Hold up, I can't stop looking

Ja, igår var en låååång förjävla tröttsam dag, började med att kliva upp sju för att åka till skolan, hoppningen blev inte så lyckad.. Liza är mupp :p Efter skolan åkte jag, josse och ottan ner på stan och gick på Video Mix och köpte godis :) sedan åkte jag hem en snabbis och droppade lite saker, sedan bar det iväg till Prinsen, träffade robin där också och han följde med, :P Åkte dit och hann inte mycket mer än att mocka, borsta prinsen sedan gick vi till bussen.

Åkte hem, åt mat och sedan åkte jag ner på stan och mötte Carro :) åkte på trav och hade kul, vi satsade på skoj :p och Jag vann 3ggr, :D Carro lyckades inte vinna en enda gång^^  21:15 tog vi bussen till navet och runt 10 tiden var jag hemma, var helt slut men blev en film med min korv till pojkvän, " The cutting edge " riktigt bra film :D och inte dåligt het skådespelare, gosh :D inte att leka med detdär...

 

Idag klockan ett tog jag som vanligt bussen ut till prinsen, blev en mysig barbacka tur i padocken :) galopperade för övrigt för första gången barbacka idag, gick superbra.. såklart (; Efter ridningen stog vi lääänge och bortstade och myste, och sedan så bestämde jag mig för att massera honom, och det tog inte lång stund innan han stog och tuggade och gäspa ... :) då blev man glad. fem tog jag bussen hem.



 Kom hem runt sex, och klockan sju mötte jag Sandra och Tyson på OKQ8.. :) jag, ilska, sandra och tyson var ute i en timme och 15 minuter.. helt slut efter domhär dagarna... Imorgon ska jag rida bellie, och hela måndagen ska jag bara ta det lugnt och bara umgås med min lilla prupp pojkvän som jag ÄLSKAR :D 



En häst som robin hejade på ;) han hejade på alla 4:or




Prinsen har blivit mycket vigare nu, på en månad :)
Snart är han lika vig som bellie bus.




Visst blev prinsens box fiiiiiiiiin? :D
Tog hur lång tid som helst att göra iordning ^^




         

I dont feel like dooing something

Berätta sju personliga sanningar om dig själv


1. Jag är mörkrädd
2. Jag är rädd att bli gammal
3. Jag hade IG i alla ämnen när jag gick ur 9:an
4. Jag är jätte otålig
5. Jag älskar djur :)
6. Jag vill bli frisör
7. Jag har smuglat in hash på ett fängelse när jag var 15 ^^

I'll be allrigth


There it's no more lies

Imorse vaknade jag fan inte på rätt sida.. haha.. var så jäkla arg. :p Allt robin gjorde störde jag mig på .. usch, ^^ Igår kväll klockan tio tog jag bussen till robin, gick o la oss nästan direkt när vi kom dit, mysigt att sova med min älskling vill jag lova, så imorse ville jag bara dö, så när vi kom in till navet var jag så less så jag bestämde mig för att åka hem och sova för hade jag åkt till skolan med detdär humöret hade det inte slutat bra :P Så jag och robin åkte hem till mig åtta imorse och sov.


◄○►     ◄○►     ◄○►




Klockan tolv tog jag bussen ut till alnö, där plockade Gia och min klass upp mig så åkte vi till gymmet, där tränade vi och shiit va slut jag blev i armarna :O det var tamefan döjobbigt. Men det var faktiskt roligt också, gick/joggade 15-20 minuter på bandet där också, funnyfunny :P


Efter träningen blev det stallet, red gosking med josse&bellie.. Mest skritt, lite trav och en lååång galopp :D skithärlig tur...Imorgon blir det att åka till prinsen, han ska tydligen skos imorgon så vi får väll se om det hinns med me en ridning, annars blire bara massa mys, på lördag tänkte jag ta en mysig tur iallafall :)... Nu är jag så jävla trött och klockan är bara halv nio, tänkte se en serie och sedan ska jag sova så att jag är utvilad imorgon, hett schema ;P

Red lips is dangerous

Idag när jag skulle gå till stallet så stog min otrolig söta hund vid dörren och såg så ledsen ut, så jag kände att jag var tvungen att ta med henne, vilket jag gjorde :) hon är ju fortfarande rädd i stallet o så.. men efter ett tag när vi ridit, (jag red king, hade kopplet i ena handen och tyglarna i andra) så började hon att släppa rädslan lite. :) Jag och king både galopperade och trava, och ilska sprang på bakom oss ;D det var riktigt roligt, trodde inte det skulle funka, :D men jodå.



◘  ◘  ◘  ◘




Så nu har jag bestämmt att ilska ska få följa med
ut till stallet en ggn i veckan så mycket som det går :) Hoppas på att hon tillslut kan springa med oss lös, men skulle jag släppa henne nu skulle hon bara springa iväg, låååångt ifrån allt som har med hästar att göra :p haha tokvovsingen min.







Igår såg jag och robin " while she was out" ne den var verkligen inte bra, >,< skittråkig och seg.. nejtack.. robin och jag ska snart ta oss tid att titta på Järvehedens standup komiker shit film =D den är sviiiiiiinrolig däremot..


Baby we can talk all nigth

Gud jag är så less nu på att inte komma upp till skolan, ååh.. :/ men jag är helt slut.. orkar verkligen inte upp.. gah >.< döda mig snälla... Tänkte iallafall åka ut till king nu och rida ut på en härlig tur.. :p ska bli väldigt mysigt i snön. hihi.. hoppas bara han är på lika bra humör som mig. ;>


☺   ☺   ☺  ☺   ☺




Igår så såg jag, mamma, micha och kenth på Järvehedens stand up nått, haha och den var sjukt kul, haha ;D hans låt om feeders är grym^^ Såg bara sista halvan igår så tänkte se färdigt den idag :) kanske ska be robin också se på den.

Iam preperd to be me

Igår så var jag dödstrött redan klockan åtta, så klockan nio gick jag och la mig.. klockan tio ringer min korkade pojkvän och väcker mig, hade assvårt att somna om men tillslut så, tror ni inte puckot skickar ett sms som väcker mig elva? då kunde jag inte somna om, blä.. less jag blev.. Runt tolv så kom madde o frågade om jag ville se film med henne och kenth, och det ville jag så gärna, vi såg "Wild Child".. så otroligt bra och rolig tonårs film :) min favorit nu!




 Efter det så satt jag vid datorn till fyra, låg och kollade in i väggen tills halv fem då jag somnade nångång. Vaknade sju av alarmet, med en otrolig huvudvärk, blä sa jag och somnade om.. klockan tolv tog jag bussen till Prinsen, blev tömkörning i paddan idag som faktiskt gick toppen bra :)


• ▲ •  ▲ •  ▲ •  ▲ •




När jag kom hem så låg en snygg pojkvän i min säng, min PONGOOOO.. som jag förövrigt nyss skickat iväg på hemköp.. ;p candy is my passion.. vi ska se en film och då vill jag minnsan ha choklad :D yummy. Jag ska nog tvinga honom att vi ska se "while she was out" den verkar bra.




You can't pretend like it never happend

Jag verkligen sitter nu och är jätte irreterad över min granne som har spelat ashög musik tillochfrån sen klockan tio.. klockan är 02:27 och hon verkar tamefan inte ha nån respekt alls att det faktiskt finns folk som vill sova, tex som min mamma.. >,< hon ska minsann få en lapp i sin brevlåda imorgon... respektlösa mongo!!

♫ ♫ ♫ ♫ ♫


" Hej jag skulle uppskatta om du också höll dig till reglerna och inte spelade hög musik efter klockan tio, och sen kan du sluta låta som en dålig porrfilm på nätterna, väldigt jobbigt att höra / Mvh Nathalie & ilska. "

haha detdär med porrfilmen är sant, vet inte hur många ggr vi hört henne och haha, jaa det låter som en dålig porrfilm, inte snyggt eller :P Jaja nu ska jag väll försöka sluta störa mig på henne så mycket, kanske skriva lappen eller nått ;)


I been dancing in the dark

Imorse var jag helt sjukt trött, hade ställt robins på mobil på tio, klockan tio vaknade jag och bad robin ändra till elva.. vaknade klockan elva och bad honom ställa klockan på tolv då jag äntligen klev upp :p haha.. tog bussen halv ett ner på stan, tog ut pengar och fyllde på busskortet. :) Stog lääänge och väntade på bussen till kovland, och såklart där satt det tre alkolister, med två hundar... och jaa, jag vill rycka av varenda alkolist deras hundar, dom ser fan inte lyckliga ut, idag stog dom där två söta hundarna och slickade på isen och runt där låg det massa fimpar som dom hela tiden fick i munnen och fick spotta ut.. åh blev så irreterad.. Sen så att ägarn kastade fimpen och den åkte längs pälsen fick mig att vilja knyckla ihop hennes ansikte. Sedan så står dom och skriker på två andra alkolister mittemot, som sedan kommer dit och bråkar och skriker ännu mer, och slåss gör dom också. herregud vad fick dom att få ett sånt liv.



▀   ▀   ▀   ▀   ▀




När jag kom till herr prins så tog jag in honom och gick ut och tömkörde honom i 45 minuter. det gick lite blandat, men slutade med att han började söka sig neråt :) då blev jag happy. Borstade honom och släppte ut honom, sen mockade och fixade jag och tog in honom igen. han är söööööt <3

Rockstar, you make me so hot

Jag och Robin har lyckats sammarbeta och faktiskt gjort en supergod sockerkaka, en tigerkaka.. ;) den blev inte så snyggt randat haha.. men vafan det var första gången :p (skyller jag på idag).. Och jag njöt för första gången av att äta smet, är ingen smetälskare.. men dendär smeten var nämnligen GOOOOD.


Har även sett Let's dance, druckit portello och ätit chips :) hejade såklart på blondinbella, som jag tycker är en otroligt smart blondin, haha ne men ^^ jag gillar henne sjukt mycket, hon är en bra person helt enkelt :) ialf vad man kan läsa i hennes blogg. Blev besviken, arg och ledsen när jag gick in på Tv4.se och såg att blondinbella åkt ut, VARFÖR :s ? kan dom inte istället kasta ut gamla snusk carl jan eller tanten med bruna tänder? :s dom kan ju knappt röra på sig.. steltrynen.

Blondinbella.se
 

- ♣ -  ♣ - ♣ -

Kenth är en rolig prick, jag somnade förut runt sex tills åtta, så kommer han in på mitt rum och frågar om han hörde att det var småbarn som kastade is på våra fönster, så jag ba: nej :) så han ba: jag sprang efter dom och jag fällde den sega tjockisen. HAHAHA.. asså gud :P han är så störd.. jag höll seriöst på att dö av skratt, oså hade han sagt nått, och dom kaxiga utlänska små killarna ba: vi är inte rädda för dig, gud^^ små skitar. finns det inget bättre än att reta upp folk lixsom.


off and away, nu ska jag sova och imorrn ska jag åka till underbaringen (tha prince)


I got a *69 for that

Igår natt så gick det inte att sova, jag satt och tittade på the hills konstant i flera timmar, klockan fem var jag trött och bestämde mig för att sova.. och jag skulle alltså upp åtta igen.. jaaaaaa ;p jag var helt slut, men jag kom upp iallafall och jag och jossan tog bussen till Prinsen :) Josse fick uppgiften att göra honom fin medans jag mockade, sedan gick vi ut och red på plan, det gick bra hihi.. han är sån gentleman haha ;p Och jossan, sadelproffset.. fick mig att inse att sadeln är way för smal för honom. :P så en ny will be needed.


Jossan tycker: Mysig, snäll & stel :D haha..
har faktiskt betydelse va hon tycker hihi :D
det är ju en stoooor skillnad på honom och bellie
om man säger så :p men he is so gr8 anyway.

♥    ♥    ♥

 Klockan tolv tog vi bussen in till stan, och från stan ut på alnö :) där skulle jag fota josse och bellan, men de blev inte så mycket fotandes, tråkigt nog.. men ja :) det får bli en annan gång. Sedan åkte jag hem till en störig robin och haft en helkass kväll. JIPPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!








It's her move

Jag och micha hamnade i ett samtal om Jehova, armagedon och allt sånt.. Ja om ni inte visste är min syster ett jehovas vittne... japp.. precis.. en såndär som går och knackar dörr som ingen tycker om, ;) haha ne men allvarligt.. Jag tycker det är otroligt intressant att sitta och prata med henne om sånt, för långt långt inne så vill jag tro på det hon säger, men jag känner att det är en sån stor risk dom tar, för man vet ju inte 100% att det är sant.. :p vad dom än säger, det finns lika mkt bevis på det som att big bang har hänt lixsom :P



 

◄► ◄► ◄►



Samtalet vart väll upp emot en timme ialf, :) Det är mysigt att sitta och prata med micha, vi bråkar mest nu för tiden.. Inge roligt alls. :( Men hon går alltid över på mammas sida, usch vad jag hatar det.. blir så jävla arg på henne då... >,< tycker det är så fult att när jag bråkar med mamma, så lägger sig både micha OCH kenth i, och då bryter helvetet loss för mig.. vill jag lova :D haha..

----


Är så otroligt peppad för att rida prinsen imorgon så kan inte sova, haha :p siiiickt. är vad det är, :D ne men det blir nog roligt.





P.s .. tycker emmah kan få lite creed för att hon tipsade mig om en sån bra serie.
Thank you, thank you... THANK YOU!!! ☼

A change of plans

Idag så gick ridningen över förväntingarna, king var duktig och vi tog en så otroligt härlig låååång snabb galopp på en väg :D gud va lycklig jag är över den nya snön, så härligt. Robin och ilska hakade också på, och robin fick rida en bit han också ;p det tror jag han tyckte var roligare än han vågar erkänna. :) he likes king..

Ilska tyckte iallafall att det var roligt blandat med lite skräck :p hennes fjanterier kring hästarna har fortfarande inte släppt helt, men ja :) det går iallafall frammåt, och det är huvudsaken. På bussen var hon så trött så hon låg ner på golvet och sov, min lilla rosa tjej :D


♠  ♠  ♠  ♠


Robin går mig så jävla mycket på nerverna när han hostar & hostar & hostar & hostar, jag blir så irreterad att jag får huvudvärk... : ( please someone kill me.. Oså igår åt han upp asmycket av mitt godis, och så jag ba : ^o) oså fick jag hans, men vet ni vad de första han gör när vi kommer hem? JOOO, ÄTER UPP CHOKLADEN SOM JAG NYSS FICK.. fattar mig inte på honom överhuvudtaget.


Nu blir det att se The hills.







I want you to be with me

Haha, glömde ju såklart att berätta om saken som jag garvade åt hela jäkla dagen igår, haha ^^ Igår så satt robin i telefon med hans kompis, så nös jag emot robin, och självklart så berättar han det, så hans kompis säger åt honom att göra en "simba" på mig, haha och robin hade ingen aning om vad de var, så när dom lagt på så berättar han för mig, och helt seriöst, jag garvade HELA dan för det var så jävla fult... Ni vet simba i lejonkungen? han blir ju typ döpt eller nånting av den där apan och får ett sträck i pannan? :P


☻  ☻   ☻   ☻   ☻



En simba är iallafall, när killen har sperma på snoppen så ska han dra den i pannan, så har man gjort "en simba" hahahhahha, jag tycker det är så sjuuukt roligt. :D Bad humor, I knoww.. ;) jaja nu ska ja göra en simba på robin. 8-)




Love is not a maybe thing

Igår så satt jag och robin uppe tills två för att få till bloggen, fyfan vad less jag blev, jävla skitsaker...var nära där några gånger att gå och hänga mig, >.< men tillsut runt halv tre fick vi till den, så gick vi och la oss, men båda två var så jävla trötta så vi kunde fan inte sova, oså låg han och hosta och jag snora, ne usch.. jag ville fan dö just då, >,<

♦ ♦ ♦ ♦ ♦


Idag vaknade jag klockan ett, :) känns skönt att få sova länge nu så jag blir sjuk, har en äcklig känsla som säger att jag aldrig kommer att bli frisk :'( det känns inte kul alls, hoppas bara att den är falsk, annars blir jag tokig.. för jag har knappt nån smak eller lukt.. sucks!



Igår så gick jag, robin och kenth på affärn, så stog jag och kenth och plockade lös godis så står jag  "oj oj oj :o " och kenth står och säger " oj natta hjäääälp mig " hahahaha jag skrattade så jävla mycket, :P det slutade med att vi tog alldeles för mycket godis som knappt smakade någonting för att jag är så sjuk.. hur dåligt är inte det???

-------

Nu ska jag iallafall gå och fika och sedan åka ut till King :)


My life be like ooohaaahhh

Idag så sov jag och robin till 12, :) skönt att inte sova bort hela dagen.. Idag blev jag så otroligt  sugen på att gå uuuuuut, men jag blir bara sjukare... ;( blir tokig av att bara sitta inne såhär. blä!  Missade att följa med till Nordvik idag med skolan, ställde klockan på 6:30 imorse, vaknade och kände att jag inte var tillräckligt kry för det, boring.. jaaaa.....

♣  ♣  ♣

Har även börjat se en ny serie :) The secret life of an american teenager, den verkar asbra :D så jag tänkte ligga kvar här i sängen och se ett avsnitt innan jag hittar på nått vettigare att göra ;)

---------------

Imorgon SKA jag till skolan. >,<




If you want, I'll try to love again

Idag sov jag och robin alldeles förlänge, ända till halv tre.. stygga vi är, ;) Men vi gick och la oss tolv igår men vi lekte en lek, om jag säger "Britney Spears", så ska han säga en annan kändis på S :p sista bokstaven alltså. :) Vi tog, djur, kändisar, band, låtar, haha och jag vann alla gångerna.. haha men det gick segt vi fick tänka i fan 100 år, jag tror det har och göra med att vi är sjuka, *blink blink*

♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥

Så när vi steg upp var det bara att fika, och sedan så la vi oss i sängen och busade, klockan halv fem tog jag och josse bussen ner på stan och gick på kings, :P Jag köpte en jättegullig leksak till min fina lilla sötilska :D en blå igelkott.



När jag kom hem var det middag, :) sedan så har jag och robin varit duktiga och tålmodiga med att klippa ilskas klor, ;P hon blev inte alls glad.. surpuppan min. Men nu är det iallafall gjort.. uscha jag blir så förbannad när jag ser hundar med
alldeles för långa klor, :S hur fan kan man stå ut med det? jag får panik bara ilska har 2 mm för långa, dom kan tillochmed bryta tårna om dom är för långa, och då är det bara goodbye med hunden, >,< KLIPPKLORNA PÅ HUNDARNA!!!


Find a reason leave it all behind

Jahapps, kan ju börja med att det är oerhört synd om mig.. Känner mig så hilma hängig och blää.. inte kul alls.. Sen så har jag så jävla ont i väster sida, typ vid höftbenet.. mamma undersköterska tror att det har nått att göra med äggstockarna. ; o lät ju väldigt skojigt... eller? ^^ kan nog stämma för förra månaden hade jag också ont.. men ja, då trodde hon det var en sträckning.. Får väll se nångång vad det är ;p inte så akut så att det blir sjukhuset, men inte långt ifrån heller... På tal om min pojkvän.. jäkla robin som smittat mig med förkylningen.. stryk ska han ha ;)

Thoose lips and the brown eyes and the sexy hair

Idag klockan halv tolv klev jag upp, satt och retades med robin och sedan ett tog jag bussen ner till stan :) åkte ut till kovland, allt var redan klart hos Prinsen, less jag blev.. för då har jag asbolut ingenting att göra i 1½ timme. :O Tog in och borstade honom, sedan gick vi ut i paddocken och red lite, och sedan skrittade vi ut på en tur, han va lite fjompig :P men annars så gick det helt ok! : D Stog och borstade honom i 30 minuter efter ridningen, han blev så glansig så :D Släppte ut honom halv fyra, och sedan halv fem fick han komma in igen :D Han är så söt när han står och kliar rumpan mot krubban :P

När jag kom hem så åt jag mat, och sedan har jag legat i sängen och typ kollat BDB och lite annat sånt tråkigt :p Sen så har jag hunnit med att titta på ett avsnitt av The hills :) ska kolla på ett till så snart som möjligt (; .. älskar det :D totally.



It's like rain on your wedding day

Igår kväll gick jag och la mig tidigt, halv 11 :D så imorse hade jag inte alls så svåra problem med att kliva upp, vilket kändes skitbra ;p på skolan fick jag, jennie, josse och othilia kämpa som några slavar i stallet, fyfan >,< Sedan blev det ridning, jag red sötliza, det gick katastrof, :p det räcker med det. Blev iallafall helt hyper sedan.. tror jossan lessnade där ett tag ;) haha... sedan skulle jag iallafall åka hem, men så stog robin på busshållplatsen hemma så då stannade jag kvar på bussen, så frågade jag med mina flörtiga ögon om han ville följa med till stallet och han sa ja :D:D:D jag blev happy.

Så åkte vi till hans skola, han skulle fixa nånting med nån ny kurs eller nått sånt tråkigt, ;P whatever lixsom.. Så åkte vi ut till prinsen, och bläää.. det var så jäkla kallt så jag bestämmde att bara pyssla och mysa istället. :) Han fick flätor i hela manen och en i svansen så imorgon kommer han vara supersnygg på våran ridning, <3 love it. :D  Han var så mysig idag <333

Så när vi kom in till stan köpte vi alldeles för mycket godis, uscha nu mår jag inte bra alls :P Har sett tre avsnitt av The Hills också, helt sjukt bra serie, men gud vad less jag blev på Lauren när hon ville glömma Heidi. :O Har helt bytt sida nu.. HEIDI <3 Så innan jag går och lägger mig ska jag se ett avsnitt :) behöver inte kliva upp fören 12 imorgon så blir nog två ;) Haha och jag slumrade till på bussen, och det tillfället utnyttjade robin till max, och fotade mig ^^







Here Iam looking back

Idag tog jag bussen klockan tolv till skolan :P Vi gjorde några övningar för att stretcha musklerna sedan klockan två fick vi sluta, och jossan tjatade ihjäl mig på att jag skulle följa med och rida.. för huga :p jag kunde ju inte ligga hemma hela dan och titta på serier.. så det var bara och lyda, ^^ Så jag fick låna Dino.. :) han var väldigt trevlig och så =D lite fjompig för ljud, men annars så. Vi tog en kortvända för jag frös så inn i helvete :p hade bara mina ridbyxor och det var förjävla kallt.

Så när jag kom hem så satt en bråkig pojkvän vid datorn, ._. ville typ kasta honom i ån, jippieee :D Mina tår var helt jävla frysna och jag hade tappat känseln. uscha :p nee det är inget att rekomendera att rida i dendär kylan i opassande kläder. Sen har jag sett två avsnitt av The hills. just LOOOOOOVE it :D



Since that cold november day

Idag så blev det ingen skola, >,< jag har ingen lust att gå längre, allt känns fan endå helt hopplöst, Klockan ett vaknade jag och min skönhet (robin) då klev vi upp, sedan kvart i 3 tog jag och carro bussen till stallet. Vi red ut barbacka på Bellie och King i 45 minuter. Det gick jätte bra. bellie var lite hyper i början men sedan lugnade hon ner sig. så jag är happy. <3

När jag kom hem åt jag mat, och sedan så la jag mig i sängen och har tittat på ett avsnitt av Andra avenyn, Hur bra är inte det? <33 spännande så jag dör snart, nu hoppas jag att Hamza är pappan åt silvia, :D vad glad jag skulle bli.. Haha hade missat helt att roxanna hade varit med honom :p Sedan har jag sett ett avsnitt av The hills :) och börjat tanka ner Laguna Beach! hoppas att den serien är likabra som The hills :)



I wear a halo when you look at me

Idag så tog jag och robin bussen från navet klockan nio till kovland :) Jag mockade åt saga, hugur och prinsen, älskar att mocka i deras spån :* Så medans jag mockade så borstade Robin herr prince ;D och köpte hans kärlek genom morötter :P haha.. Så gick vi ut på en tur, det gick superbra :D han var inte alls lika stark som när vi red ut med Saga och Angelica. Så hittade vi ett bra underlag där det gick att trava, bara is överallt annars, så travade vi lite, oså gick vi ner för en backe och där tog vi lite galopp, och efter det blev han en aning taggad :D Gubbeeeeen<3 Var ute i precis en timme, var så himla mysigt ;p vill lära mig fler vägar så att vi kan rida ut oftare så de slipper bli så tjatigt i paddocken. Så ja.. är super nöjd :D

Efter stallet åkte vi till hööks och lämnade tillbaka mina ridbyxor, xD gick lääänge och tittade på saker som king skulle vara riktigt snygg i (; rosa rosa rosa. <3 men min plånbok ville tydligen inte :( Så gick vi på birsta ett tag, köpte två t-shirtar, ett svart och ett vitt. :) Sedan åkte vi hem och robin somnade i sängen på engång och jag låg bredvid och såg två avsnitt av The hills, Sedan somnade jag också, sov i 1 timme och 45 minuter, det var sköööönt <3




Is he faitfull to her? Hell no

Idag blev det ingen skola, somnade inte fören runt fyra inatt.. Svin jobbigt att inte kunna sova. Så när jag vaknade imorse var jag helt död och hade nackspärr, så jag la mig och sov igen. Mycket skönt.. vaknade runt 12.. satt o gjorde ingenting och sedan klockan två og jag bussen till stallet, hade ingen lust att rida, men allting i stallet var redan klart :p så jag tog in och borstade sötnosen lite, och så hjälpte jag jossan att hålla i bellies huvud när hon masserade :p sen prövade jag att göra de också xD ..

Sedan åkte jag hem och här fanns min snygga pojkvän ;p Madde skjussade även ner oss på donken runt åtta, yummy :D nu ska jag gå och retas lite med robin =D

Baby.. I'm perfect for you



Herregud vad klockan går fort, klockan är 04:38 nu, och jag ska upp 12 imorgon... Men vad roligt.. inte :o fyfan måste hoppa i säng nu. Sitter på min stationära dator, usch vad jag ogillar att skriva på dethär tagentbordet, känns helt fel... me like min bärbara.. ibland.. den har ju fått damp och örjat stänga av sig typ hur lätt som helst.. men jaa.. den ska lämnas in.. : p

Har suttit på lunar och drygat mig sjukt mycket.. kan inte fatta att det finns personer som tar den sidan på allvar. :o fast stolt är jag som haft min i 8 år ;) det är fan starkt.. haha. ne gud, skulle aldrig klara av att ta bort den, har sjukt mycket där som jag vill ha kvar... forever. :p Nu satt jag på Timbaland - apologize.. Gud vad jag grinat till den låten :o i 2 månader spelade jag den och bara grät, jäkla robin :p förstört en sån fin låt för mig. Nee nu måste jag sova... :D nigth

Jimmy Aldrin, Närmast hjärtat!

Lunar är inget bra ställe för mig.. kom o tänka på.. oh mina gamla blogg inlägg, och där hittade jag en massa jag skrivit om jimmy.. :( Varför togs du ifrån oss? :'( Varför blev det såhär, varför lät livet dig inte få en chans att bli fri drogerna....... :'(


Jag minns det som igår, vi turades om att skriva till varandra, när du skrev fick jag lägga mig i soffan, och sedan när jag skrev la du dig där. : / Vi hade precis kastat ägg på grannhuset. :(


Onsdag 18:e juni 2003 05:19 (#4866 - obesvarat)
ghettocasanova P21 från Sundsvall i Västernorrlands län
shoo syrran vad händer då? jag sitter här framför datorn o du ligger i soffan o kollar på TV. Vi har haft det fett kul idag eller hur fan vad vi har hittat på jävelskap men det är så det ska vara eller hur? Men hoppas att du följer med till Bredsand idag så kan vi ha kul på bussen o hitta på mer jävelskap med gammlingarna på bussen men men nu pallar jag inte o skriva mer men jag vill bara säga att jag ÄLSKAR dig fett mycket*puss puss*

Onsdag 18:e juni 2003 05:31 (#4867 - obesvarat)
ghettocasanova P21 från Sundsvall i Västernorrlands län
Men nu snackar du inte bara lite skit när du säger att du älskar mig mer en vad jag älskar dig för jag älskar dig 10gånger mer en allt du säger för du är mitt hjärta vännen, o det finns ingen jag älskar lika mycket på denna jord som jag älskar dig o det kommer alltid att vara så även om vi bråkar o du säger dumma saker till mig o jag till dig så vet jag att det kommer alltid att vara vi två mot resten av världen eller hur syrran det är ju vi som är (The gangztas fan ingen kommer nära oss men men jag ville bara säga att jag älskar dig.*puss puss*

Why should I be sad?

Sitter nu och har döds tråkigt, :o är helt ensam hemma så har ingen kenth att mobba och ingen mamma att prata med, sjuukt tråkigt. Men jag hoppas dom kommer hem snart för jag vågar inte somna fören dom kommit hem :p Var iallafall på hemköp med ilska och lillan förut, orkade gå dit även fast jag låg i sängen och nästan frös ihjäl... Men ilska fick damp och började skälla när jag gick därifrån, så gick jag tillbaka och då började hon hoppa upp på mig och dampa ännu mer, >,< Hon skäller typ 0.1% av gångerna .. så blev förvånad, så jag flyttade lillan en bit för att ilska var så hoppig... ;S fattar inte varför hon fick sån damp.

Har iallafall "kommit över" det med att hon tappat sin tand.. fortfarande ledsen, men jag är glad att det inte är allvarligt.. herregud, tänk dom som får hundar med tumörer som dom måste avliva osv, och jag vart sådär för att hon tappade en tand. Började tokgrina när jag såg det, sedan gick det över.. gick och tittade på henne igen och började tok grina för hon såg ut som en gammal gubbe, och blev orolig att jag inte skulle kunna älska henne lika mycket :// sen när jag insåg att det finns människor som får ta bort deras hund osvosv, så blev jag arg för jag ens kände så..

Ilska är allt, <3 my star


Who's that boy? Does he feel the same?

Idag så försov jag mig så jag hann inte åka till hööks.. :p Klockan 12 tog jag bussen ner till stan, hämtade ut pengar, sedan gick jag in på åhléns och lagerhouse ett tag och sedan gick jag o satt mig på busshållplatsen, och så ser jag en "gubbe" vid alkis hörnan, och tycker att han står likadant som min pappa, haha så ja var tvungen att kolla, haha och jo men visst var det han.. :p gud vad jag skämdes, sure.. sup hemma.. men att han nu hänger med alkisarna på navet är bara för pinsamt.. Så jag skickade iväg ett väldigt moget sms " navet? seriöst du skämmer ut mig!" men jag fick inte svar :D konstigt.

Klev på 3:an mot granlo, Så åkte jag och angelica till kovland, där red vi prinsen och saga.. vi red ut på en tur.. kallt men kul.. travade och gud va stark prinsen blev : o och pigg. haha ;D annars så gick det bra.. Sedan så följde det efter en hund efter oss, i 15-20 minuter :o en gråhund.. tillslut hade ägarn sett oss rida med en lös hund och tagit bilen och hittat oss :D vart en aning lättad att hunden kom till rätta, när vi kom tillbaka till stalelt så mockade vi och fixade och sedan fick jag skjuss in till granlo, så tog jag bussen därifrån hem.

Har nyss ätit Kycklingsallad.. asgott <3 och nu sitter jag och tittar på Beauty and the geek. haha nu ska geekarna bli snygga :p När det är slut ska jag nog gå till hemköp. :) vill ha choooklad nu!!!!!



Iam not your second choice

Idag så hade vi som vanligt hoppning på skolan, Det var travbommar, och sedan ett hinder, jag vet inte alls, men jag blev osäker.. eller nääe ;o det kändes bara inte bra... Det var bara jag, josse och hannah som red :p för gittan, dom andra var sjuuuka ; > Jennie fyller år på söndag, så vi firade henne idag med tårta och grejer, yummy. Och så fick hon en present, hon fick en timrå bebis tröja, och en nappflaska timrå :D haha sött. hon blev iallafall glad. Robin var med och filmade och fixade i stallet, Tack babe!

Sedan så tog vi bussen till stan och fick stå i kön på navet i 100 år ;o suger att man inte kan betala med pengar på bussen, men sedan tog vi iallafall bussen till Prinsen, haha vi klev av 3 busshållplatser för tidigt ;o fick gå en bra bit. Kom till stallet och tog in världens finaste prins, och satt på han nygrimman, borstade och sedan gick vi ut till paddan, robin fotade.. Vi gjorde Ökning/minskning :) Har sjukt dålig fantasi.. men det gick toppen bra.. Tog lite galopp också.. ;p Sedan gick vi in i stallet efter ca: 35-40 minuter.. efter jag stretcat honom så borstade robin honom medans jag mockade, han stog så stilla och fint, men sedan när jag la in hö, då blev de fart på han :D han började gnägga o grejer, haha så gullig :D Innan jag åkte släppte jag in honom i boxen =) han blev så glad.

När vi kom hem så det första kenth säger är att ilska tappat en framtand.. går och tittar och börjar tokgrina för hon såg ut som en gammal gubbe :/ men nu några timmar efter känns det inte lika jobbigt, fortfarande ledsen men det hjälper inte av att jag grinar. :( Usch, verkligen asjobbigt att det hände.. :/ min prinsessa.. men hon är fortfarande det vackraste jag vet.


Sen nu på kvällen har jag sett Let's dance, jag hejar heeeeeelt klart på Isabella (blondinbella) Löwengrip :D


She knows she have to go home

Idag var jag helt slut så det blev inte att jag kom upp till skolan imorse, vaknade lite före 12, och då fick jag ett sms av jennie och så bestämmde vi att jag skulle åka ut till alnö för hela klassen skulle gå på alnöbadet och titta in gymet där, så det gjorde vi... verkar asbra därute, så hoppas vi börjar där, =D Efter det åkte vi ut till Jennies islännings Fengur, så himla söt!! :D Sedan tillbaka till Alnöbadet och fikade, för det bageriet vi skulle på egentligen hade semesterstängt :p

Sedan så skjussade jennie oss till stallet, red ut i det mysiga vädret med Josse och Bellie, det gick skitbra... Red med lösa tyglar hela tiden och han travade väll i GANSKA bra takt efter bellan :p Så det var roligt.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 19:20, ska göra rent akvariumet, :P och man måste vänta 20 minuter efter man tagit ut pumpen och värmen innan man börjar tömma vattnet.. :p ska be robin om lite hjälp. min bebis <3333


Sen så har jag och Lena bestämmt att jag ska ta hand om Kingen :D från 20:e mars - 5 april :P ska bli skitroligt. :D två veckor och två dagar :D Det kommer bli toppen bra tror jag (; Han har ju en medryttare som rider 1dag/vecka eller nått.. och hon kunde nog ta nån fler dag.. så jag får ialf lite avlastning, har ju mina andra medryttarhästar som jag också ska rida :D

Wonder how I ever made it

Dagen idag har varit så otroligt olika känslor, Dagen började med att Jennie (våran lärare) som förövrigt är världens bästa lärare. =) berättade att on är gravid i 4:e månaden, jag blev så "rörd" eller vad man ska säga, blev alldeles tårögd, så himla kul :) Och en liten bebis mage har hon också.. blev lite sur att hon inte berättat det tidigare men det vart så mycket kring jul när hon tänkt berätta det, :P två av våra klasskamrater slutade ju, :D men jag blev sjukt glad.. och ännu gladare att hon blev med barn i år o inte förra, tråkigt o inte ha henne som lärare...

Sen så red jag liz la belle, det var hur roligt som helst, det kändes verkligen superbra, hon är så mjuk och fin i munnen och sånt gillar jag, :) så henne ska jag fortsätta att ha i dressyren tror jag. Hon är en gosis, efter skolan åkte jag och red bellie, det gick verkligen inge bra.. jag känner mig som världens dåligaste ryttare, var hur nära som helst på att börja grina. : ( blev så besviken.

Så när jag kom till stallet blev det verkligen inte bättre, Kristina berättade att King ska flytta till ett annat stall, :'( usch ja blev helt förstörd, dom har ju nämnt det förut, men nu lät dom så säkra, och stallet verkade så himla bra och allting.. min älskling... Åkte hem och när jag kom hem så började jag tokgrina och det vägrade sluta, så jag smsade christina, och sa att jag tycker om honom så mycket och hoppas att det går att lösa med bussarna. och det verkar som det. Skulle gå genom eld och vatten för honom, han är så sjukt speciell, och jag tkr om han så himla mycket, allt han lärt mig.. :) han är guld värd.. =)

Klockan halv åtta mötte jag, ilska och lillan upp Sandra och Tyson, tyson TOTAL dissade ilska, han bara ville åt lillan, så jag sprang in med lillan, men tyson sket i ilska endå, han bara gick och nosade, gick ett bra jävla tag innan tyson började leka, så dom LEKTE första gången dom lekte, annars brukar han bara jaga henne för att skaffa lite bebisar, men denhär gången verkligen lekte dom, blev så glad.. men så vips vare var så började dom bråka om leksaken :o flög på varandra o bet varandra, så jag och sandra sprang dit och dom slutade, så kopplade sandra tyson, men så tänkte vi att vi prövar igen, och så funkade allting igen... så från ingenstanns kommer det en golden retriver :o och han och tyson åker ihop.. så sandra KASTADE sig på den andra hunden och jag ryckte tag i Tyson.. båda i chocktillstånd och undrar vart ägaren är, så kopplar hon den främmande hunden och går och letar, och tydligen satt ägarn inne i en lastbil... han hade tydligen bara släppt ut hunden därifrån och trott att de inte var nån där.. usch ;O det hade kunnat gå riktigt illa, två han hundar är inte det bästa >,< Så sedan så var både jag och sandra helt skakiga i benen.. då bestämde vi oss för att gå hem :) Vi var ute i 1 timme och 15 minuter :P tiden gick sjukt fort. Och ilska var så himla glad, haha och efter tyson och dendär hunden hade bråkat så var hon värsta rädd :o lilltösen min.



Things can change so fast

Idag åkte jag och robin ut på birsta, först gick vi till elgiganten och han köpte en ny hårddisk, han har ju hett sönder den andra.. klant. Sedan gick vi och åt lunch på Mcdonalds, =D Sedan begav vi oss ner till Hööks där jag hittade massa saker som jag ville ha : p Stog och valde mellan två schabrak, men blev tillslut ett helt annat + en luva som matchade, prinsen kommer bli så snygg, hästgodis köpte jag åt honom också. :) asbra att ha när jag ska göra en halsövning med honom.

Sen köpte jag ett par nya svarta ridbyxor, stog länge och funderade på svarta eller bruna, men tillsut bestämde jag mig för svarta, kändes mer som mig då ;) sedan så köpte jag ett par ridstumpor, rosa rutiga. <3 love them :D Sen hittade jag två utsöta tröjor som jag bara var tvungen att köpa till ilska, två blåa, en randig och en inte, haha... Hon blev så glad, hon är sjukt lättfrysen, fast mest köpte jag dom för att det är kul :P


       

She broke his heart

Dethär med kärlek är ganska läskigt, efter flera år så borde väll känslorna ha dött ? ;o Jag hade en dröm med en person i, och känslorna väcktes till liv och jag kände precis samma sak som jag gjorde för flera år sedan, sedan när jag vaknade hade jag fortfarande kvar känslan... Usch.. det är knäppt :P

Jag och robin vaknade kring ett idag, Så när jag öppande dörren till mitt rum o skulle gå på toa, så det första jag hör är ilskas klor på golvet, sötnosen SPRANG mot mitt rum när hon hörde att dörren öppnades, hur underbar är hon inte? Min pärla. Men imorse när hon ville öppna dörren och gå ut var hon mindre charmig :P hon stog hur länge som helst och försökte öppna, men dörren var låst, så robin fick gå upp och låsa upp åt henne :p lilltjejen <3 Idag ska hon få gå ut och röra på sig lite, det kommer nog uppskattas = D

Justja, igår när jag och robin gick till hemköp så gömde vi ilskas boll i snöhögen, så gick vi till hemköp och sen när vi gick tillbaka gick vi och sparkade snöbollar och sånt till henne, hade inte en tanke på bollen, så när vi börjar närma oss där vi gömt den börjar ilska dra och hon hittade den :D trodde aldrig att hon skulle minnas


ilska och ty


I'm your baby doll, And I get what I want!

Idag så vaknade jag inte av larmet som ringde klockan nio, tveksam om det ens ringde :p känns som att jag borde ha vaknat, men iallafall.. vaknade klockan elva, då tog jag mig själv i nackskinnet och klev upp, gjorde iordning mig lite och sedan gick till bussen, där satt carro för vi hade bestämmt att gå på birsta tillsammans idag, började med att jag gick och bytte tillbaka ilskas overall, sedan gick vi en massa på birsta, där hittade jag en grå tröja :) Sedan gick vi tillbaka till hööks, och jag hittade vantar och en pannborste =D sedan gick vi in på hööks, och där föll jag för ett påslakan, lila mönstrigt, super snyggt :D Efter 3 timmars gående omkring på birsta kände vi oss nöjda och åkte hem.

När jag kom hem drog jag med mig robin, ilska och lillan på hemköp och köpte mat. Efter maten blev jag sugen på att städa, så nu har jag städat och bytt sängkläder, så mysigt :D robin hjälpte till en massa att städa också, tack baby...Nu sitter jag här och funderar på vad jag vill hitta på imorgon. min tråkiga pojkvän vill väll bara sitta vid datorn, jippi >,<




         

I wanna breath your love

Igår så var jag helt sjuk, kroppen ville bara sova, så igår kväll runt sju-halv åtta somnade jag och sov till elva imorse, det var verkligen dödsskönt.. När jag klev upp gjorde jag lite mannagrynsgröt och sedan fastnade jag framför Tv:n från klockan 12:00-16:00 såg massa The Hills, helt superbra.. men klockan fyra tog jag med mig min skönhet ilska och tog bussen till alnö, mockade och fixade maten hos bellan, sedan tog vi bussen hem.. Hade sån sjuk magvärk så jag kunde verkligen inte rida idag.. tråkigt :(

När jag kom hem så var min världssnygga pojkvän här, vad jag jag blev, men precis när jag kom in hade jag sett våran granne och då sa jag till kenth: Han var snygg :o oså kommer robin och han ba: stick härifrån, och jag fattade ingenting först men sen kom jag på att han hört att grannen var snygg .. haha :p men sen så fick han massa pussar och då blev han glad igen.

Och nu sitter vi som vanligt i samma rum men på två olika datorer, as usual :) Han sitter på sin jävla tönt sida, och jag sitter vid bloggen, MSN och bilddagboken <3 Imorgon ska jag försöka hinna åka till birsta ett tag, Men nu hade jag tänkt att se The Hills, som kenth var så snäll och spelade in åt mig när jag åkte till stallet. Puss



Don't ask me why, I just can't say goodbye

Fyhelvete vad kallt det har varit idag :o höll fan på att frysa ihjäl... -13 grader nu, blääää :O dont like it. sitter fortfarande och skakar efter att ha stått 20 minuter å väntat i kovland, jag gillar tidsmarginal, ;) haha..

Jag hitade iallafall rätt, pratade med anki när det började närma sig, så hon sa till när jag skulle plinga.  När jag kom till stallet gick hon igenom massa saker med mig, så nu känner jag mig mer hemmastadd =D Mockade, fixade maten och sedan gick jag och hämtade in söta prinsen, gooosade en massa och sedan gick vi ut till padocken och red...

Har ingen aning om hur mycket han har blivit riden innan, Han är ju trotsallt 21år :) så vi tog det väldigt lugnt idag, i uppvärmingen skrittade han på långa tyglar och vi gjorde halter, superduktig var han, <3 Sen så tog jag tyglarna, och vi började öka och minska skritten, han är inte direkt pigg;) men det gick bra :D han ökade så mkt som jag krävde för att bli nöjd... Sedan så tog vi ca : 1-1½ varv i varje varv i trav och ökade, Han fortsatt att ha samma fina trav även fast vi ökakade ganska mkt, :) Efter det skrittade vi lite till, och sedan på slutet gick vi in i en volt och jag böjde honom och i början var han inte alls med på det, men sen i slutet så blev det betydligt bättre. Han är så fin pojken :D <333

och efter ridningen så hade jag massvis med tid över så jag borstade lääänge :P sen så stretchade vi och tillslut så fick han faktiskt gå ut ;) Då gick jag och fyllde på spån åt honom, och sedan var det dags att gå till bussen..

Ligger i min säng nu och fryser som ett as, ilska ligger bredvid mig och myser, :D underbaring.. I love you, tänkte ta ett jävligt varmt och skönt bad nu. ni anar inte hur sköönt det kommer bli :p



<3 PRINSEN <3


Only an angel can be that unusual

Inatt så kunde jag inte sova alls, :( så jag gick upp och spelade "mitt djursjukhus- i afrika" jaa ett barnspel, men det är faktiskt riktigt roligt.. har spelat ut "mitt djursjukhus" så jag gav mig in på ett nytt äventyr :D Tillslut vid fyra lessnade jag på att bota massa surikater så jag gick till sängen och försökte sova, dom två första timmarna låg jag bara och vred och vände på mig, funderade starkt på att vara uppe hela natten men samtidigt var jag så himla trött.

Somnade ett tag, och sedan typ 8:55 vaknade jag och sen dess har jag varit vaken, har suttit och tittat på massa bilddagböcker, FAKTISKT loggat in på min lunar, läst lite bloggar, duschat och lyssnat på Britney Spears. <3 perfekt morgon att bara ligga och dega, snart ska jag gå ut med ilska, sedan ska jag göra iordning mig lite lätt och sedan leta en bra buss ner till stan och åka till stallet i kovland :p

Hoppas verkligen att jag hamnar rätt, anki skulle ringa mig halv två, så hon skulle säga till när jag skulle plinga, hoppas bara att jag plingar rätt och HAMNAR rätt, >,< Med min otur kommer jag hamna i Afrika. Jippi.... uppdaterar när jag varit ute hos prinsen :) (om jag kmr hem vill säga;)





På nätterna när jag inte kan sova så får jag dumma tankar.. som tillexempel döden.. Tänk hur lättare livet skulle vara om vi visste vad som hände när vi dog, om vi hade ont? om vi verkligen sov? Tänk all smärta vi hade kunnat vara utan.. tänk att kunna veta att alla som man förlorar hamnar i himlen och är lycklig? Det hade ju självklart varit svårt att överlämna en människa till himlen, men heldre det än att man bara sover.. Härom kvällen så pratade jag och robin om döden, och han sa till mig att när man är gammal så trodde han inte att döden skulle vara så skrämmande, utan att man hade sett så mycket så att det skulle vara okej. I hope so..

Men sen när jag tänker på livet, det är helt otroligt att alla människor är olika, att vi tänker olika.. vi ser olika ut, det tycker jag är rikigt coolt och samtidigt skrämmande, Om vi tar synen tillexempel, hur underbart är det inte att kunna se alla underbara saker som finns att se? Bara det är ju helt otroligt.. Försöker verkligen ta vara på varje dag, men när jag legat en hel dag med datorn i knät känner man sig ganska dum.. Nej måste ändra på det. :)

Have you seen Amy tonigth?

Idag så ringde inte min mobil klockan elva som jag hade ställt larm på, >,< mobilen hade dött, så kvart över ett vaknade jag och min gosråtta, klev upp och fikade och sedan tog jag bussen till stallet, red i padocken idag travade bommar och tog nått skutt över ett hinder, han var skitduktig, men jag måste träna på att trava bommar, inte min starka sida dedär ^^ Men han var värsta lugn, fick tillochmed driva han i galoppen, jag älskar han när han är sådär, <3 tror han blir en aning lugnare när det är hästar där också :)

Efter stallet åkte jag hem och gud vad tomt det var inne på mitt rum nu när min bebis hade åkt hem, saknar min pol-stjärna. <3 Haha och nu ligger ilska i min säng och rullar och biter på en tennis boll, och alldeles nyss låg hon och kastade omkring Mira, bet henne och tog nosen under magen så hon kastas iväg, :D haha.. bushjärtat mitt... så himla gullig. Ska nog gå ut till dungen och släppa henne lös så hon får springa bort all sin energi.

Imorgon ska jag rida Prinsen :) Och ägarn ska visa mig allt i stallet osv, så det kommer bli roligt xD hade velat rida ut på honom, men känns ganska hopplöst när jag inte kan en endaste väg där :p haha.. eh det löser sig nog. Kul ska det bli... bara jag hittar rätt, :o är sjukt orolig för det.

Wheres your heart

Igår var det nyårsafton.. :) Det började att jag, josse, robin, ekke och alle tog bussen till korsta på förfest hos Gröndahl, Satt först och spelade lite "jag har aldrig..." sen tjatade jag och josse i 100 år på ekke att han skulle spela britney, ;) då blev kvällen kanon, jag och josse satt och spelade ett kortspel där man ska dricka så många klunkar de står på kortet, haha det ballade ur, :o Vi vart en aning fulla, ^^ Vill inte ens tänka på vad jag har gjort för dumheter. 

Vid 10-11 nångång så vart jag heelt borta och vi missade bussen så det var bara att gå ner till hamnen :P sjukt fina raketer iallafall. typ kvart över tolv gick jag robin och josse hem,  Jag hade iallafall hur jävla kul som helst :D man hade nog velat dricka liiite mindre så jag hade sluppit skämmas som ett cp idag :p




RSS 2.0