällig, ville bara hem. Var egentligen meningen att jag skulle sjukanmäla mig för att jag inte är frisk ännu och sov knappt inatt. Men nej, hittade inte papperna så var bara att ta sig iväg till jobbet.



 Gått bra faktiskt, jag & sabina höll på dö ute i infokassan, hon började skoja om att hon skulle börja lesspa med kunderna. Haha, lät så jävla kul. Så allafall så hade jag gått HELA dan och väntat på att jag skulle få ringa väktarn så han kan gå med mig o mina pengar in till cyberia, ringer till honom och säger:

- Hej det är nathalie från informationen.
efter det vet jag inte vad som hände, men någonting får mig att asgarva.
Jag tror det var när jag tänkte på att sabina skulle lesspa XD

Så han bara: Ja det var ju väligt roligt?
så jag skärper till mig iallafall och ber han komma.
När han väl kommer så börjar Mohammed att säga att:
"denhär tjejen tycker du är snygg, det var därför hon började skratta när hon ringde"

DÅ BARA?!?? men lägg av XD räckte de inte med att jag nyss gjort bort mig? :P guess not. Skön dag iallafall men asdrygt att sluta 20:15 och komma hem till 21 lixsom. Aja :) samma imorgon sen fan ledig i 2 dagar, SKÖNT!

Nu ska jag se lite på tv sedan blir det sova. SOV GOTT PADDISAR!


You can't promise a lie

Hemma från jobbet, hunnit äta och nu ska jag ut och träffa sandra ett tag, tydligen har hon nått smaskigt att berätta :P Spännande. Efter det ska jag hem och typ... jaa? sova :) LÄJU! aja hejdååå

Little words from you

Dummabrud alltså.. men du fattar väll att det är dags att ge över tronen till mig nu? ;-) Därför du är så jävla sur kanske? .. hä-hä.

 

One day you are in, the next you're OUT! ;)


I was hit by a car

Precis tagit mig en dusch och en ansiktsmask. SKÖNT! Så tänkte fortsätta på den banan, göra mig snyggare alltså. Så blir att fixa naglarna, ögonbrynen och håret. :) Imorgon ser det ut att bli jobb, känner mig inte tillräckligt sjuk för att sjukskriva mig.






såhär snäll är sandra med mig när jag sover :) inte ett dugg alltså....





Iallafall så fick jag ett fnatt förut och bara beställde en mobil, en rosa (a) jag håller på o bli galen av mammas mongo mobbade mobil :P Så den kommer om ca: 5-8 dagar. spännande :)...



Är den inte vacker? :D :D Im in love.


På tal om kattungarna så ser det nu ut som alla har hem. Lissy & Demon är tingade, kommer en tjej på lördag och kollar på Kamii och en tjej på måndag för o se på Lunaa :)..

fair in the woods

Sandra drog hem för ett litet tag sedan. :) Inatt låg vi och snackade om allt möjligt i typ 1½ timme. Fan va kul det var. Och som sagt så hade vi ju sett skräckfilm så vi var lite rädd. Så jag ba: ser du dendär liemannen därborta? hon ba: Nej de ser ut som ett spöke :|

Så jag bara kastade mig undertäcket och bara skrek och var asrädd XD hahaha, och sandra också. Så tillslut tvingade jag henne att kolla :P hahaha snyggt. Nu sitter jag iallafall och väntar på att en tjej ska komma och kolla på demon. :) hörshej

febern är förövrigt borta, ;D skönt. men halsen är inte bra.


You tell me that you need me

Jag och sandra har legat i sängen och kollat i nyaste skolkatalogen,
hittade VÄLDIGT få riktigt snygga killar, typ 3 stycken? och då var det
bara 1 kille som jag DREGGLADE på. Och de vet ja redan vem de är :P
Det blev många "oj" och en klass sa jag " detdär måste vara en särklass:o"
så sandra ba: nej det där är fordon. XD hahahaha snyggt. HEHE :$ sorry då.
Nu går jag och sandra och lägger oss och sover :D godnatt småfolket.


your voice is the one I hear



Nyaste bilden på Kim Reis :) ------------^



Sandra kom till mig runt halv 12 tiden, (jaa, på natten) jag hade så jävla tråkigt så lurade hit henne. Så drog vi ner till Kim & Ante. Så vi har sett på film. "drag me to hell" rätt bra. men inte direkt läskig :P tror ja blev rädd 1-2 ggr.

Jag har feber och shit, men jag blir tokig om jag ska sitta ensam.
Så sandra ska sova hos mig inatt :$ hehehe. hon kommer bli sjuk.


it's to late

Jag kan sätta hur mycket som helst att snart kommer mamma och ber mig stänga av låten. :) ska kolla nu och se vad hon säger när jag går in till henne med denhär låten på.

something to be proud of

 

hur snällt var dedär då? :O bitch!!!!!


You make me feel like a princess



Jag är riktigt riktigt sjuk :( nyser hela tiden, min röst.. den finns knappt? fyfan :( nu ska jag lägga mig i sängen resten av dan och se till att bli FRISK!!!!!!! Hur kul är det att vara sjuk på sina två lediga dagar? helvete.

the little bit of sadness in me



Vad tänkte du nu? Jag hoppas för all del att det var ett misstag som du SNARAST kommer rätta till. För uppmärksamhet från mig kommer du inte få.
fix it.....


where did your soul go?



Tog en sväng ner till Kim & ligan runt 9 tiden..
så klockan är nu halv 12 och jag har lessnat på dom. Det var ante, rebecca, kim & mange. Dom håller ju på och jävlas hela tiden så orkar inte vara där :P idioter.. sjukt trött och dom gjorde mig inte på bra humör.. Men alla 3 pojkarna bad iallafall om ursäkt innan jag gick :) tur det..


Såg iallafall kanske halva? the unborn, så jag var rädd när jag gick hem, så skulle jag springa upp för trappen, och ramlar. aah va skönt. kenth frågade vad de var som dundrade i trappen XD.. Nu ska jag alldeles snart hoppa i säng. :) även att min annons på kattungarna var ute kanske 1 timme :P och redan tre stycken som hört av sig, mmhmmm ;) I got snygga cats.


HAHAH skön mamma är, hon sitter nu och skojar om att ante sitter och sparkar ilska osv när han är ute med henne för att jag är så elak med honom :P så nu får han aldrig mer gå ut med henne. ;)


One in a million



Haha, nu har jag precis varit och lämnat min älskling (ilska) till Ante... Han var hemma hos Kim och hade tråkigt, så jag sa på skoj " vill du gå ut o gå med ilska? " och han sa ja. ;) så nu är han och ilska ute och promenerar. Jag sa åt honom att jag skär kuken av honom om ilska försvinner, så han är nog rätt noga. :) bra!!

jag är grymt orolig. :-(  hoppas han inte tappar henne.


you got me out of control



h0h0... Igår somnade jag halv 10 :p helt slut var jag..
så imorse när kenth väckte mig klockan 7 var jag rätt utvilad.. men grymt irreterad var jag. Så kenth gav mig mitt fika så sa jag snällt - tack.. men nu kan du dra. XD hahaha. snäll tjej?

Jobbet gick bra idag, sjukt irreterad på vissa saker bara :))) usch.. Så nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt. Får se vad jag hittar på, ska försöka låna kenths dator och se Paradise Hotel avsnittet jag missade igår.


bring me back to heaven

Ja då var jag hemma från jobbet då. SKÖNT! :-) Dagen var rätt nice på slutet, ante & reis var där och umgicks med mig..


Har iallafall fått gått med vakten idag, fan vad nice de är ;) haha.. Nej men när man ska gå med pengarna från infon in till cyberia så får man ringa på väktaren, så går han bredvid en dit. haha och jaa ;) jag känner mig så jävla bra då alltså.



Sen så är det mycket mobbing på cyberia. Speciellt mot mig...... min musik är väll de värsta :o gud vad jag får höra om det. Styggningar. Sen så jag HATAR att prata i telefon. Så tvingade Linus mig att ringa in till cyberia och be Mohammed komma ut till oss. Så jag ringer och säger:


- hej det är jag, ska du komma hit och räkna pengarna med mig? HEHE-HEHE :$
Tydligen äre inte okej att säga " hej det är jag XD" och fnittra kan ja ju fetglömma, han gick runt o sa att jag hade nått virus? dååligt ;-)

jaja. Nu blir det ingen mer uppdatering. jag ska sova bigtime. hell yes =)


you make me fall out of love



Kan dagen någonsin ta sluuuuut? :o
halva våran grupp är gone idag. galningar!!!!!!! Jag får jobba ihjäl mig jag. dålig stil. fyfan! ;P Men ja. nu ska jag gå och stå en timme i kassan med vincent. Tror jag.. jo men så är det nog. Hörs hej:)


don't judge a cover



I hate my liiiiiiiiiife. jag har sovit typ 4 timmar inatt,
vaknade rikigt trött, sur och ville gå och hänga mig. Sätter på datorn.. SÅ FUNKAR INTE INTERNET! lite less jag blev, fick sätta på kenths dator för att få mitt att funka. gah.. vet ni hur sugna jag är på att lägga mig i en varm dusch? och aldrig mer kliva upp före 12 i mitt liv? - JÄÄVLIGT sugen. Jaja, ska fixa mig lite nu och sedan åka till Cyberia och plågas tills 6 ikväll.. sen jävlar lovar jag att när jag kommer hem ska jag lägga mig i sängen och stanna där tills imorgon bitti. PROMISE! ska inte röra ett finger.


You did play me

Nu är klockan 02:19 och jag har precis kommit hem från Reis. Jag, sandra, andreas, reis & danne har varit hos honom. Har spelat kort, tv-spel & snackat osv... Har varit sjuuuuuukt roligt. Fan va knas domdär killarna är. :P Blev riktigt djupa samtal nu på slutet, massa om Jehova och grejer. haha =P nej spännande faktiskt..

haha och ja, jag och sandra höll på DÖÖÖÖ. Det var såhär... ante skulle berätta en rolig historia, så började han såhär.

- Ja, det var tre bögar som skulle gå på stan.
Så sa jag:
- Ja. :) du och vilka?
(jag skojar alltid om att han är bög)
så säger danne:
- MEN...Det var jag, ante & kim.

HAHAHAHAHHAHHA han hade sån inlevelse, det var så jävla störtskönt :D ni fattade inte eller hur? skitsamma det var så jävla roligt att jag och sandra fortfarande skrattar om det.



Fick föresten höra mitt lilla "rykte" som gått om mig. hahaha vad jag skrattade ;P sen blev jag fan sur. whatever :) vad gör inte folk för lite uppmärksamhet.



Jaja, svinhärlig kväll. :-) Nu blir det sova för min del.. Upp och jobba imorgon. fyfan :P vill inte.. så vitt jag vet skulle halva min grupp supa, lär ju bli ensam imorgon jag :D haha..

helvete nu är klockan 03:07 fastnade i telefon med sandra. AJA. nu blir det sova. ska upp om 5 timmar. Härligt? nej fyfan. Den slitna tjejen inne på Cyberia? japp. it's me.


Dance with the devil

Nu har jag stått ut i en timme i kassan med robin :) det är hemskt... HEHEHE. Nejdå :D nu ska jag gå och sätta på mig sånnadär snygga infotröjor.. och så ska jag stå där en timme med awsome Robin ;)..

stop searching your heart

Jag har gjort mitt allra första utrop idag :D FYFAN vad jag var nervös. jag stod helt och skakade, men jaa :D I MADE IT! sen har jag fått stå i kassan med Linus, spelade asgrym musik och ja, ;) var bara allmänt grym. Dagen har fan gått fort endå :P slutar snart. 4½ timme typ.



don't bring me back

Imorse var det jobbigt att komma upp. Sov jätte dåligt. drömde nån jävla dröm att jag & ida skulle bli mördad. och vi fick välja att bli dränkt i duschen eller så skulle dom bita huvudet av oss XD inte ett dugg nice. men vi valde att dom skulle bita huvudet av oss ialf. 



 Nu sitter jag iallafall på cyberia. :) dom snackar nått om att jag ska göra ett utrop? är dom galna på riktigt :P? vet ni hur mycket folk de är på birsta idag! sjuukt mycket. Vi har tillochmed kunder här :D hahahaha. jaja off to facebook.


My heart is open wide

Kvällen har spenderas tillsammans med Sandriiiiiisch :) Jag drog till min "granne" Kim.. Ah jag drog dit för att träffa ante, dom hade förfest :) men så drog ja dit sandra.. haha och domdär grabbarna är ju galna :P heeeelt galna. Men kul var det. Och ante.. HAHA XD pinsam kille.. Så sedan lessnade vi på dom. Drog hem och satt och snacka och shit. Och sedan tog vi oss en tripp till Bosvedjan ;p haha snygga tjejer. (y)



Men helvete vad kul vi har tillsammans :D:D:D och imorgon kommer bli KUUUL!
fan shit, jag borde sova. >.< jag ska fan upp och jobba. helvete vad tänker jag med?


Cause You're an angel

It was hard to find out that you didn't love me
It was hard to find out you played a game
It was hard to find out that you have used me
It was hard to find out that you didn't care



Cause you're an angel sent from heaven above
You take away my pain
I still feel lonely and so empty inside
I know that you can't stay


Do you still belive in love?



Imorse klockan 11 tog jag bussen ut till sanbia. Därute gick det toppen bra. Hon var så lugn o söt så.. Nu hade jag tänkt att göra lite mat och sedan ska jag gå och duscha.. :-) Resten av kvällen ska bli att vila upp mig inför att jobba imorgon. :P Inte ett dugg peppad.


Why do you think I do that?



;) att vi kan.


You've been my inspiration

You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me




You gave me wings and made me fly
You touched my hand I could touch the sky
I lost my faith, you gave it back to me
You said no star was out of reach
You stood by me and I stood tall
I had your love I had it all


truly from my heart

Nu ska jag gå och ta en dusch, när jag kommer tillbaka förväntar jag mig en snygg kille i min säng, som dessutom städat mitt rum. läääääääju ?


Do you feel the pain?

Idag åkte jag ut till Sanbia, hon vägrade dock komma ihagen :( suck! Direkt när jag kom hem hoppade jag in i duschen, fixade mig lite och sedan åkte jag och Sandra ut till Birsta :) Där hade vi riktigt roligt.. haha vad skööön hon är :D Inne på H&M kommer hon och säger " NAZLIIIE, skitsnygg kille här borta, KOM " så går vi dit så jag ba: HAN!??! :O hon ba: " jag såg fel " HAHAHAHAHA jag började asgarva. Hon lät så jäävla ful XD Så vi sprang omkring där massa timmar blabla :)


don't stop me now

Jobbet idag har gått superbra, sista timmen var vääääldigt seg.. Annars har det bara flytit på faktiskt. Fick stå en timme i informationen och då kom ju självklart mamma, micha & madde förbi, haha tydligen ser jag "sportig" ut. NICE XD NAAT...haha.. Nu är jag ledig i två dagar.. DÖÖÖ skönt. :-) Så jobbar jag 13:00-20:15 på lördag. Mindre kul :P



Nu ska jag gå och ta ett långt, skönt och härligt bad.
Sedan lägga mig i sängen invänta Paradise Hotel och efter det sova.

Don't belive in what they say

Ni anar inte vad jag fick göra idag... stygga människor här (; Jag fick göra ett såntdär test utrop. Jag och en annan tjej skulle öva eftersom att ihelgen kanske vi får göra sånna. Så innan birsta hade öppnat skulle vi göra ett sånt. Både jag och sabina var helt nervösa och höll på dö xD. Jag försökte få henne att börja " jooooo, men sabina har varit här längre än mig " hahaha, typ 1 dag? (a) jaja.. jag fick iallfall börja. Och det hemskaste av allt var att jag fick säga från början " detta är ett test! " omg :P Men vi gjorde det båda två.. + poäng till oss, BIG time.  Ni vet vad jag pratar om va? ni vet domdär medelandena som spelas upp i HEEEEELA birsta...


You come around again

Praktiken idag gick bra, blev väll lite sånnadär fail stämplar på mig :P men JAG ÄR NY XD haha, men det har varit riktigt roligt faktiskt, alla är så härliga där ;D.


Sen mindre härlig och mindre roligt... Jag gick och kollade min mobil en snabbis så hade jag fått ett sms. hade inte numret inlaggt men det stod " Tack nathalie :) " så jag ba: jaha? vem har jag retat upp nurå? så kollar på numret... 289 på slutet. ;o fan vad jag känner igen det? så klickar de till i skallen, FAN de är robins nr? vafan har jag gjort som han ska tacka mig för?!?!?!?


Så jag går där och funderar ett tag, sen ba: helvete XD de är 1 december, han fyller år och jag har sen LÄNGE LÄNGE LÄNGE satt ett "sms påminelse" att det ska skickas ut ett automatiskt på hans födelsedag. Jag ba: jaha.. trevligt att jag skicka iväg ett "grattis" då. Så på lunchen loggar jag in på Gratissms.se.


JAG VILLE SERIÖST GÅ TILL ALNÖBRON.. I mitt sms stod det " hej älskling :) grattis på födelsedagen, jag ÄLSKAR dig! <3 " seriöst.. jag har aldrig varit så jävla obekväm i hela mitt liv. :P jag skämdes som aldrig förr.



Frågan är nu varför jag fick ett "tack nathalie :)" och inte ett "vad fan är det för fel på dig? vad fan vill du?" Han kan väll heeeelt seröst inte tro att JAG helt plötsligt skickar ett sånt sms? isåfall dör jag. :P whatever nu ska jag klä på mig efter en döskön dusch.


life without my soul

Nu sitter jag på cyberia och gör zero, Sitter här med min söta datanacke. heheheheh Det har varit skrämmande mycket saker att lära sig idag. Jag vill väll typ gå till alnöbron för att jag är så jävla noob. KUL! nej.. Men blåa gruppen är helsköna ;) huhu..


you are here with me

1. När är du som kinkigast?
På morgonen, då är jag riktig kinkig och om jag är trött.


2. Vad tycker du om kärlek?
Just nu är jag inte ett dugg intresserad utav det..
Men det är underbart ibland, lägg märke till ibland.


3. Vad ger dig gåshud?

åh, kyssar i nacken, heeeeelt klart.. helt såld på det.


4. Vad har du gjort idag för att ditt liv ska vara bättre imorgon?
Ingenting, vad dum jag är.. Eller räknas förtränga känslor? isf det.


5. Vilka favoriter har du i din garderob?
Räknas mina skor? isf så säger jag alla dom <3


6. Är det bra att ibland bli berusad?

Alltså inte om man heter Nathalie Uhlán och gör bort sig på fyllan.


7. Var är det mest intressant att iakta andra människor?
haha var? :O vad kinky jag får för mig att denna är XD


Just a page in my diary

You Can’t Break A Broken Heart



Memories they're following me like a shadow now
And I'm dreamin'
Cause I've already suffered the fever of disbelief
I'm still in love with who I wish you were
 



I hate myself for loving you
I turn my head away
But my heart will remain
'Till the day I learn you're No Good for me


Leaning on the mother tree

Fan jag var lite osmart förut, jag somnade runt sex tiden och sov till halv nio. Så nu sitter jag klarvaken 01:28. duktig tjej? NJA !

 Iallafall, mimmi är ett fittcp :O här har ni en bild på äcklet.



snygg tjej? - NJAAAAAAAAA!


RSS 2.0